Qsti Abikokk 2008-07-04 19:51:54 |
Pille:
Ma sattusin kunagi sada aastat tagasi (loe: 2 aastat) Stockmann Outleti ja vaatasin, et mingid vormid. Kandiline lahtikäiv ja keeksivorm komplektis, maksid kokku 5€. Siis mul siin Soomes veel midagi eriti polnud ja haarasin kaasa. Hiljem avastasin, et Kaiseri vormid ja no tõesti kõige paremad, mis mul on. See kandiline veel sellepoolest hea, et tal äär, mis mind on mitu korda ahju küürimisest päästnud.
Pika jutuga tahtsin seda öelda, et Kaiser on hea!
Dr. Oetkeri asjad mulle ka meeldivad aga lahtikäiv väike koogivorm hakkas peale kolmandat kasutuskorda kooruma. :mad: Nühkisin traatharjaga kogu katte maha ja kasutasin edasi. Sellel samuti äär. Vandiste:
On küll täitsa olemas, vist oli Stockmannis. Ma ka alguses imestunult vaatasin :)Ragne:
Kas selline asi on olemas? Ma siiani arvasin, et sellise köögividina igatsus pesitseb vaid mu fantaasiais :)minul oli paar nädalat tagasi selline kogemus... olin päris kaua poodidest otsinud kandilist lahtikäiva põhjaga koogivormi... |
|
Nipitiri Abikokk 2008-07-06 10:17:09 |
Vaatasin nüüd hooaja viimast rabarbrikooki tehes, et mul on ka Kaiseri vorm. Täitsa tavaline vorm, ei ütleks ei midagi halba ega midagi eriti head selle kohta. | |
Marianna Kokaõpilane 2008-07-11 10:56:39 |
Aurora:
Ostsin ka Hackmani oma, peaks olema hea firma aga kui aus olla, olen pettunud. Laseb läbi ja sellest pole eriti mugav kooke välja võtta, sest seal rant ees. Ostsin Hackmanni lahtikäidava koogivormi, millel oli veel teine, keeksipõhi kaasas. Olen pettunud. Ei teagi, kas vigane vorm või lihtsalt vormi eripära - põhi ja vormi serv ei haagi korralikult, taigen voolab välja, koogi serva jääb mingi imelik rant. Ühesõnaga - kallis ei ole alati hea. Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu... |
|
Sirliiz Abikokk 2009-01-03 19:55:51 |
Täna Novaluxi põigates jäi mulle silma, et seal müüakse Kaiseri lahtikäivaid koogivorme, nt 24 cm läbimõõduga oli vist 89 või 99 kr. On see reaalne? Uurisin ka puurisin seda silti aga ei osanud miskit feiki avastada, aga osta ka ei julgenud. Kui on õige kaubaga tegu, siis on stocki hinnast ca poole odavam, ma seal ka nillisin neid ükspäev, et vahetaks oma praeguse vormi välja. | |
Zapxpxau Abikokk 2009-01-03 20:03:37 |
Uuri Kaiseri kodulehelt, kas on samasugused vormid nende tootenimistus. www.kaiser-backformen.de | |
Fre Abikokk 2009-01-04 11:50:42 |
Sirliiz:
Ma Kaiseri kohta ei oska öelda, aga vaatasin just oma dr Oetkeri koogivormi ümbrist, see on ostetud Tallinna Kaubamajast - originaalhind 129 ja allahindlusega 89 krooni. 28 cm läbimõõt. Tõenäoliselt on Kaubamaja juurdehindlus ka karmim, niiet miks mitte. Ma ei usu et keegi viitsiks nii kõva võltsimist ette võtta odavama hinnaklassi toodetega. Oleks veel Kutsi või Versatsi. Täna Novaluxi põigates jäi mulle silma, et seal müüakse Kaiseri lahtikäivaid koogivorme, nt 24 cm läbimõõduga oli vist 89 või 99 kr. On see reaalne? Uurisin ka puurisin seda silti aga ei osanud miskit feiki avastada, aga osta ka ei julgenud. Kui on õige kaubaga tegu, siis on stocki hinnast ca poole odavam, ma seal ka nillisin neid ükspäev, et vahetaks oma praeguse vormi välja. |
|
Fre Abikokk 2009-01-04 11:52:22 |
Veel küsin - kas kellelgi on reaalset kogemust klaaspõhjaga koogivormiga? Mulle tundub see idee hästi nupukas - saab sama aluse peal lõigata ja muidu ka esteetilisem. Kas on ka mingeid miinuseid? | |
Zapxpxau Abikokk 2009-01-04 12:05:39 |
Fre:
Seda ära küll usu, et ei viitsita, Hiinas võltsitakse kõike, ka toiduained, näiteks piima ja teed! Ja taimi.. näiteks lõikeroose.. noh peaaegu kõike, mis pähe tuleb. Ja Kaiser on ju tuntud kaubamärk.
ETVs on väga harivad dokumentaalfilmid.
Ma ei usu et keegi viitsiks nii kõva võltsimist ette võtta odavama hinnaklassi toodetega. Oleks veel Kutsi või Versatsi. |
|
Evka Kokaõpilane 2009-01-05 14:42:25 |
Fre:
Võin vastata, kuna kuidagimoodi on meile koju sattunud klaaspõhjaga pirukavorm, selline lainelise servaga, prantsuse toode. Täiesti asjalik toode muide. Just pirukavormi on väga mugav kasutada, saab ääre kenasti ära võtta. Pirukas jääb ilusasti terveks klaaspõhjale, millel saab serveerida või asetada mõne teise aluse peale. Võib ka vabalt noaga lõigata sel alusel. Küpsetas kenasti, mingit vahet ei märganud.
Lahtikäiva koogivormi puhul saab muidugi nagunii serva ära võtta ja koogi kergemini aluselt kätte nii et see point pole nii oluline. Aga täitsa asjalik asi, seda tahtsingi öelda. Veel küsin - kas kellelgi on reaalset kogemust klaaspõhjaga koogivormiga? Mulle tundub see idee hästi nupukas - saab sama aluse peal lõigata ja muidu ka esteetilisem. Kas on ka mingeid miinuseid? |
|
Põrnikas Abikokk 2009-01-05 21:20:25 |
Sirliiz:
ses suhtes üsna reaalne, et olin ikka jahmunud küll kui oma electroluxist ostetud köögikaalu Stockis üle kahe korra kallimalt nägin.. Täna Novaluxi põigates jäi mulle silma, et seal müüakse Kaiseri lahtikäivaid koogivorme, nt 24 cm läbimõõduga oli vist 89 või 99 kr. On see reaalne? Uurisin ka puurisin seda silti aga ei osanud miskit feiki avastada, aga osta ka ei julgenud. Kui on õige kaubaga tegu, siis on stocki hinnast ca poole odavam, ma seal ka nillisin neid ükspäev, et vahetaks oma praeguse vormi välja. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |