Lavazza kohvikoolitus Nami-nami tublidele fotograafidele 12. augustil

Amööb
Abikokk
2008-08-03 19:13:17
Kreeka hakklihavardad Serveeritud tzatzikiga.

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Tiopepe
Kokaõpilane
2008-08-04 14:04:37
Spinati-ricotta gnocchi
Kajakas
Abikokk
2008-08-04 16:17:14
feta-arbuusisalat olen jube kaval ja panen ühe ammu tehtud pildi, ehk ikka kvalifitseerun. Paanika suisa tekkis, et äkki ei jõuagi listi :) Võsast naasnuna on ääretult raske süüa tegema hakata, muideks :)

proua söögisõltlane

Marju
Abikokk
2008-08-04 20:31:17
Need gnocchid on ju võrratud :) nii ilusad. Ja ma ei teagi... teised ka ju :) Aga kuna mul oli värsket kartulit ja lõhet, siis tegin pestokala kartuliviiludega. Ja minu kohta ikka päris ilus tuli. Maitse oli enam-vähem, natuke mage, nagu ikka. Kartulitele võiks kuidagi veel mingeid ürte lisada..minu arust. Ja siis vormi enam tomatid sedasi ei mahtunud, nagu retseptis oli öeldud, nii et panin kirsstomateid ja hoopiski kartulite alla. (tegelikult minu jaoks jäigi see paigutamise asi natuke segaseks....) Nii et ma ei tea, kas need pildid üldse selle toidu juurde sobivad, aga kuna ma nad ära tegin, siis siin nad on:
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-08-05 08:54:12
Tuletan meelde, et kuigi üleval nimekirjas on juba 15 nime, siis see ei ole sugugi lõplik nimekiri. Olen tumedaga märkinud need nami-namikad, kes on selgesõnaliselt väljendanud soovi kohvikoolitusel osaleda. Teised on lihtsalt viimasel ajal pilte lisanud, aga nad on seda ka varem tublisti teinud (aitäh! aitäh!) ja ma pole päris kindel, kas nad on kohvikoolitusest huvitet ja saaksid 12. augustil osaleda. Lõpliku nimekirja paneme paika reede õhtul. Nii et aktiivsed ja tublid fotograafid - tegutsege aga edasi! :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mann
Abikokk
2008-08-05 09:17:50
Epu on huvitet ja talle aeg sobib.
Merilin
Abikokk
2008-08-05 09:28:03
Ma üldse ei pretendeeri koolitusele, aga sellest koogist on mul pilt küll, juba ammu. Ja see kartulivorm ka. Ja see kook. Ja see supp :) Seda retsepti muutsin küll, kuid supp oli imehea. Jamie Oliveri Chilli con Carne Ja karulaugupestot hakkasin ka juba peaaegu linkima, aga seda sa ju pildistasid ise :D

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Tullia
Abikokk
2008-08-05 17:06:55
Pille, tee siis minu nimi ka bold shrifti. Püüan leida lapsehoidja ja kohal olla.

Tullia jutukesed

Vike
Abikokk
2008-08-05 18:52:12
Hei Pille! Olen ka viimasel ajal paar sellist asja kokanud, mis on olnud pilditud. Kahjuks ei saa pilte üles panna enne, kui ma Gotlandilt minema pääsen. Kas muidu oleks veel kohta, et ma ka saaks koolitusele tulla?
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-08-05 19:22:52
Vike:
Hei Pille! Olen ka viimasel ajal paar sellist asja kokanud, mis on olnud pilditud. Kahjuks ei saa pilte üles panna enne, kui ma Gotlandilt minema pääsen. Kas muidu oleks veel kohta, et ma ka saaks koolitusele tulla?
Vike, panin Su kirja ja ootan siis fotosid! Kes sel korral ei "mahu", ärge muretsege - juba septembris tuleb uus ja hariv kohvikoolitus!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>