Leivaküpsetaja / Saiaküpsetusmasin

Niru
Kokaõpilane
2013-01-15 21:46:34
Mina küll pretendeeriks raamatule :) Ehk see motiveeriks mind masinat kapist välja otsima jälle. Mina sain selle kingiks ja algul küpsetasin päris entusiastlikult, aga siis vahepeal jäi seisma. Suvel võtsin aparaadi maale kaasa ja küpsetasin suuremale seltskonnale (tundus mõttekam kui pisikesele koduperele), aga nüüd on jälle seisma jäänud. Saiad on muidu maru head, aga usun, et suuremates peredes on sest rohkem tolku.
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-03-01 19:05:29
Niru:
Mina küll pretendeeriks raamatule :) Ehk see motiveeriks mind masinat kapist välja otsima jälle. Mina sain selle kingiks ja algul küpsetasin päris entusiastlikult, aga siis vahepeal jäi seisma. Suvel võtsin aparaadi maale kaasa ja küpsetasin suuremale seltskonnale (tundus mõttekam kui pisikesele koduperele), aga nüüd on jälle seisma jäänud. Saiad on muidu maru head, aga usun, et suuremates peredes on sest rohkem tolku.
Nii, Niru saab endale ühe eksemplari sellest raamatust. Üks raamat jääb siis ootele - näiteks 1. aprillil võiks veel ühe raamatu välja loosida kõikide nende vahel, kes siis nüüd märtsikuu jooksul sõna võtavad ja oma leivaküpsetuskogemusi jagavad!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pirqu
Kokaõpilane
2013-03-09 17:37:49
Njah, mina olen ka masinaga hädas. Sain sõbranna käest vana Melissa masina, aga kasutusjuhendit kaasa ei saanud. Ja eriti palju abi foorumitest ka pole. Minukiisu blogis on mõned retseptid, aga raamat kuluks küll väga hädasti ära :D
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-04-02 15:15:25
Pirqu:
Njah, mina olen ka masinaga hädas. Sain sõbranna käest vana Melissa masina, aga kasutusjuhendit kaasa ei saanud. Ja eriti palju abi foorumitest ka pole. Minukiisu blogis on mõned retseptid, aga raamat kuluks küll väga hädasti ära :D
Pirqu, eks ma annan selle teise raamatu siis Sulle :) Palun saada mulle meili peale info@nami-nami.ee oma pärisnimi ja postiaadress.

Seenekas
Abikokk
2013-04-02 19:09:04
Nonii. Vohh mis juhtub, kui vahepeal namile truudust murda ja mitte foorumisse kiigata. Oleks endalegi raamat ära kulunud. :D Vähemalt tuleb nüüd meelde, et tuleb massin sahvrist kööki tuua ja lõpuks katsetama hakata. Muidu kogub teine juba aasta varsti aasta tolmu.
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-04-02 20:28:16
Seenekas:
Nonii. Vohh mis juhtub, kui vahepeal namile truudust murda ja mitte foorumisse kiigata. Oleks endalegi raamat ära kulunud. :D Vähemalt tuleb nüüd meelde, et tuleb massin sahvrist kööki tuua ja lõpuks katsetama hakata. Muidu kogub teine juba aasta varsti aasta tolmu.
Vahepeal, Seenekas??! Kaks ja pool kuud proovisin nendest raamatutest lahti saada, lisaks jagasin ühe Facebooki lehel ära :P

Seenekas
Abikokk
2013-04-03 15:25:30
Pille:
Seenekas:
Vahepeal, Seenekas??! Kaks ja pool kuud proovisin nendest raamatutest lahti saada, lisaks jagasin ühe Facebooki lehel ära :P
Jah, Pille, sellest ongi kujunenud üks väga pikk "vahepeal" - tervelt kolm kooliveerandit. Alles nüüd hakkab uus elurütm stabiilsemat jumet võtma.
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-11-24 16:41:08
Sain sellise kirja. Ma hetkel ei saa süveneda, aga äkki keegi, kes leivaküpsetajaga leiba küpsetab, on probleemiga kursis ja saab ehk Mattile vastata? [1quote]Tere Ostsin hiljuti leivaküpsetaja ja üritan teha esialgu leiba-saia kaasasolevate retseptide järgi. Maitse ja kõik muu sobib,kuid leib-sai on lahtilõikamisel täitsa pude, söö või lusikaga. Sama viga on ka valmissegude korral. Ehk suudate mind aidata. Paremat Matti[/quote]

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >