Netcat Abikokk 2009-11-24 09:39:55 |
Profa:
Cointreau on vaimustav asi, aga kas natuke vara ei ole neljakümnekraadistega alustada, mida me siis teeme, kui päris külmaks läheb? Adonay:
Selliste ilmadega soovitan mina vähe kangemat, neljakümnekraadist jooki, mis maitseb nagu sulaapelsin alkoholiga. Joogi nimi on Cointreau, saadaval baarides ja enamuses suuremates poodides.Mekib nagu sulamandariin alkoholiga :) 15% alkosisaldus. Väga maitsev on, magus ka. Sinna rosinaid jm kraami ei tahakski panna. Kaubamajas on kindlasti müügil, ise saime Selverist. Ja Viking Line laeval oli ka seda müüa :D Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2009-11-24 09:41:35 |
Anu:
Linnu tee Rimis igatahes ei ole. Mitte et see oleks väga üllatanud. Rimis ja suuremates Maximates peaks ka olema. Igaljuhul ise ootan juba jõule, sest siis saan ka natuke sellega patustada. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2009-11-24 10:03:24 |
proovisin uut Fazeri shokolaadi...ütleks niipalju, et maitse on väga hea, aga seda müstilist hinda (40.- 100 gr) ma küll ei mõista...
As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Liiseli Abikokk 2009-11-25 15:37:35 |
Viimane meeldiv kogemus oli Eesti Pagari meekook. Maitses väga hästi, aga eelkõige üllatas koostis - hapukoor, nisujahu, suhkur, kogumunamass, pagarisiirup, söögisooda, mesi 2%. Ei mingeid emulgaatoreid-sumulgaatoreid ega meemaitseainet. | |
Enely100 Abikokk 2009-11-25 17:08:05 |
Liiseli:
See ka meie pere suur lemmik. Kiidab isegi 10a vend, kes muidu jube pirtsakas kookide suhtes. Viimane meeldiv kogemus oli Eesti Pagari meekook. Maitses väga hästi, aga eelkõige üllatas koostis - hapukoor, nisujahu, suhkur, kogumunamass, pagarisiirup, söögisooda, mesi 2%. Ei mingeid emulgaatoreid-sumulgaatoreid ega meemaitseainet. |
|
Netcat Abikokk 2009-11-25 21:03:18 |
Täna oli mandariini Blossa lõpuks siis ka Kaubamajja müügile jõudnud. Ära tõin! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-25 21:04:31 |
Netcat:
Tore! Ma tegin siin ühte desserti selle Blossaga - kui uuesti teen ja pildi ka saan, siis jagan nami-namikatega ka :)
Täna oli mandariini Blossa lõpuks siis ka Kaubamajja müügile jõudnud. Ära tõin! Netcat:
:D :D :D
Profa:
Cointreau on vaimustav asi, aga kas natuke vara ei ole neljakümnekraadistega alustada, mida me siis teeme, kui päris külmaks läheb?Adonay:
Selliste ilmadega soovitan mina vähe kangemat, neljakümnekraadist jooki, mis maitseb nagu sulaapelsin alkoholiga. Joogi nimi on Cointreau, saadaval baarides ja enamuses suuremates poodides.Mekib nagu sulamandariin alkoholiga :) 15% alkosisaldus. Väga maitsev on, magus ka. Sinna rosinaid jm kraami ei tahakski panna. |
|
Netcat Abikokk 2009-11-26 16:11:23 |
Pille:
Jään suure huviga ootama :)
Aga kiitjad, kuidas te seda muidu tarvitate? Mulle jäi pudeli pealt silma väide, kui ma nüüd rootsi keelest õigesti aru sain, et seda võiks/tuleks toatemperatuuril juua. Glögi puhul iseenesest ootamatu. Ja kui ma olen pudeli lahti teinud, kas siis tuleks seda külmkapis hoida? Netcat:
Tore! Ma tegin siin ühte desserti selle Blossaga - kui uuesti teen ja pildi ka saan, siis jagan nami-namikatega ka :)Täna oli mandariini Blossa lõpuks siis ka Kaubamajja müügile jõudnud. Ära tõin! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2009-11-26 16:15:10 |
Eile Kaubamajas "määriti" mulle tooteesitluse käigus pähe Triinu õunamahl - naturaalne, lahjendamata, 0,5 klaaspudelis. Pärit Hiiumaalt. Pidi ametlikult tunnustatud ökotoode olema. Avatud pudel seisab külmas 7 päeva (aga vaevalt nii head mahla nädalaks jätkub). Maitses tunduvalt paremini kui kõik senised õunamahlad, mida ma proovinud olen. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-26 16:22:57 |
Netcat:
Me ostsime seda NOPist eelmisel nädalal. Pudel oli nii armsa "saleda-sihvaka" kujuga :) Ma maitset väga kommenteerida ei oska, sest Kristjan loovutas mulle vist lonksu. :D
Eile Kaubamajas "määriti" mulle tooteesitluse käigus pähe Triinu õunamahl - naturaalne, lahjendamata, 0,5 klaaspudelis. Pärit Hiiumaalt. Pidi ametlikult tunnustatud ökotoode olema. Avatud pudel seisab külmas 7 päeva (aga vaevalt nii head mahla nädalaks jätkub). Maitses tunduvalt paremini kui kõik senised õunamahlad, mida ma proovinud olen. |
|
<< < 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 > >> |