Zoozi Abikokk 2008-12-21 17:38:19 |
nanet:
Kasuta otsingut :)
Prantsuse šokolaadikook
Koostis:
200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
3 dl suhkrut
4 muna
1 sl nisujahu
Valmistamine:
Sega kausis tükkideks murtud šokolaad ja või ning sulata mikroahjus või vesivannis aeg-ajalt segades. Sega juurde suhkur ning lase veidi jahtuda.
Lisa ükshaaval segades juurde munad. Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks.
Kalla tainas võitatud 22 cm lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 25 minutit 200-kraadises ahjus. Valmis kook on pealt just küpsenud, aga seest veel pehme.
Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda - kasvõi järgmise päevani.
Serveeri nt vahukoore ja värskete marjadega.
[See retsept oli enne nr 1947, aga mul "õnnestus" see kogemata kustutada :( Kaotsi läksid ka ca 18 kommentaari :( Loodan, et arvutipoisil õnnestub retsept taastada, seniks aga siis kopeeritud versioon koos mõne kommentaariga, mis vanast retseptikogust ja foorumist taastada õnnestus).
Kas kellelgi oleks võimalik Prantsuse šokolaadikoogi retsept siia uuesti lisada, sest sel lingil ei asu retsepti enam :( |
|
Nanet Kokaõpilane 2008-12-21 19:13:23 |
Suur aitäh!! :) Hakkasin selle järgi juba tegema, aga jäi kripeldama, mis see palju kiidetud variant võis olla :P Tõotab tulla väga isuäratav õhtu :) | |
Vandiste Abikokk 2008-12-21 21:03:38 |
Kas see on see sama kook? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-22 09:14:21 |
Vandiste:
Just. Seal on nüüd lihtsalt uuem koopia ja foorumist-vanast versioonist salvestatud kommentaaridega...
Kas see on see sama kook? |
|
Kärt Abikokk 2009-01-21 21:47:40 |
Aidake! :) Tahaksin sõbrannale sünnipäevaks kooki teha, aga kuna ma ei ole üldse hea koogiretseptide välja mõtlemisel, siis äkki kellelgi on mingit head retsepti minuga jagada või mind veidi juhendada. Tahaksin teha plaadikoogi, sellise shokolaadise nagu brownies aga mitte nii tummist ja rammust. Sees võiks olla kaerahelbeid ka ja võiks olla natuke õhulisem. Ja kindlasti mahlane! Ma kunagi lapsepõlves olen sarnast kunagi saanud ja sellest on jube head, ja samas ka kauged mälestused. Et äkki on kellegi hoopis siuke retsept kohe varrukast võtta? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-21 23:30:26 |
Adonay:
Kombinatsioonid 'magusad küpsetised ja tordid':
kakaopulber + kaerahelbed
šokolaad + kaerahelbed
Vist pole täpselt see, mida Sa otsisid, aga muffinitainast saab alati ka koogi küpsetada jne ...
Tahaksin teha plaadikoogi, sellise shokolaadise nagu brownies aga mitte nii tummist ja rammust. Sees võiks olla kaerahelbeid ka ja võiks olla natuke õhulisem. Ja kindlasti mahlane! Ma kunagi lapsepõlves olen sarnast kunagi saanud ja sellest on jube head, ja samas ka kauged mälestused. Et äkki on kellegi hoopis siuke retsept kohe varrukast võtta? |
|
Merilin Abikokk 2009-01-22 18:30:42 |
Adonay:
Õhuline, mahlane ja šokolaadine, aga mitte kaerahelvestega... Aidake! :) Tahaksin sõbrannale sünnipäevaks kooki teha, aga kuna ma ei ole üldse hea koogiretseptide välja mõtlemisel, siis äkki kellelgi on mingit head retsepti minuga jagada või mind veidi juhendada. Tahaksin teha plaadikoogi, sellise shokolaadise nagu brownies aga mitte nii tummist ja rammust. Sees võiks olla kaerahelbeid ka ja võiks olla natuke õhulisem. Ja kindlasti mahlane! Ma kunagi lapsepõlves olen sarnast kunagi saanud ja sellest on jube head, ja samas ka kauged mälestused. Et äkki on kellegi hoopis siuke retsept kohe varrukast võtta? Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-31 12:49:10 |
Julgen soovitada vana head klassikut, Sacher-kooki. Tegin eile ja kõigile maitses. Siin Nami-Namis on hetkel veidi lihtsustatud versioon. Lisan peagi ka väidetavalt peaaegu originaalse retsepti. Kasutasin Bitteri šokolaadi. | |
Marit Abikokk 2009-03-31 19:35:06 |
Mina tegin hiljuti kohupiima-shokolaadi-kirsikooki küpsise põhjal. | |
Juc Abikokk 2009-06-25 23:49:30 |
Tegin uue (kiir)retsepti järgi šokolaadifondante või siis -vulkaane. Ja valmivad nad mikrouunis. Lähemalt saab tutvuda siin.
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |