Vandiste Abikokk 2008-09-29 16:33:57 |
Tegin nädalavahetuse külalisetele magusaks hõrku šokolaadikooki. Peale tegin siiski glasuuri, kuna mu meelest annab see koogi välimusele rohkem, kui lihtne kakaoga üle riputamine. Kook ise oli väga magus ning kohvi kõrvale ideaalne. Pildistasin järgmisel päeval (oli nii rammus, et õhtul ei jõutud kõike ära süüa ;)) | |
Juc Abikokk 2008-09-30 20:37:49 |
kas keegi teab kooki, kus oleks ühendatud tume šokolaad ja kohupiim? Selline mõte on aga retsepti ei leia. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-30 20:50:25 |
Juc:
Kohupiim + šokolaad + magusad küpsetised ja tordid, sealt näiteks:
Banaani-šokolaadirulltort (Valio retsept)
Jõuluhalg (Soome K-Marketi retsept)
Mustasõstra-südametort (Soome Pirkka-retsept)
Ja ehk on inspiratsiooniks ka need retseptid: toorjuust + šokolaad + magusad küpsetised ja tordid.
kas keegi teab kooki, kus oleks ühendatud tume šokolaad ja kohupiim? Selline mõte on aga retsepti ei leia. |
|
Zoozi Abikokk 2008-09-30 22:26:31 |
Juc:
Olen kunagi teinud sellist torti - oli vist Terevisioonis
VIINI TORT
Biskviit:
1 1/2 dl jahu
1 spl küps. pulbrit
1/2 dl kakaopulbrit
1 1/4 dl suhkrut
6 muna
80 g sulavõid
Kreem:
400 g lahjat kohupiima
100 g võid
300 g mõrušokolaadi
2 dl vahukoort
Kaunistuseks:
250 g mõrušokolaadi
Sõelu jahu, lisa juurde kakao ja küps.pulber. Vahusta suhkur ja munakollane kohevaks vahuks. Sega vaikselt juurde kuivained ja sulavõi. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ning sega taignasse. Vala tainas ettevalmistatud vormi ja küpseta 20-25 min 160-170 kraadi juures ja jahuta põhi täielikult.
Kreemi valmistamiseks lase keema vahukoor ja või ning kalla mõrušokolaadile, sega massi ja jäta jahtuma, kuni mass on toatemperatuuril, sega juurde kohupiim. Lõika biskviitpõhi neljaks ja määri kihiti kreemiga, nii et küljed ja peamine kiht oleksid kaetud kreemiga. Kaunistuseks riivi šokolaad ja puista tordile.
Lase külmikus seista.
Tuli selline suur ja magus tort :D
kas keegi teab kooki, kus oleks ühendatud tume šokolaad ja kohupiim? Selline mõte on aga retsepti ei leia. |
|
Juc Abikokk 2008-10-22 11:08:58 |
Tegin oma blogi 1-aastaseks saamise puhul päikselist šokolaadikooki (oma olemuselt tegelikult brownie). Mahlakas ja rõõmsa väljanägemisega!
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Vandiste Abikokk 2008-10-22 19:48:37 |
Thredahlia:
Tegin seda täna õhtuks, no oli pisut põhjust tähistada.
Oi, kui hea :P. Eriti väikese tutsukese vahukoorega. Mulle hirmsasti meeldib Šokolaadiraamatu lihtne šokolaadikook :) Jääb selline õhulisemat sorti, aga mitte kuiv. |
|
Kiilike Abikokk 2008-11-05 13:20:06 |
meie šokolaadikook. Lihtne teha, mahlane ja piisavalt hea, et mitte uut retsepti otsima hakata :) Retsept siis siin | |
Berit Abikokk 2008-11-22 21:52:21 |
Olen tükk aega mõelnud teha seda šokolaadi-peedikooki aga erinevatel põhjustel (peamiselt siiski sellepärast, et poest ostetud pakk keedetud peete saab enne otsa kui neist midagi peale salatite ja niisama söömise tegema hakata saaks) pole selleni jõudnud. Täna õhtul võtsin asja ette ja tegin ära! :). Kahjuks pilti ei saa teha, kuigi tahaks, sest see näeb tuhksuhkruga üleraputatult tõesti kena välja aga ei ole fotokat momendil. Maitse poolest ootasin natuke enamat, kuid meeldis siiski. Ainuke, kellele ei maitsenud, oli ema, sest natuke teine maik oli siiski juures, kuigi peeti ta ära ei tundud ja oli tõesti üllatunud, kui seda talle ütlesin :D | |
Berit Abikokk 2008-11-30 22:14:34 |
Viimasel ajal kisub kuidagi šokolaadikookide lainele. Täna õhtul tegin brownies'id. No ma ei tea miks ma varem selle retsepti otsa ei ole sattnud!? See kook ületas kõik minu varasemad šokolaadikoogikatsetused, kohe päris raudpoltkindlalt! Isegi varem lemmik olnud prantsuse šokolaadkook jäi sellel alla. Tõesti suurepärane, just praegu mõnulen kergelt leige koogitükiga arvuti taga ;) | |
Nanet Kokaõpilane 2008-12-21 17:34:40 |
Kas kellelgi oleks võimalik Prantsuse šokolaadikoogi retsept siia uuesti lisada, sest sel lingil ei asu retsepti enam :( | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |