Pille Nami-Nami peakokk 2013-06-05 18:21:03 |
Nii, loosiõnn naeratas maikuus Tsheburashkale ja Rebasele, nii et ootan postiaadresse või valmisolekut kesklinna salakohta ise järele minna. Juunikuu auhinnaraamatuks on Magusad ahvatlused Lahemaa servalt ehk üks tore suvine koogiraamat :) Neid on mul kaks tükki! Täishääled on juba ootel järgmistel kasutajatel: Kardemon, Itakene, Karima (3 tk), Üllekas (3 tk), Kokkamas95 (3 tk). | |
Rebane Abikokk 2013-06-06 12:46:03 |
Elagu loosiõnn! :) Saatsin meili ka kättesaamise kohta. Jazzino. teen. naudin. |
|
eneke99 Kokaõpilane 2013-06-06 13:13:11 |
Neid pilte siin ju ei saa tühja kõhuga vaadata :). Kõik tundub väga maitsev ning annab inspiratsiooni endalegi. | |
Karima Abikokk 2013-06-07 19:00:57 |
värskekapsa-pikkpoiss | |
Üllekas Abikokk 2013-06-29 13:17:35 |
Feta-läätsesalat koriandriga sai tehtud beluuga läätsedega. Varem olen alati kasutanud puy omi. Ei tea, kas tulenevalt sellest, aga mulle tundus, et seekord ei olnud läätsed nii maitsekad. Lisaks sai salat ka natuke liiga happeline. Ilmselt sai sidrunit palju. Maasikabool oli mõnus suvine jook. Teen veel :) Austraalia riisisalat sai päris mõnus. Paprika kuivmarinaadi jaoks mul küll vürtspipart jahvatatud kujul ei olnud, kuid liha sai ikkagi hea. Selline natuke jõulune liha, täna kaneelile. Liha jäi selles marinaadis hästi mahlane. Võib öelda, et isegi rasvane. Tegin kahte sorti liha. Õliga marinaadis olnud liha ei olnud üldse nii rasvane. | |
Üllekas Abikokk 2013-07-01 02:10:46 |
Virsiku jäätee teen teinekord veel:) Maasikajäätis palsamiäädikaga on mõnus marjane jäätis. Vormida on teist raske. Palsamiäädika maitset miskipärast tunda ei jäänud. | |
Kaare Abikokk 2013-07-20 02:16:19 |
Ma juba ammu ei tea mitmes foto järjekorras on, aga tegin täna neid kalakotlette. | |
Üllekas Abikokk 2013-07-31 17:48:55 |
Šokolaadi-juustukook mustikatega oli päris hea. Kuid põhja teeks ma tunduvalt paksema. Pildil olevas koogis on pool täidist ja terve kogus küpsisepuru. Ikkagi oleks veel juurde tahtnud... Ja võid mu meelest selle küpsise koguse kohta palju. Jääb väga rasvane. Panin vaba käega küpsiseid juurde. Kui peale teha ka šokolaadikaste, siis tuleb kook väga rammus. Tegin eelmine päev suure koogi ilma kasteta ja see meeldis meile rohkem. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-07-31 19:43:30 |
Pille:
Ma näen, et olen oma ajaarvestusega täpselt kuu aega ajast maas :D Igatahes loosin nüüd 16 täishääle vahel välja lubatud 2 raamatut. Research Randomizeri tahtel saavad kena koogiraamatu endale KARIMA ja KOKKAMAS95 (kel mõlemal oli vastavalt 4 ja 3 täishäält, nii et igati kõrged šansid.
Jään ootama postiaadressi meilile info@nami-nami.ee
Homsest juba uus fotokampaania, auhinnaraamatuteks on Ajakirjade Kirjastuse uus seeneraamat "Seened potti, pannile ja purki" (Katrin Press, Lia Virkus, Pille Enden).
Nii, loosiõnn naeratas maikuus Tsheburashkale ja Rebasele, nii et ootan postiaadresse või valmisolekut kesklinna salakohta ise järele minna. Juunikuu auhinnaraamatuks on Magusad ahvatlused Lahemaa servalt ehk üks tore suvine koogiraamat :) Neid on mul kaks tükki! Täishääled on juba ootel järgmistel kasutajatel: Kardemon, Itakene, Karima (3 tk), Üllekas (3 tk), Kokkamas95 (3 tk). |
|
Karima Abikokk 2013-07-31 21:02:51 |
Oi suured tänud, kirjutasin.loodan,et saan kätte enne koju tagasi söitu | |
<< < 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 > >> |