Marju Abikokk 2008-08-12 22:28:39 |
Jah :) ka kohvikoolituse blond (khmm...) on väga tänulik ja innustunud ja homme lähen kohviveskit ostma (kui Tiopepe jutt odava masina kohta vastab tõele) ja püüan oma kohvi paremini teha. | |
Kajakas Abikokk 2008-08-12 22:40:26 |
mulle ka meeldis väga ning samuti tekkis vajadus soetada kohviveski :D proua söögisõltlane |
|
Amööb Abikokk 2008-08-12 22:52:02 |
Jäätis, kirssidega, kõigile - meeldiva seltskonna eest, rääkimata põnevast koolitusest. Ma olen kahtlaselt erk - huvitav, millest see küll olla võiks? :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Tiopepe Kokaõpilane 2008-08-12 23:06:00 |
Marju:
jutt siis ühest kohviveskist mis meenutab välimuselt kunagist Straume masinat. Marju, sorry, mäletasin hinda valesti. aga endal kindel plaan see masin soetada. müügil nägin seda Sikupilli Euronicsis, aga arvatavasti on seda mujal ka. Jah :) ka kohvikoolituse blond (khmm...) on väga tänulik ja innustunud ja homme lähen kohviveskit ostma (kui Tiopepe jutt odava masina kohta vastab tõele) ja püüan oma kohvi paremini teha. |
|
Marju Abikokk 2008-08-12 23:12:37 |
Tiopepe:
Hmm.. võimalik, et lähen siiski näpin seda natuke. Vaatab, mis tunne on. (See on umbes nagu meil Otepääl on selline second-hand, et et on pikk rivi riideid ja rivi ühes otsas silt "kõik 20.-". Pärast kui ostad midagi, selgub siiski, et just see asi on hoopis 60. Aga noh, oled juba välja valinud ja enam tagasi ei viitsi viia, et ok, elab siis selle 60 krooni ka üle) Marju:
jutt siis ühest kohviveskist mis meenutab välimuselt kunagist Straume masinat. Marju, sorry, mäletasin hinda valesti. aga endal kindel plaan see masin soetada. müügil nägin seda Sikupilli Euronicsis, aga arvatavasti on seda mujal ka.Jah :) ka kohvikoolituse blond (khmm...) on väga tänulik ja innustunud ja homme lähen kohviveskit ostma (kui Tiopepe jutt odava masina kohta vastab tõele) ja püüan oma kohvi paremini teha. |
|
Liiz17 Abikokk 2008-08-12 23:29:18 |
Minu kaasa tänab ka vahva ürituse eest ;) | |
Vike Abikokk 2008-08-12 23:41:59 |
Huvitav, öö käes ja kõik hulguvad veel veebis ringi ;).... mina ise ka muidugi. Igatahes suured tänud ürituse eest ja kahtlustan juba, et lasen selle sama koolituse ka kolleegidele teha... | |
Amööb Abikokk 2008-08-13 07:52:20 |
Tiopepe:
Kusjuures, mul on kodus sellise masina nõuka-aegne versioon ja sellega purustan ma tihti mandleid ning tuhksuhkru tegemisel suht asendamatu.. Vaatamata sellele, et on mitmeid kordi kapi otsast põrandale kukkunud, ka kahtlaselt töökindel. Marju:
jutt siis ühest kohviveskist mis meenutab välimuselt kunagist Straume masinat. Marju, sorry, mäletasin hinda valesti. aga endal kindel plaan see masin soetada. müügil nägin seda Sikupilli Euronicsis, aga arvatavasti on seda mujal ka.Jah :) ka kohvikoolituse blond (khmm...) on väga tänulik ja innustunud ja homme lähen kohviveskit ostma (kui Tiopepe jutt odava masina kohta vastab tõele) ja püüan oma kohvi paremini teha. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Profa Abikokk 2008-08-13 10:10:13 |
Ühinen tänudega koolituse eest. Endal Brauni kohviveski ammu kasutusel, ajab asja igati ära. | |
JM Abikokk 2008-08-13 11:49:22 |
Amööb:
Oi minu emal on ka selline veel alles, tuhksuhkrut teeb jah jube hästi. Kui ma hästi väike olin siis ükskord proovisin pärast kohvijahvatamist sealt puru välja puhuda ja kõik läks silma, siiamaani valus mälestus, kohvi jooma ei ole hakanud :P Kusjuures, mul on kodus sellise masina nõuka-aegne versioon ja sellega purustan ma tihti mandleid ning tuhksuhkru tegemisel suht asendamatu.. Vaatamata sellele, et on mitmeid kordi kapi otsast põrandale kukkunud, ka kahtlaselt töökindel. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |