Spidur Abikokk 2008-07-02 12:00:51 |
mul ka Kaiseri vorm. Natuke raskelt käib mõnikord lahti aga välja ei voola küll midagi. | |
Ragne Abikokk 2008-07-02 12:45:06 |
minul oli paar nädalat tagasi selline kogemus... olin päris kaua poodidest otsinud kandilist lahtikäiva põhjaga koogivormi, lõpuks siis leidsin ning loomulikult ostsin kohe ära. Kohe õhtul katsetasin uut vormi ja tegin plaadikooki, vorm oli vist praak ning põhi lasi kõik läbi - see oli samuti mingi suvaka firma oma ja maksis alla 100.- krooni. Nii et minugi soovitus oleks kas Kaiser või dr Oetker | |
Fre Abikokk 2008-07-02 17:47:28 |
Üks loll jõuab rohkem küsida.... tulemuseks siis et vaja soetada koogivorm nimega Kaiser või dr Oetker. Aga kust? Poest saadaolevaid kaupu võib saada kauplustest? Aitäh veelkord. | |
Zapxpxau Abikokk 2008-07-02 21:07:00 |
Vaata näiteks Kiika Kööki poest või Stockist, kui pole, siis netist saab alati :) | |
Vandiste Abikokk 2008-07-02 22:20:45 |
Ragne:
Kas selline asi on olemas? Ma siiani arvasin, et sellise köögividina igatsus pesitseb vaid mu fantaasiais :) minul oli paar nädalat tagasi selline kogemus... olin päris kaua poodidest otsinud kandilist lahtikäiva põhjaga koogivormi... |
|
Zapxpxau Abikokk 2008-07-02 22:26:21 |
Olen ka südamekujulist näinud. Kui otsisin neid väikseid, nii 10-15cm springform vorme, siis nägin nii kandilisi, ristkülikuid ja südameid. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-03 12:22:24 |
Vandiste:
On küll täitsa olemas, vist oli Stockmannis. Ma ka alguses imestunult vaatasin :)
Aga eile käisime sõbrannale Stockmanni nõudeletist sünnipäevakinki ostmas ja siis kontrollisin järgi, et nt neid Kaiseri firma lahtikäivaid koogivorme on hetkel nii 23 kui ka 25 cm läbimõõduga. Hind oli vist ca 200 krooni ringis.
Ragne:
Kas selline asi on olemas? Ma siiani arvasin, et sellise köögividina igatsus pesitseb vaid mu fantaasiais :)minul oli paar nädalat tagasi selline kogemus... olin päris kaua poodidest otsinud kandilist lahtikäiva põhjaga koogivormi... |
|
Kika Abikokk 2008-07-04 17:49:10 |
Fre:
mina ostsin paar päeva tagasi oma emale Oetkeri koogivormi Pärnu Hyperrimist.
arvan, et Tallinna, Tartu jne rimid müüvad ka. Üks loll jõuab rohkem küsida.... tulemuseks siis et vaja soetada koogivorm nimega Kaiser või dr Oetker. Aga kust? Poest saadaolevaid kaupu võib saada kauplustest? Aitäh veelkord. |
|
Blonduanna Abikokk 2008-07-04 18:19:29 |
mul täiesti suvalise firma lahtikäiv koogivorm. diameeter oli 26 või 28 enam ei mäleta...kaua kasutuses olnud juba ja kunagi pole probleemi olnud, et läbi voolaks või muud jama. vist vedamise asi ;) http://blondukokkab.blogspot.com |
|
Fre Abikokk 2008-07-04 19:16:37 |
Ma just jõudsin ka täna Stockmanni, esialgu vaid vaatama - ehk ema kingib ntx mõne vormi mulle sünnipäevaks. Aga oli jah täitsa kandilisi Kaiseri vorme ka. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |