Maris Abikokk 2008-09-19 19:52:58 |
Suur tänu Sinisilmale, kes minu peret ploomidega varustas! Suur osa neist on aplalt realiseeritud töötlemata kujul laste punudes, :) teine osa tagurpidi ploomikoogina. Aluseks võtsin Angeelika Kangi retsepti, mida ma oma äranägemise järgi kohandasin. Algul mõtlesin külalised kutsuda, aga õnneks nad ei saanud tulla. " Õnneks" seetõttu, et kook maitses oma perele nii hästi, et külaliste jaoks jäi päris vähe järgi. | |
Kajakas Abikokk 2008-09-19 20:52:44 |
tegin ka Oma Maitse ploomi-martsipani kooki :)
Tegin 6-s vormis, meile väga maitses
proua söögisõltlane |
|
Marit Abikokk 2008-09-21 19:05:17 |
Tegin seda seda kooki, ääretult maitsev! | |
Eva Abikokk 2008-09-21 19:33:52 |
Marit, kas jutt on sellest riisi-ploomikoogist? Link viib Maru üldleheküljele. | |
Marit Abikokk 2008-09-22 09:34:27 |
Jaa, täpselt nii riisi-ploomikook! | |
õunapuu Abikokk 2008-09-22 09:58:29 |
Tegin ka nädalavahetusel sedasama riisi-ploomikooki oma viimastest ploomidest. Maitsev! | |
Ragne Abikokk 2008-09-26 10:54:13 |
Mina sattusin ka ploomiuputuse osaliseks. Esmalt tegin hapukoorekattega ploomikooki ja siis veel ploomi-kookosekooki Seda kooki olen varasemalt teinud kirssidega, nii või naa, on tulemus maitsev Lisaks tegin päris palju ploomimoosi, kus lisandiks õun ja rosinad. | |
Silx Abikokk 2009-08-22 09:28:50 |
Eile õhtul leiutasin ühe ploomivormi. Retsept asub siin.
Täpset retsepti asjale veel pole. Parem väiksekest rohkem ahjus hoida, kui vähem.. Ja võib-olla lisaksin järgmine kord natukene küpsetuspulbrit või kartulijahu. Ja muide.. täiesti gluteenivaba. :)
Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Netcat Abikokk 2009-08-28 13:08:10 |
Eile olid Tallinna kaubamajas müügil kodumaised Emma Leppermanni ploomid, (29.- kilo) mida Pille oma blogis on kõvasti kiitnud. Võtsin mõned prooviks, ausalt olen saanud nii paremaid välis- kui kodumaiseidki. Erilist magusust, hapusust ega ploomiaroomi neil ei olnud, mage sisu ja kergelt hapukas nahk. Peavadki olema sellised või on tegu viletsa partiiga? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Heleen Abikokk 2009-08-28 17:12:14 |
Kas keegi täna Terevisiooni vaatas? Köögis tehti mingit moosi.. mingitest kollastest viljadest.. mingi plaan oli.. makroplaan?:D Igatahes kui keegi nägi siis võiks kommenteerida, et mis see nimetus antud oligi. Mina ise igatahes olen neid vilju nimetanud alõõtsadeks. Pidi olema ploomi ja kreegi? ristand ja kasvama hekina. Ehk ma ajan sassi siin kaks sarnast vilja aga need mida mina samadeks pean kasvavad ikkagi ka puu otsas(nagu ploomid).
Vabandust, kole segane jutt sai vist. Õrn lootus jääb, et keegi Terevisiooni nägi ja minu jutust aru saab. Ja ma ei tea kas sellesse teemasse tohtis panna. Andestust. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |