Reklaamid Nami-namis

Liisi
Abikokk
2011-02-18 15:26:39
Liiseli:
Pille:
Et natukenegi siinse lehega seotud kulusid katta, siis Nami-Nami teeb veidi koostööd Talleggiga.
Mind juba pikemat aega need Talleggi retseptireklaamid häirivad. Mitte kui reklaam, aga need fotod :/ Kas selline suur firma tõesti ei raatsi palgata kedagi, kes neile natukenegi stilistikat teeks? Ma kindlasti ei jäta nami-nami kasutamist nende pärast, aga Talleggist jääb ikka väga hale mulje. Eriti Pille ilusate fotode kõrval...
Nõus. Tallegi fotod võiksid vähemalt allpool asuda :/ ...

Liisi Blogi

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-18 15:45:09
Liisi:
Liiseli:
Pille:
Et natukenegi siinse lehega seotud kulusid katta, siis Nami-Nami teeb veidi koostööd Talleggiga.
Mind juba pikemat aega need Talleggi retseptireklaamid häirivad. Mitte kui reklaam, aga need fotod :/ Kas selline suur firma tõesti ei raatsi palgata kedagi, kes neile natukenegi stilistikat teeks? Ma kindlasti ei jäta nami-nami kasutamist nende pärast, aga Talleggist jääb ikka väga hale mulje. Eriti Pille ilusate fotode kõrval...
Nõus. Tallegi fotod võiksid vähemalt allpool asuda :/ ...
Ma neid reklaame allapoole viia ei saa, aga fotode kvaliteedi osas olen neile korduvalt märkusi teinud. No neil kokk ise pildistab (ja kokk pole neil ilmselgelt sama hea fotograaf, kui 9/10 toidublogijatest on) :( Varsti tuleb kevad ja on rohkem valgust, ehk hakkavad ka pildid kenamaks minema. Ja neid on ainult kolm tükki ja foorumis olles neid ei näe ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Abikokk
2011-07-29 12:54:44
Vot see Apetina reklaam mulle meeldib :) Sellel on ikka sisu ka ;) selliseid võiks rohkem olla!

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-12-28 08:27:55
Nüüd juba paar nädalat on paremas veerus olnud mõned väikeste ja uute poodide ja kokandustegelaste reklaamid. Ma väga loodan, et olete kõik juba piilumas ja uudistamas käinud ;)

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-11-26 19:43:35
Nami-Namis on ametlikult reklaampinda ostnud Kodutarbed.eu. Minge ja uudistage! Ja endiselt on head koostööpartnerid parimate nugade valmistaja Victorinox ja hääde maitseainete tootja Meira ja luksuslike kokakoolituste võõrustaja-korraldaja KÖÖK. Ja kuni aasta lõpuni on väga heas kirjas ka kodumaine magusameister Kalev, kelle tooteid kasutavad mõned retseptid (8 tk), mida ma Facebooki Nami-Nami lehel kuni aastavahetuseni jagan :)

Trlp
Abikokk
2012-12-08 22:59:29
Esiteks, Nami-nami on üks väheseid keskkondi, kus reklaamid on enamasti kenasti sisuga kuidagigi seotud ja ma olen mõned korrad enda jaoks siitkaudu midagi uut leidnud. Ja aegajalt klikin reklaame lihtsalt sellepärast, et nami-nami vajab ka oma reklaamitulu, mis on igati mõistetav. Teiseks, see National Geographicu reklaam, mis mööda lehekülge ja teksti peale laiali sõidab ja pikalt-pikalt silme ees virvendab, näitab NG Eesti kontori turundusosakonna küündimatust, olles irriteeriv ja mu meelest hinnates ebaadekvaatsselt inimestele oma toote näkku paiskamise efektiivsust. Kui ma NGd telliksin, siis katkestaks selle peale tellimuse - ja kui peaks plaani kellelegi tellida, jätaks selle plaani täiesti põhimõtte pärast selle reklaami peale joonelt katki.
Fre
Abikokk
2012-12-09 15:12:01
NG on jah veidi üle vindi, kinni ka ei saa panna. Teine asi on see, et reklaamid sattuvad üksteise peale, praegu nt on kodutarbed poolenisti KSA all. Jube hea oleks kui kuidagi saaks piirata KORRAGA plinkivate reklaamide arvu.
Fre
Abikokk
2013-02-23 23:15:40
Kas alltoodud reklaam on sattunud siia mingi vahendaja kaudu reklaami müües?
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-02-23 23:56:11
Fre:
Kas alltoodud reklaam on sattunud siia mingi vahendaja kaudu reklaami müües?
:O :O :OMa ise õnneks ei näinud ;)

etensok
Kokaõpilane
2013-10-25 16:38:40
Ma viimasel ajal tunnen end väga ahistatuna reklaamide poolt. Kaasaliikuvad reklaamid võtavad silme eest kirjuks ja vasakpoolne alumine reklaam kipub saidi sisu katma nii, et takistab lugemist. Reklaamide hulk hakkab vaikselt portaali sisu varjutama..
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>