NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Kirsike
Abikokk
2011-02-14 21:55:17
1.5 Hiina supp

Lindude toitmine

Hexy
Abikokk
2011-02-15 09:21:38
hei Pille, kas minu 2 viimast pilti ei sobinud retseptide juurde??

Hexy asjatab

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-15 09:39:12
Hexy:
Sobivad küll, aga pean need esmalt väiksemaks tegema ja siis saan ümber tõsta - ja seda pole lihtsalt jõudnud veel (õiges suuruses pilte on lihtsam liigutada, kui titt süles on :D)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Hexy
Abikokk
2011-02-15 12:01:46
selge siis ;) ma annan sulle veel natuke tööd, anna andeks :) aga ega nendega muidugi kiire ei ole. 4,1 tagurpidi kapsarullid

Hexy asjatab

h_s
Kokaõpilane
2011-02-15 12:07:41
Pille:
Hexy:
Sobivad küll, aga pean need esmalt väiksemaks tegema ja siis saan ümber tõsta - ja seda pole lihtsalt jõudnud veel (õiges suuruses pilte on lihtsam liigutada, kui titt süles on :D)
Seoses sellega - kas on mingi täpne mõõt, millised Nami-Nami fotod peaksid olema? Ja kas proportsioon on ka oluline? Ma olen vaadanud, et kõik retseptide juures olevad pildid ei ole päris sama kujuga.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-15 12:13:38
h_s:
Pille:
Hexy:
Seoses sellega - kas on mingi täpne mõõt, millised Nami-Nami fotod peaksid olema? Ja kas proportsioon on ka oluline? Ma olen vaadanud, et kõik retseptide juures olevad pildid ei ole päris sama kujuga.
Ütleme nii, et mina tõstan Flickrist enamasti siia 180x240 pilte, aga kui foto laiem serv on maksimaalselt 400 pix, siis ma pilti väiksemaks tegema ei hakka. 240x320 oleks muidu vist selline ideaalne postkaardi proportsioonidega pilt, aga ei pea olema nende proportsioonidega.

Üllekas
Abikokk
2011-02-16 17:30:13
Avaks selle kuu pildiarve siis ka :). Eelmisest jäi vist 1pilt üle ehk siit siis 1.2 punase läätse ja kuivatatud tomati pesto 1.3 kartuli-hakkliharullid 1.4 muskaatkõrvitsamuffinid 1.5 krõbedad kalapallikesed
Üllekas
Abikokk
2011-02-16 17:43:37
Veel pilte: 2.1 kuumad juustuleivad paprikaga 2.2 Chow Mein seafileega 2.3 Hiina kanaroog Pille ma ei tea, mis Sa selle pildi puhul otsustad, kas läheb arvesse või mitte, sest sambal-oelek kastet mul polnud ja selle asendasin tšillikastega. 2.4 (?) nuudlid kookospiima ja krevettidega
Liinaliblikas
Kokaõpilane
2011-02-17 00:08:09
Minul on nüüd natuke rumal küsimus :) Kuna ma pole kunagi midagi varem siia üles laadinud, nüüd aga tegin mingeid asju, mille pilte laeksin ka üles, aga ei oska. Kuidas ma saan pilte üles laadida? Saan küll sõnumit postitada, aga piltide laadimise kohta ma justkui ei leia.... Ning teine küsimus on selle kohta, et kui Nami-namis pole mõnda retsepti, siis kas on võimalik ka lisada...? Pean eelkõige piltidega toite silmas, kuna tegin nüüd pilte ka sellistest asjadest, mille retsepti sain kuskilt mujalt.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-17 12:18:24
Liinaliblikas:
Kuna ma pole kunagi midagi varem siia üles laadinud, nüüd aga tegin mingeid asju, mille pilte laeksin ka üles, aga ei oska. Kuidas ma saan pilte üles laadida? Saan küll sõnumit postitada, aga piltide laadimise kohta ma justkui ei leia....
Liinaliblikas, piltide lisamise kohta võid lugeda siit. Kui jääb segaseks, siis küsi uuesti!
Liinaliblikas:
Ning teine küsimus on selle kohta, et kui Nami-namis pole mõnda retsepti, siis kas on võimalik ka lisada...? Pean eelkõige piltidega toite silmas, kuna tegin nüüd pilte ka sellistest asjadest, mille retsepti sain kuskilt mujalt.
Ikka võid! Tekita siia alafoorumisse "Kasutaja Liinaliblika kokaraamat" ja lisa retseptid sinna. Kui mulle tundub, et see retsept võiks kindlasti ka Nami-Namis olla, siis tõstan retseptikogusse ümber ja foto läheb ka fotokampaanias arvesse. (Ma kõiki retsepte ei tõsta - mõned on väga sarnased olemasolevatele jne, aga hääd retseptid lisan jõudumööda lõpuks ära).

<< 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 >>