Zapxpxau Abikokk 2009-08-04 20:44:01 |
Ei tea kas KÖÖK ikka ilmub veel? Kas väljaandja on ikka veel Kirjastus Elustiil? Kirjastus Elustiil OÜ on pisut raskustes, loodan et ajutiselt, on algatatud pankrotimenetlus, istung järgmisel nädalal. Ehk on uus kirjastaja? | |
Kiilike Abikokk 2009-08-04 21:25:24 |
Zapxpxau:
Ei julge nüüd täitsa kindlalt väita aga hea mitu kuud tagasi kuskil räägiti, et üks toiduajakiri lõpetab. Tookord oli tellitud Oma Maitse mul ja mõtlesin et see jääb siiski ilmuma ... :(
Ei tea kas KÖÖK ikka ilmub veel? Kas väljaandja on ikka veel Kirjastus Elustiil? Kirjastus Elustiil OÜ on pisut raskustes, loodan et ajutiselt, on algatatud pankrotimenetlus, istung järgmisel nädalal. Ehk on uus kirjastaja? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-04 21:52:11 |
Zapxpxau:
Uue kirjastaja kohta ei tea midagi kosta. Vist ikka Elustiil üllitab seda ajakirja. Ei usu, et neil need majandusraskused üleöö ja ootamatult tulid - seda kummalisem on siis see, et rahastati uue ja uhke veebilehe tegemist?
Samas loodan, et nad ikka püsima jäävad. Visuaalselt teis(t)est kodumaistest kokandusajakirjadest ikka oluliselt kenam..
Ei tea kas KÖÖK ikka ilmub veel? Kas väljaandja on ikka veel Kirjastus Elustiil? Kirjastus Elustiil OÜ on pisut raskustes, loodan et ajutiselt, on algatatud pankrotimenetlus, istung järgmisel nädalal. |
|
Zapxpxau Abikokk 2009-08-04 22:23:33 |
Pille:
Noh selle uue veebilehe tõttu ma mõtlesingi, et ehk on keegi uus tegija.
Oleks kurb jah, ei jääks muud üle kui ainult Jamie ja Gourmet Traveller.
Uue kirjastaja kohta ei tea midagi kosta. Vist ikka Elustiil üllitab seda ajakirja. Ei usu, et neil need majandusraskused üleöö ja ootamatult tulid - seda kummalisem on siis see, et rahastati uue ja uhke veebilehe tegemist? Samas loodan, et nad ikka püsima jäävad. Visuaalselt teis(t)est kodumaistest kokandusajakirjadest ikka oluliselt kenam.. |
|
Heleen Abikokk 2009-08-05 00:56:20 |
Seda pankroti asja ma kartsingi, kuid samas tundus imelik, sest uus koduleht oli tulemas .. tuli ta küll pikka aega aga kohale jõudis. Loodetavasti siiski KÖÖK ilmub edasi. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Tiina Abikokk 2009-08-05 21:02:27 |
Sel aastal on ilmunud vaid üks number. Ja praegu on august! Mina sain tänu nami-namile tasuta, aga kas tellijad ei kurjusta? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Zapxpxau Abikokk 2009-08-05 21:22:24 |
Tiina:
Minul sai tellimus mai alguses läbi, nii et pole väga suur kadu, aga need kes sellel aastal uue tellimuse tegid, nemad võivad küll kurjad olla.
Ise tahtsin juunis tellimust uuendada, aga see koduleht ei saanud kuidagi valmis (neil oli varem tellimise link kodulehel) ja nüüd kui valmis on, võib sealt lugeda, et tellida saab vaid otsekorraldusega. Jäigi siis tegemata.
Sel aastal on ilmunud vaid üks number. Ja praegu on august! Mina sain tänu nami-namile tasuta, aga kas tellijad ei kurjusta? |
|
Netcat Abikokk 2009-08-06 17:05:02 |
Samas spämmi saadavad nad küll usinalt kogu aeg. Mingite Vertigo loosimiste kohta. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Liina Abikokk 2009-11-09 23:05:16 |
Mul oli ka tellitud nii profiköök kui ka tavaline. Nüüd profiköök tuli nädal tagasi ja see selle aasta 3'as number ja tavalist Kööki pole väga ammu näinud. Rahast ka veidi kahju, päris suur summa läks sinna alla ja mitte midagi :rolleyes: . | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-21 09:31:33 |
Kuigi Facebookis väideti siin-seal veel novembris, et uus number on juba komplekteerimisel ja kohe-kohe ilmub, siis nüüd võib vist küll juba väita, et pood on n-ö kinni pandud. Veebileht (uhke ja uuendatud) veel töötab, Facebooki leht ka veel alles, aga uut ajakirja ei kuskil... | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |