Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-01 11:47:46 |
Kuulutan pidulikult avatuks 2011. aasta augustikuu fotokampaania! Auhindadeks on 2 Jamie Oliveri raamatut "JAMIE 30 MINUTI ROAD" (kirjastus Pegasus): Raamatututvustust loe Nami-Nami foorumist või kirjastuse lehelt. Kuidas osaleda? Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina :)) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad. | |
ErleS Abikokk 2011-08-01 12:16:48 |
See on küll hea uudis :) Suur tänu! Lisaks raamatule sain ma päris mitu head retsepti, mida teinekordki teha - nt kohvi-semifreddo või oad, isegi sõstramoos. Peaks ikka augustis ka aktiivne olema, mitu huvitavat retsepti jäi veel silma... Nami-Nami on ikka hea koht :) | |
Triin.u2 Kokaõpilane 2011-08-01 12:58:14 |
Hiljuti proovitud Bengali kanakarri oli eriliselt monus, mandlisobrad kull ei ole, aga ... seeest lisasime hunniku varsket koriandit, mis sobis suureparaselt! Kahjus ei leia kohta, kust saaks pildi ules laadida. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-01 13:09:14 |
Triin.u2:
Triin, kas siia vaatasid juba?
Kahjus ei leia kohta, kust saaks pildi ules laadida. |
|
Tsheburashka Abikokk 2011-08-01 13:33:28 |
Pille:
Blogisse läheb mul tõesti kirja lemmikversioon :) Ja ei klapi alati sellega, mis pildil. Igapäevaselt ma ei näe vajadust hakata kuuma vett keetma, eriti kui kuuma ilma tõttu jook nagunii maha tuleb jahutada ;) Aga lisatud pildil on mugandusi tõesti (suhkru asemel pruun suhkur ja sidrunit ja laimi on pooleks), niiet las ta siis jääb. Vett kasutasin ka nö. pooleks kuuma ja külma. Tsheburashka:
Tsheburashka, ma Su kauni pildi jätan seekord kõrvale. Fotod on retseptide juures kinnituseks, et _konkreetne_ retsept on läbi proovitud nami-nami kasutajate poolt (kasvõi mugandustega). Sinu jook on ju ainult laimiga (ingl. k. nn 'limeade', kuigi lõuna-ameeriklased seda tõesti 'limonada'ks kutsuvad), siinne retsept on kas puhas limonaad (ehk 'lemonade' ehk sidrunijook) või siis limonaad laimimahlalisandiga!1.5 Tsitruselimonaad |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-01 14:09:26 |
Tsheburashka:
Tsheburashka - mina olen nüüd siin klassikalist limonaadi teinud - ja joonud - söögi alla ja söögi peale. Ma teen ise niiviisi ja keedan sidrunimahla suhkruga läbi eelkõige seepärast, et püsiks vähemalt nädal ja kauemgi külmikus joomiskõlbulik. Kui kohe joomiseks teha, siis pole see vast oluline tõesti.
Pille:
Blogisse läheb mul tõesti kirja lemmikversioon :) Ja ei klapi alati sellega, mis pildil. Igapäevaselt ma ei näe vajadust hakata kuuma vett keetma, eriti kui kuuma ilma tõttu jook nagunii maha tuleb jahutada ;) Aga lisatud pildil on mugandusi tõesti (suhkru asemel pruun suhkur ja sidrunit ja laimi on pooleks), niiet las ta siis jääb. Vett kasutasin ka nö. pooleks kuuma ja külma.Tsheburashka:
Tsheburashka, ma Su kauni pildi jätan seekord kõrvale. Fotod on retseptide juures kinnituseks, et _konkreetne_ retsept on läbi proovitud nami-nami kasutajate poolt (kasvõi mugandustega). Sinu jook on ju ainult laimiga (ingl. k. nn 'limeade', kuigi lõuna-ameeriklased seda tõesti 'limonada'ks kutsuvad), siinne retsept on kas puhas limonaad (ehk 'lemonade' ehk sidrunijook) või siis limonaad laimimahlalisandiga!1.5 Tsitruselimonaad |
|
Cousinella Kokaõpilane 2011-08-01 18:28:16 |
Pille:
Pole hullu! Ma olengi suur Jamie Oliveri fänn! Ja et Cousinella end väga nukralt ei tunneks, siis tema täishääle kannan järgmisesse kuusse edasi - ehk nakkab siis paremini. http://cousinella.blogspot.com/ |
|
Vike Abikokk 2011-08-01 21:20:05 |
Aitähh raamatu eest :). Ja loosiõnnest kannustatuna siis augustisse esimesed pildid :) 1.1 Memme mustikanektar 1.2 Õunapüree. Minu maitse jaoks liiga magus, oleks võinud vabalt vähem suhkrut olla. | |
Triinpvr Abikokk 2011-08-01 22:47:04 |
Üks kook suvikõrvitsauputuse vastu võitlemiseks Suvikõrvitsakook | |
Vike Abikokk 2011-08-02 20:52:01 |
1.3 Kruubid singi ja sibulaga. Ma päris täpselt ei kujutanud ette, mis kujul need ahjuõunad olla võiks, aga tegin lihtsalt õunad veerandikeks ja küpsetasin võiga ahjus. Hiljem süües selgus, et tegelikult ei teeks ka natuke suhkrut neile paha. 1.4 Kurgi-ananassi raita. | |
<< < 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 > >> |