Leivaküpsetaja / Saiaküpsetusmasin

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-10-31 11:28:54
Niru:
Ma sain sugulastelt sünnipäevaks saiaküpsetusmasina, täitsa lahe aparaat, katsetan siin vaikselt. Aga juhendis on mõned retseptid, mis mind segadusse ajavad. misasjad on rukkijahu tüüp 1150 ja nisujahu tüüp 1050 ja kust neid küll saada võiks?
Nisujahutüüpidest on juttu siin - too 1050 on nii-öelda 2. sordi nisujahu. 1150 peaks olema üsna peene jahvatusega rukkijahu.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-09 22:41:52
Kas keegi oskab Liisubetit aidata?
Liisubeti:
Mul mõneti eriskummaline küsimus. Tegemist on Electrolux EBM8000 leivamasinaga, kahe tiivik-segajaga. Üks neist on ühe labakuga, millel on võimalikud 2 asendit - püstine ning peaaegu paralleelne vormi põhjaga. Kumba asendisse tuleks see segaja sättida kui küpsetama asuda? On kellelgi kogemust selle masinaga?

Minukiisu
Abikokk
2012-01-10 08:53:03
Kui ainult küpsetada,siis peaks ikka vist püstine asend olema ,et küpsetaks seest ka ,kuid kui kunagi näiteks keeksi küpsetasin ,siis ei pannud üldse seda laba sinna sisse.( kuid mul ei ole ka just selline masin kui sinul. Kas juhendis ei seletata täpsemalt juurde nende labade otstarbest?
Seenekas
Abikokk
2012-05-22 20:21:28
Täna saabus koju leivaküpsetusmasin Kenwoood. Paraku pole sellega kaasas manuaali ja tagapaneelil on ülemises reas BM 210 ja alumises Kenwood 8C13 kirjas. Kenwoodi koduleht teatas mullle, et on uuendamisel. Olen üsna nõutu leidmaks kasutusjuhendit, kuid kuna tegemist on kasutamata vidinaga ja seda ähvardas prügimägi, siis ehk keegi oskab juhatada, kuidas kasutada. Eriti tänulik oleksin kasutusjuhendi koopia eest.
Zapxpxau
Abikokk
2012-05-22 20:27:53
Seenekas:
Täna saabus koju leivaküpsetusmasin Kenwoood. Paraku pole sellega kaasas manuaali ja tagapaneelil on ülemises reas BM 210 ja alumises Kenwood 8C13 kirjas. Kenwoodi koduleht teatas mullle, et on uuendamisel. Olen üsna nõutu leidmaks kasutusjuhendit, kuid kuna tegemist on kasutamata vidinaga ja seda ähvardas prügimägi, siis ehk keegi oskab juhatada, kuidas kasutada. Eriti tänulik oleksin kasutusjuhendi koopia eest.
Inglise keeles, kui number õige, siis siin : http://ebookbrowse.com/kenwood-bm210-pdf-d56809642

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-29 20:50:49
KODUMEESKOKK kommenteeris SEENEKA postitust: See on küll huvitav ,et keegi saab Eestis müüa kaupa millel puudub kasutusjuhend. Seega on tegemist salakaubaga. Mina olen küll suutnud müüjate käest need juhendid välja pressida - kõige kauem läks 6 kuud aga lõpuks sain ikkagi kätte. Mulle jäi Seeneka postitusest mulje, et pole ostetud kuskilt poest, vaid ikka lihtsalt saadud kellegi käest kapinurka seisma jäänud leivaküpsetusmasin? Sel juhul pole ju kasutusjuhendi puudumine mingi üllatus - ma tihti viskan kasutusjuhendeid ära, kui tehniliselt lihtsam riistapuu on. Või panen "kindlasse" kohta, kust ise enam lähiaastatel üles ei leia :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-10-24 12:15:59
Ullike uurib. Minul isiklik kogemus leivaküpsetusmasinatega puudub, nii et ei saa aidata. Kes saab?
Ullike:
Ilmselt pole see teema siinse rahva hulgas väga populaarne, aga küsiks ikkagi: Kas mõnel siinsest rahvast on kodus ka selline riist - leivaküpsetaja? Kas näete sellel asjal ka mõtet ja kui keegi raatsiks oma masinast (mis firma, mis omadused) rääkida või soovitada. Lapsed tahavad sünnipäevaks kinkida, kuid ei tea, mida peaks täele panema - kas on oluline väga paljude programmide hulk või hoopis suurus või on mõn firma masin kiireltlagunev või veel mingi asi, mida kogenematud ei tea vaadata? Iseküpsetamisest küll päris ei loobu, aga kuna viimastel talvedel on kodu ikka nii külm olnud, et raske on tainast kergitada ja uute elektrihindade valguses ei meelita mind ka suure ahju kütmine kergitamiseks. No rääkimata unistusest, et hommikul ärgates on tuba värske leiva/saia lõhna täis...

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-01-14 18:00:54
Nii, masinaga küpsetajad! KAKS eksemplari sellest raamatust loositakse välja siinsete sõnavõtjate vahel märtsi esimesel päeval!!!

Fre
Abikokk
2013-01-14 20:52:52
Ma raamatule ei pretendeeri sest masinat ei ole aga küsiks masinaomanike käest et kui sageli masin kasutust leiab, st kas on iseenesest mõttekas osta või on üks järjekordne tolmukoguja. Ainus sõbranna, kes on omanud leivaküpsetusmasinat, kurtis alustuseks et küpsetised olid nii head et nad hakkasid kõik käbedalt juurde võtma, siis aga ilmselt entusiasm rauges ja nüüd on masin kuhugi sahvrisse kolinud ja enam sealt väljas toimetamas ei käi....
Põrnikas
Abikokk
2013-01-15 01:37:00
Mul endal ei ole (seega raamatule samuti ei pretendeeri), aga üks sugulane kiidab, et super mõnus on hommikuti leiva lõhna peale ärgata.. et viskad õhtul ained sisse ja ütled, mis kell masin tööle peaks hakkama..
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>