Tiitel: Kokaõpilane
2013-01-15 21:46:34 |
Mina küll pretendeeriks raamatule :) Ehk see motiveeriks mind masinat kapist välja otsima jälle. Mina sain selle kingiks ja algul küpsetasin päris entusiastlikult, aga siis vahepeal jäi seisma. Suvel võtsin aparaadi maale kaasa ja küpsetasin suuremale seltskonnale (tundus mõttekam kui pisikesele koduperele), aga nüüd on jälle seisma jäänud. Saiad on muidu maru head, aga usun, et suuremates peredes on sest rohkem tolku. |
2012-05-02 21:20:49 |
Hea teema! Uurin siitkaudu ega kellelgi ei ole seisma jäänud poiste sandaale või tossusid suurusele ca 24, sisetalla pikkusega alates 15cm. Võivad olla kasutatud. Mulle võib kirjutada evelintiitsaar@gmail.com |
2011-11-04 17:07:26 |
Käisin Dao Hua's eelmisel nädalavahetusel ja meie seltskonnale hirmsasti meeldis! Mul endal "Päris Hiina" köögi kogemus puudub, aga sealkandis ringi reisinud sõbrad kiitsid maitsete autentsust. Üllataval kombel tundusid tärnid meile tsipa ülepakutud olevat. Nii loomalihast firmaroog kui Kung Pao krevetid polnud sugugi nii vürtsikad kui kartsime. Rõõm oli minupoolne, ma teravaid elamusi ei armastagi, aga teistele jäi võibolla tsipa maitsetuks. Kui eelroogadest alustada, siis nii kevadrullid kui pelmeenid olid imehead ja haihtusid ruttu laualt. Kaks eelmainitud pearooga olid superhead, kana sidruniga apelsinikastmes oli võibolla veidi liiga sidrunine, aga igatahes huvitav kogemus. Riis ja nuudlid samuti head ja magustoiduks õunad vedelas karamellis viisid lausa keele alla. Aastatega pole palju muutunud, ruum oli ikka ülisoe! Aga kliente oli päris palju. Silmasime ka päris hiinlasi, kellele kanti laud roogi täis niipea kui nad uksest sisse astusid :) Teenindus oli väga armas, alustades sellest, et ettekandja vabandas ette ja taha, et kuna kliente on palju, läheb toitudega kaua (15-20 minutit). Minu meelest pole see üldse kaua. Ja lõpus õpetas ta veel õigesti karamelliõunu sööma - et milleks need veekausid ja soovitas enne hangumist kõik õunad taldrikult ära korjata. Läheme kindlasti kunagi tagasi, kuigi hinnad olid tõesti päris kallid. |