Pille Nami-Nami peakokk 2013-04-26 22:51:11 |
Karima:
Karima, ma seal auhindade kättejagamise teemas juba kommenteerisin, et aadressi sain kätte, aga saatnud veel pole. Vabandused. Järgmisel nädalal!
Tere Pille,tahtsin küsida,et kas Sa said kätte aadressi kuhu saata mu võit? |
|
Karima Abikokk 2013-04-27 12:42:14 |
Oi ,sealt ma unustasin üldse vaadata. :) eks siis oodaku natuke veel :) aitäh Pille | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-05-03 02:04:55 |
Minu tabeli järgi oli kokku 9 täishäält (mäletate, ma kannan täishääled edasi, kui nad just loosimisel midagi ei võida) ja sel kuul läksid auhinnad Kardemonile ja Üllekale. Kardemon ja Üllekas - kas teil eelistusi ka on tee osas? Roheline? Valge? Must? Siis tean edasi pakkuda (mul on hetkel pakkuda 7 erinevat teed). | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-05-03 02:06:57 |
Maikuu fotokampaania auhinnaks on Ragne ja Andra trükisoe "Retseptisahtel käsitöökapis". Mul on pakkuda kuni 2 eksemplari! | |
Itakene Abikokk 2013-05-03 02:58:01 |
Marineeritud peedid | |
Itakene Abikokk 2013-05-03 03:03:20 |
Pille:
Juustukakud
Maikuu fotokampaania auhinnaks on Ragne ja Andra trükisoe "Retseptisahtel käsitöökapis". Mul on pakkuda kuni 2 eksemplari! |
|
Itakene Abikokk 2013-05-03 03:13:33 |
Hele-Mai räimed sidruni ja sibulaga | |
Üllekas Abikokk 2013-05-03 11:40:36 |
Pille:
Oo, aitäh! Teed joob meie pere küll:) Ma eelistaks rohelist või valget... Minu tabeli järgi oli kokku 9 täishäält (mäletate, ma kannan täishääled edasi, kui nad just loosimisel midagi ei võida) ja sel kuul läksid auhinnad Kardemonile ja Üllekale. Kardemon ja Üllekas - kas teil eelistusi ka on tee osas? Roheline? Valge? Must? Siis tean edasi pakkuda (mul on hetkel pakkuda 7 erinevat teed). |
|
Kardemon Abikokk 2013-05-05 00:54:47 |
Pille:
Aitäh! Väga tore üllatus. Mulle meeldiks No 1 sidrunmelissiga. Kui seda pole, siis must tee. Minu tabeli järgi oli kokku 9 täishäält (mäletate, ma kannan täishääled edasi, kui nad just loosimisel midagi ei võida) ja sel kuul läksid auhinnad Kardemonile ja Üllekale. Kardemon ja Üllekas - kas teil eelistusi ka on tee osas? Roheline? Valge? Must? Siis tean edasi pakkuda (mul on hetkel pakkuda 7 erinevat teed). http://kardemon.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-05-05 13:07:52 |
Üllekas:
Üllekas, kas soovid nr 2 (Metsik virsik, valge tee), nr 4 (granadill, roheline tee), nr 6 (Roheline tee) või nr 7 (roheline tee jasmiiniõitega)?
Pille:
Oo, aitäh! Teed joob meie pere küll:) Ma eelistaks rohelist või valget...Minu tabeli järgi oli kokku 9 täishäält (mäletate, ma kannan täishääled edasi, kui nad just loosimisel midagi ei võida) ja sel kuul läksid auhinnad Kardemonile ja Üllekale. Kardemon ja Üllekas - kas teil eelistusi ka on tee osas? Roheline? Valge? Must? Siis tean edasi pakkuda (mul on hetkel pakkuda 7 erinevat teed). Kardemon:
Kardemon, vot just seda nr 1 enam ei ole :) Mustast teest on pakkuda nr 8 (inglise stiil), nr 9 (Bombay chai), nr 5 (Earl Grey luxury).
Pille:
Aitäh! Väga tore üllatus. Mulle meeldiks No 1 sidrunmelissiga. Kui seda pole, siis must tee.Minu tabeli järgi oli kokku 9 täishäält (mäletate, ma kannan täishääled edasi, kui nad just loosimisel midagi ei võida) ja sel kuul läksid auhinnad Kardemonile ja Üllekale. Kardemon ja Üllekas - kas teil eelistusi ka on tee osas? Roheline? Valge? Must? Siis tean edasi pakkuda (mul on hetkel pakkuda 7 erinevat teed). |
|
<< < 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 > >> |