Maris Abikokk 2008-09-08 22:48:46 |
Katja:
Kust sa ostsid? Tee natuke reklaami, et teaksin, kuhu sellist pintslit otsima minna. :) kõige mugavam ja käepärasem on silikoonpintsel õli laiali määrimiseks |
|
Tiugu Kokaõpilane 2008-09-09 06:49:17 |
See konkreetne pintsel on Tupperware toode-on kataloogitoode ja müügil koos kühvlikesega-komplekti hind 199.-eek. | |
Dots Abikokk 2008-09-09 09:09:03 |
Tiugu:
Mind huvitaks selle õlipudeli kohta inf. Millisest kauplusest ostsid? mina kasutan spets-õlipudelit - sellel selline pikk toruke ja sulgurnupp peal- toimib hästi - vala või tilgahaaval - täitmine-pesemine lihtne :) Rahul 100 % |
|
Merilin Abikokk 2008-09-09 09:35:59 |
Dots:
Mina kasutan ka - keraamiline pudel, silikoonkork, milles metalltila. Sulguri eemaldasin, kuna ei näinud vajadust ja ilma on mugavam. Müügil on neid igal pool, Kaubamaja, suuremad Selverid, Novalux, Koduextra jne.
Kui ka külmpressi õli kasutad, siis vali kindlasti keraamiline pudel - õli peaks alati säilitama pimedas.
See näide on Kaubamajast ca. 50 krooni pudel, kui õigesti mäletan, kindlasti alla saja.
Tiugu:
Mind huvitaks selle õlipudeli kohta inf. Millisest kauplusest ostsid?mina kasutan spets-õlipudelit - sellel selline pikk toruke ja sulgurnupp peal- toimib hästi - vala või tilgahaaval - täitmine-pesemine lihtne :) Rahul 100 % Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Tiugu Kokaõpilane 2008-09-09 17:26:38 |
see on ka Tupperware toode.. mul on seda ka müüa pakkuda... jätan lingi, kus näha pudelit... | |
Põrnikas Abikokk 2008-09-18 22:38:07 |
Richard Bertinetil on raamatus Crust vahva panniõlitamis nipp (õppis selle oma vanaemalt): poolik toores kartul kahvli otsa, lõigatud külg õlisse ja sellega hõõrud õli mööda panni laiali. tulemuseks pidada just parajalt õhuke kiht olema.. | |
Leoola Abikokk 2008-11-10 13:51:10 |
mina ajan õli pannil laiali oma pannilabidaga, millega ka sööki hiljem keeran | |
Netcat Abikokk 2008-11-10 14:50:00 |
Põrnikas:
Aga mida ma kartuliga pärast peale hakkan? Kui just kartulitoitu ei tee.
Natuke nadi, kui iga kord tuleb panni õlitamise pärast üks täiesti süüakõlbav kartul ära raisata. Richard Bertinetil on raamatus Crust vahva panniõlitamis nipp (õppis selle oma vanaemalt): poolik toores kartul kahvli otsa, lõigatud külg õlisse ja sellega hõõrud õli mööda panni laiali. tulemuseks pidada just parajalt õhuke kiht olema.. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Amanda-Riin Kokaõpilane 2012-07-29 12:13:05 |
Meil läks vanal Hispaaniast toodud pudelil kaduma tihend ja uue pudeli ostmine on osutunud oodatust keerulisemaks. Ostsime ühe kannu, mille tihend ei pea üldse. Huvitav, kus täna normaalse õlipudeli saaks? Poodides on pihustitega ja dosaaatoritega imeõhukesest klaasist imevidinaid. Aga mina tahan lihtsalt läbilaskmatu korgiga kannu/pudelit. | |
Tiina Abikokk 2012-07-30 22:20:05 |
[1quote]Netcat[2quote]Põrnikas
Richard Bertinetil on raamatus Crust vahva panniõlitamis nipp (õppis selle oma vanaemalt): poolik toores kartul kahvli otsa, lõigatud külg õlisse ja sellega hõõrud õli mööda panni laiali. tulemuseks pidada just parajalt õhuke kiht olema..[/quote]
Aga mida ma kartuliga pärast peale hakkan? Kui just kartulitoitu ei tee.
Natuke nadi, kui iga kord tuleb panni õlitamise pärast üks täiesti süüakõlbav kartul ära raisata.[/quote]
Minu vanaema tegi nii: mässis tüki vatti niidiga kahvli ümber, kallas õli madalasse kausikesse, kastis kahvli õlisse ja määris sellega panni. Paras õhuke kiht just pannkookide praadimiseks. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 1 | 2 > |