šokolaadikoogid

Zoozi
Abikokk
2008-12-21 17:38:19
nanet:
Kas kellelgi oleks võimalik Prantsuse šokolaadikoogi retsept siia uuesti lisada, sest sel lingil ei asu retsepti enam :(
Kasuta otsingut :) Prantsuse šokolaadikook Koostis: 200 g tumedat šokolaadi 200 g võid 3 dl suhkrut 4 muna 1 sl nisujahu Valmistamine: Sega kausis tükkideks murtud šokolaad ja või ning sulata mikroahjus või vesivannis aeg-ajalt segades. Sega juurde suhkur ning lase veidi jahtuda. Lisa ükshaaval segades juurde munad. Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks. Kalla tainas võitatud 22 cm lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 25 minutit 200-kraadises ahjus. Valmis kook on pealt just küpsenud, aga seest veel pehme. Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda - kasvõi järgmise päevani. Serveeri nt vahukoore ja värskete marjadega. [See retsept oli enne nr 1947, aga mul "õnnestus" see kogemata kustutada :( Kaotsi läksid ka ca 18 kommentaari :( Loodan, et arvutipoisil õnnestub retsept taastada, seniks aga siis kopeeritud versioon koos mõne kommentaariga, mis vanast retseptikogust ja foorumist taastada õnnestus).

Zoozi tegemised

Nanet
Kokaõpilane
2008-12-21 19:13:23
Suur aitäh!! :) Hakkasin selle järgi juba tegema, aga jäi kripeldama, mis see palju kiidetud variant võis olla :P Tõotab tulla väga isuäratav õhtu :)
Vandiste
Abikokk
2008-12-21 21:03:38
Kas see on see sama kook?
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-22 09:14:21
Vandiste:
Kas see on see sama kook?
Just. Seal on nüüd lihtsalt uuem koopia ja foorumist-vanast versioonist salvestatud kommentaaridega...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kärt
Abikokk
2009-01-21 21:47:40
Aidake! :) Tahaksin sõbrannale sünnipäevaks kooki teha, aga kuna ma ei ole üldse hea koogiretseptide välja mõtlemisel, siis äkki kellelgi on mingit head retsepti minuga jagada või mind veidi juhendada. Tahaksin teha plaadikoogi, sellise shokolaadise nagu brownies aga mitte nii tummist ja rammust. Sees võiks olla kaerahelbeid ka ja võiks olla natuke õhulisem. Ja kindlasti mahlane! Ma kunagi lapsepõlves olen sarnast kunagi saanud ja sellest on jube head, ja samas ka kauged mälestused. Et äkki on kellegi hoopis siuke retsept kohe varrukast võtta?

Kahekesi Kalamaja köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-21 23:30:26
Adonay:
Tahaksin teha plaadikoogi, sellise shokolaadise nagu brownies aga mitte nii tummist ja rammust. Sees võiks olla kaerahelbeid ka ja võiks olla natuke õhulisem. Ja kindlasti mahlane! Ma kunagi lapsepõlves olen sarnast kunagi saanud ja sellest on jube head, ja samas ka kauged mälestused. Et äkki on kellegi hoopis siuke retsept kohe varrukast võtta?
Kombinatsioonid 'magusad küpsetised ja tordid': kakaopulber + kaerahelbed šokolaad + kaerahelbed Vist pole täpselt see, mida Sa otsisid, aga muffinitainast saab alati ka koogi küpsetada jne ...

Merilin
Abikokk
2009-01-22 18:30:42
Adonay:
Aidake! :) Tahaksin sõbrannale sünnipäevaks kooki teha, aga kuna ma ei ole üldse hea koogiretseptide välja mõtlemisel, siis äkki kellelgi on mingit head retsepti minuga jagada või mind veidi juhendada. Tahaksin teha plaadikoogi, sellise shokolaadise nagu brownies aga mitte nii tummist ja rammust. Sees võiks olla kaerahelbeid ka ja võiks olla natuke õhulisem. Ja kindlasti mahlane! Ma kunagi lapsepõlves olen sarnast kunagi saanud ja sellest on jube head, ja samas ka kauged mälestused. Et äkki on kellegi hoopis siuke retsept kohe varrukast võtta?
Õhuline, mahlane ja šokolaadine, aga mitte kaerahelvestega...

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-31 12:49:10
Julgen soovitada vana head klassikut, Sacher-kooki. Tegin eile ja kõigile maitses. Siin Nami-Namis on hetkel veidi lihtsustatud versioon. Lisan peagi ka väidetavalt peaaegu originaalse retsepti. Kasutasin Bitteri šokolaadi.

Marit
Abikokk
2009-03-31 19:35:06
Mina tegin hiljuti kohupiima-shokolaadi-kirsikooki küpsise põhjal.

Magusad fotod

Juc
Abikokk
2009-06-25 23:49:30
Tegin uue (kiir)retsepti järgi šokolaadifondante või siis -vulkaane. Ja valmivad nad mikrouunis. Lähemalt saab tutvuda siin.

http://jucjaco.blogspot.com/

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>