NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-22 12:49:24
Mulle nii meeldib, kuidas Kiilike teeb korraga mitu versiooni ühest roast - siis hea vaadata, milline retsept parim on (nüüd heeringakaaviar, hiljuti suitsujuustusalatid jne :)) Need olid 1.4-2.1, nii et nüüd on üks hääl täis ja teisest 4 puudu ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2011-02-22 13:01:08
Pille:
Mulle nii meeldib, kuidas Kiilike teeb korraga mitu versiooni ühest roast - siis hea vaadata, milline retsept parim on (nüüd heeringakaaviar, hiljuti suitsujuustusalatid jne :)) Need olid 1.4-2.1, nii et nüüd on üks hääl täis ja teisest 4 puudu ;)
Ma lihtsalt hästi praktiline :) Nii ostan ühe korra aineid ja saan mitu erinevat retsepti proovitud lisaks saab sarnaste retseptide vahel parima omale kirja :) Aga nüüd paremus: see Välimäki retsept on rohkem salat ja minu lemmik, lastele meeldis see porgandiga variant kõige rohkem ja siis see riivsaiaga.

kiilikese köögikatsetused

Koogi Kata
Abikokk
2011-02-23 20:39:14
1.2 Kohupiimatäidisega leivarull 1.3 Punase kapsa hautis kaneeliga
Kirsike
Abikokk
2011-02-25 12:25:49
2.1 Saksa sibulapirukas 2.2 Marjašarlott

Lindude toitmine

Zoozi
Abikokk
2011-02-25 22:42:04
3.1 Krevetid fu-yung

Zoozi tegemised

Koogi Kata
Abikokk
2011-02-26 22:53:11
1.4 Vahukommifondant
Koogi Kata
Abikokk
2011-02-27 12:41:11
1.5 Feta-makaronisalat 2.1 Kalahautis oliivide ja tomatitega
Üllekas
Abikokk
2011-02-27 17:32:41
2.5 hoisin tšillimarinaad ja marineerisin selles siis kana. Marinaadi kogus on päris korralik. Oli päris hea, aga tšillisust oleks võinud rohkem olla. 3.1 praetud riisi muna ja talisibulaga. Õli kogus on retseptis meeletu. Ma panin pool ja ikka riis ujus õlis. Muidu meeldis. 3.2 seesamikana 3.3 mahlased hakklihapallid toorjuustuga
Cousinella
Kokaõpilane
2011-02-28 13:55:13
Siit tuleb Räime-kartulivorm Enam ei tea, mitmes hääl on.

http://cousinella.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-02 10:11:21
Koduse noore emana on mul ajaarvestus täitsa sassis, aga igatahes kuulutan veebruarikuise fotokampaania edukalt lõppenuks!
Pille:
Kuulutan pidulikult avatuks 2011. aasta veebruarikuise fotokampaania! (Auhindadest veidi hiljem).
Eks see imetava ema mälu ja tähelepanuvõime on sellised kehvapoolsed - praegu avastan, et ma polegi veebruarikuu auhindu välja pakkunud. Eile tõi sõbralik Meira-onu mulle kotitäie nende maitseainetega. Kuna täishääli laekus veebruaris vaid 15 (lühike kuu ju ka :)), siis loosin välja neli auhinda, kellest kõik saavad endale viis meelepärast Meira maitseainetopsi. Loodan, et sobib. Kiilike, Hexy, H_S, ErleS - andke siinsamas teada, kes mida soovib antud valikust. Tegemist on väikeste helerohelise korgiga klaaspurkidega: Sidrunipipar (NB! Soolavaba! Pipar, suhkur, sidrunipulber, sibul, sidrunhape ja paakumisvastane aine) Tüümian Kurkum e. kollajuur Roseepipar (terved terad) Jahvatatud ingver Till Must pipar (purustatud) Broilerimaitseaine (NB! Soolavaba! Sibul, paprika, tomat, küüslauk, ingver, kurkum, vürtsköömen, koriander, must pipar, tšilli, sinepipulber, happesuse regulaator) - NB! seda on 2 tükki! Hakklihamaitseaine (NB! soolavaba! sibul, paprika, küüslauk, basiilik, must pipar, sinepipulber, vürtspipar, valge pipar) Paprika (jahvatatud) Grillmaitseaine (sool 31%, glükoos, paprika, must pipar, sibul, küüslauk, valge pipar, tšilli, vürtsköömen, pune, paakumisvastane aine) Muskaatpähkel (jahvatatud) Kaneel (jahvatatud) Rosmariin Pune/oregano Kalamaitseaine (NB! Soolavaba! must pipar, valge pipar, petersell, till, sibul, suhkur, happesuse regulaator, sidrunipulber, paakumistakisti) Tšillipulber (tšilli, paprika, must pipar, sool 3,5%, vürtsköömen, pune, küüslauk, paakumisvastane aine) Lagritsalaastud (suurem kollane tops, tordikaunistuseks) - NB! seda on 2 tükki Kui ülaltoodud valikust midagi ei leia - või keegi teine jõuab ette - siis on mul täitepakkidena asenduseks pakkuda veel sidrunipipar (tavaline, soola 19%), sealihamaitseaine, roseepipar (jahvatamata), Provencale ürdisegu,. roheline pipar (jahvatamata), küüslaugupulber, pitsamaitseaine (soolavaba).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 >>