Kajakas Abikokk 2008-10-02 21:16:53 |
oi jeesus kui kahju :D, ma ikka pean nüüd ise ostma :D proua söögisõltlane |
|
Ragne Abikokk 2008-10-02 21:24:07 |
õnne võitjatele!!!! | |
Vandiste Abikokk 2008-10-02 21:48:26 |
Pille:
Ausõna, pole sellisest veebilehest kuulnudki. Aga eks ma tuleviku tarbeks panen kõrva taha :). Sa ju korraldad tihti igasugu põnevaid auhinnavõistlusi ;).
Äkki on Sul soojad suhted selle Research Randomizer veebilehega? :D Pille:
Ülejärgmisel laupäeval (või pühapäeval) satun Tallinna lähistele (Kiili) - õelapsel on sünnipäev. Aga kas Linna peale ka jõuan... kahtlane.
Eks see post vist kõige lihtsam ole. Mul su arverekvisiidid ka olemas, nii et postikulud saan sulle tagasi kanda.
Nüüd peab mõtlema, kuidas see raamat Sulle Pärnumaale toimetada. Kajakas:
Kusjuures, ma just plaanisin ostma hakata. Nüüd tänan jumalat, et üleeile poes selle raamatu riiulile veel jätsin. oi jeesus kui kahju , ma ikka pean nüüd ise ostma |
|
Mann Abikokk 2008-10-03 04:28:46 |
Pille:
Sobib meile, siis saamegi end külla sättida :) Mia raamatu panen kõrvale seniks, kuni ta ema välismaalt kodumaale käima satub. |
|
Leoola Abikokk 2008-10-03 10:34:54 |
mina olen ka Tallinna inimene :) ja ma olen ütlemata õnnelik, et võitsin, tavaliselt mulle õnn ei naerata. nii et aitäh, ja ootan uut ühiskokkamise teemat | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-03 10:45:18 |
No kõik raamatud on mul siin Narva mnt. Olen täna päeval jooksus, aga kui keegi teist satub täna pealelõunal siia Tallinna Ülikooli juurde, siis võite oma auhinnaraamatule järgi tulla (ja saate siis nädalavahetusel imetleda juba). Andke meili teel soovist märku (info@nami-nami.ee), siis annan mobiilinumbri ka. | |
Sussukas Abikokk 2008-10-03 13:24:56 |
Pille:
Oi kui lahe. Poiss on kindlasti üliõnnelik, et täitsa omale sellise raamatu saab.
Järgi saan ise tulla. Hiljemalt 9oktoober. Kirjutan sulle meilile, ehk siis saan su telefoni numbri sealt. Ja helistan, kui seal kandis olen. Pille:
Laste puhul rakendasin veidi lihtsamat "loosimist" ja annan sel korral raamatud tublidele Carl Gasparile ja Miale (nad olid lihtsalt produktiivsemad septembris) - ja Alexsanderile lohutusauhinnaks ühe nami-nami logoga pearäti.Lasteraamatu SÖÖ ÄRA SÖÖ (2 eksemplari) loosimisele kvalifitseerusid järgmised tublid lapsed: Carl Gaspar Mia Alexsander Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
PilleRiin Kokaõpilane 2008-10-03 15:45:42 |
peaks oma lapse ka kokkama panema. kuigi see konkreetne raamat on meie riiulis juba kevadest saati. ning loomulikult õnne kõigile võitjatele, nii suurtele kui väikestele :) | |
Sussukas Abikokk 2008-10-17 14:25:13 |
Hei! Vabandan, et ei jõudnud kohale mainitud kuupäeval. Vaadati mind ja kõhutitat üle ja enam välja ei lastud. Pean nüüd mõtlema, millal uuesti linna tulen, et Carl Gaspari raamatu järgi tulla. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-30 16:43:24 |
Sussukas:
Hetkel on see raamat endiselt Ülikooli valvelauas (aadressi ma Sulle meilisin) ja ootab Sind. Valvelaua tädi küll juba helistas mulle selle nädala alguses ja teatas, et juba kuid vedeleb seal minu jäetud pakk :D See oli nüüd küll väikene liialdus muidugi. Ma võin ta sealt muidugi lihtsalt ära tuua ja Sulle posti panna - saada mulle oma postiaadress meili peale, eksole.
Hei! Vabandan, et ei jõudnud kohale mainitud kuupäeval. Vaadati mind ja kõhutitat üle ja enam välja ei lastud. Pean nüüd mõtlema, millal uuesti linna tulen, et Carl Gaspari raamatu järgi tulla. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |