NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Vike
Abikokk
2011-07-26 12:37:33
2.3 Muna-tillikaste
Ilse
Abikokk
2011-07-27 15:23:29
http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=1146 Mis ma oskan öelda, lisasin natuke suhkrut ja noore sibulamugula viile. No kui sulle maitseb tomat siis maitseb see supp ka:) Kuna õpetuses polnud selgitatud kuidas tomatitega käituda, siis lõikasin nad lihtsalt suupäraseks, võibolla peaks püreerima hoopis...

Ilse köögis

Cousinella
Kokaõpilane
2011-07-28 09:44:52
Tomatiuputuse vaimustuses: 1.4 Värske tomatikaste 1.5 Kana-paprikahautis

http://cousinella.blogspot.com/

Vike
Abikokk
2011-07-31 22:09:17
2.4 Marjane brüleevorm 2.5 Tikri-banaanimoos.
ErleS
Abikokk
2011-07-31 23:41:12
Eile hommikul sai otsustatud, et tuleb siiski juulikuu fotokampaaniast osa võtta - tahaks "Kebabi ja kilukarbi" raamatut võita :) Kuna juulikuu tundub siin teemas passiivne olevat, paistsid võimalused üsna suured :) Seega sai 2 päeva jooksul tehtud: 1.1 Lihtne jäätee 1.2 Kohvi-semifreddo 1.3 Tikri-õunamoos 1.4 Eriti maitsev punase sõstra moos õuntega 1.5 Aedoad Armeenia moodi
Üllekas
Abikokk
2011-07-31 23:55:33
Püüaks ka juulikuu auhindu:) 1.2 Kohev kohupiimakook lehttaignaga on väga hea kook. Teen kindlasti veel ;) 1.3 Grillitud halloumi peekoniga tegin kodus ahjus ja kuna kasutasin kuivatatud peekonit, siis jäi see "venitamata" aga maitses ikkagi hea. 1.4 Juustufrittata vähisabasalatiga oli väga mõnus hommikusöök. Teen teinekordki. Ja et hääl ikka täis saaks, siis: 1.5 Sarvesaiad apelsinimarmelaadi ja kitsejuustuga olid väga maitsvad. Pean juba plaani, et uuesti teha...
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-07-31 23:58:00
Nii põnev, et nii viimasel hetkel veel 2 "laekumist" oli :) Panen nüüd juulikuu fotokampaania lukku. Loosimist täna ei tee, lähen tuttu, aga see ilmub siia kohe. Homme hommikul kuulutan välja ka augustikuu fotokampaania - ka need auhinnad ei ole pahad ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-08-01 10:07:14
Tsheburashka:
1.5 Tsitruselimonaad
Tsheburashka, ma Su kauni pildi jätan seekord kõrvale. Fotod on retseptide juures kinnituseks, et _konkreetne_ retsept on läbi proovitud nami-nami kasutajate poolt (kasvõi mugandustega). Sinu jook on ju ainult laimiga (ingl. k. nn 'limeade', kuigi lõuna-ameeriklased seda tõesti 'limonada'ks kutsuvad), siinne retsept on kas puhas limonaad (ehk 'lemonade' ehk sidrunijook) või siis limonaad laimimahlalisandiga!
Ilsu:
Kuna õpetuses polnud selgitatud kuidas tomatitega käituda, siis lõikasin nad lihtsalt suupäraseks, võibolla peaks püreerima hoopis...
Ilsu, tükeldamine oli igati sobiv. Ma olen näinud ka varianti, et surutakse lihtsalt käte vahel plödiks.

Ilse
Abikokk
2011-08-01 10:34:30
Pille:
Ilsu:
Kuna õpetuses polnud selgitatud kuidas tomatitega käituda, siis lõikasin nad lihtsalt suupäraseks, võibolla peaks püreerima hoopis...
Ilsu, tükeldamine oli igati sobiv. Ma olen näinud ka varianti, et surutakse lihtsalt käte vahel plödiks.
Vot see käte vahel surumine on hea mõte, saab selle supivedeliku ka tummisema ma arvan .Pean veel proovima :)

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-08-01 11:28:39
Pille:
Nii põnev, et nii viimasel hetkel veel 2 "laekumist" oli :) Panen nüüd juulikuu fotokampaania lukku. Loosimist täna ei tee, lähen tuttu, aga see ilmub siia kohe.
No kuulge, Nami-Namis on ju linna parimad võiduvõimalused - kolmele juulikuu auhinnaraamatule kandideerib vaid 5 täishäält??? :( :) Vike 1, Üllekas, Cousinella, Vike 2, Erle S. Research Randomizer andis mulle 2, 5, 4 ja seega jääb ainsana auhinnast ilma Cousinella :( Kuna ErleS nii konkreetselt vihjas, mis raamatut tema sihib, siis saabki kilukarbiteose, Vike ja Üllekas aga kehakaalu-ajuraamatu. Ja et Cousinella end väga nukralt ei tunneks, siis tema täishääle kannan järgmisesse kuusse edasi - ehk nakkab siis paremini :)

<< 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 >>