Milline on hea lahtikäiv koogivorm?

Ullike
Abikokk
2009-05-01 16:39:34
Vastan klaas/keraamilise põhjaga vormi kohta. Õnnestus Helsingi Stockist osta keraamilise põhjaga lahtikäiv silikoon-tordivorm. Super! Põhjaga serveerid, silikooni lahtisaamiseks ümber tordi pole vaja mingeid eririistu - ainult keri ümbert ära. Nüüd aprillis nägin ka Tallinna Stockmannis - ainult et siin olid nad hulga kallimad.

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Fre
Abikokk
2009-05-01 22:21:13
Mina olen kinkinud ja kinkideks soovitanud klaaspõhjaga vormi ja kõik kasutajad kiidavad väga, seda kõige levinumat dr oetkeri oma mis igas Selveris saadaval. peaks vist ükskord omale ka ostma....
Bilksu
Kokaõpilane
2010-03-09 23:11:38
Minul on riiulis olemas klaaspõhjaga Dr. Oetkeri vorm ja no mina olen väga rahul. Mitu aastat mind need 26cm ustavalt teeninud. Teised samalaadsed paralleelselt rividest lahkunud. Aga Oetker püsib kenasti koos ja vahelt ei valgu midagi välja. Julgen soojalt soovitada. Ja tõesti väga hea serveerida sellega mõnel suuremal taldrikul.. Soovitan! http://www.postikaubamaja.ee/detailid.php?136
Fre
Abikokk
2010-03-10 18:19:54
Ma täiendan ka oma "vormiseisukohti". Endiselt on töökorras odavalt ostetud dr Oetker 28 cm, päris hästi vastu pidnud. Klaaspõhjaga 26 cm dr Oetkeri probleemiks on see, et laseb aegajalt läbi - nt või ja purustatud Digestive küpsistest tehtud koogipõhjast nõrgus küpsemise ajal ahju põhja rasva, mis hakkas hullult kärssama. Peaks küpsetuspaberi vahele panema aga siis kaob ära klaaspõhja eelis. Viimane ost oli 24 cm Kaiser Selveri päevadelt, superrahul olen. Sellel vormil on põhja peal seal kuhu vormi külg kinnitub selline rennimoodi asi, kuhu ilmselt väiksem kogus väljatükkivat värki peaks pidama jääma. Üldse käib hästi tihedalt kinni aga samas jälle koogi saab hästi kätte, st ei pea üldse küpsetuspaberit panema.
Netcat
Abikokk
2010-03-10 18:55:39
Klaaspõhja eelist annaks säilitada pannes küpsetuspaber mitte vahele, vaid lihtsalt resti peale vormi alla, kui kardad et midagi läbi tuleb.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 1 | 2 | 3 | 4 >