Mis trenni teed?

Netcat
Abikokk
2009-09-24 16:06:55
Esimene klubi, mille liikmeks julgesin hakata, otsustas miskipärast üsna ruttu pankrotti minna ja vahepeal oli selline kurb paus. Aga oktoobrist hakkan Ritualis käima, kui Allah tahab. Kindlasti otsin tegevust sealt vesisema poole pealt ja jõusaalist, kuuldavasti on neilgi kord nädalas shindo kavas.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Redfox
Abikokk
2009-10-26 21:23:02
iga päev saab end liigutatud kodus 2 tundi ja jalgsi käigud kuni 4 tundi linna peal kokku.
Tziiki
Abikokk
2010-04-24 08:14:00
aga mina olen leidnud nüüd omale trennide seas uue ja suure lemmiku-Bodycombat :) kas keegi veel selle harrastaja on?

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Stardust
Abikokk
2010-04-24 09:31:11
Tziiki:
aga mina olen leidnud nüüd omale trennide seas uue ja suure lemmiku-Bodycombat :) kas keegi veel selle harrastaja on?
Combat on üks mu lemmiktrennidest, käin seal umbes 2-3 korda nädalas. Aga ma teen kõiksugu muid rühmatrenne (pump, spinning, erinevad aeroobikad) ka. Iga päev. Rulluisuhooaeg on ka avatud, jooksmise ja rattasõiduga veel natuke kannatan.
Sirliiz
Abikokk
2010-04-24 09:32:18
Mina käin EasyFittnessis ja meeldib. Nagu me Gruusia toidu koolitusel avastasime, siis vähemalt üks siinne kokkaja on veel selle klubi kliige ;)
Zoozi
Abikokk
2010-04-24 09:55:25
Sirliiz:
Mina käin EasyFittnessis ja meeldib. Nagu me Gruusia toidu koolitusel avastasime, siis vähemalt üks siinne kokkaja on veel selle klubi kliige ;)
:):):) Mina see olin.Mulle kohe väga meeldib.

Zoozi tegemised

Kaare
Abikokk
2010-04-24 19:07:47
Minu mees on tõsine sportlane ja ma tunnen pidevalt süümekaid, et ma ise eriti midagi ei tee. Aga üks asi siiski on, millega püüan ennast vormis hoida - kepikõnd. Meeltesegaduses sai ennast Tartu jooksumaratonile pikale distantsile kõndima registreeritud, eks paistab, kas jalad kannavad. Üks häiriv asi on selle kepikõnni puhul. Seda peetakse justkui pensionäride alaks. Et kes see muu ikka kepiga käib. Olen seljatagant mitu korda tobedaid kommentaare pidanud kuulma, aga püüan üle olla, sest see ala on tegelikult nii tõhus. Eriti pepule :)

Koopatibi küpsetab...

Tziiki
Abikokk
2010-04-25 13:55:47
Koopatibi:
Minu mees on tõsine sportlane ja ma tunnen pidevalt süümekaid, et ma ise eriti midagi ei tee. Aga üks asi siiski on, millega püüan ennast vormis hoida - kepikõnd. Meeltesegaduses sai ennast Tartu jooksumaratonile pikale distantsile kõndima registreeritud, eks paistab, kas jalad kannavad. Üks häiriv asi on selle kepikõnni puhul. Seda peetakse justkui pensionäride alaks. Et kes see muu ikka kepiga käib. Olen seljatagant mitu korda tobedaid kommentaare pidanud kuulma, aga püüan üle olla, sest see ala on tegelikult nii tõhus. Eriti pepule :)
teadmatuse asi...ma siinkohal löön silmad maha ja tunnistan, et olin ka ise pikka aega arvamusel, et miks peaks noor inimene, kel suurt ülekaalu pole, nii igavat ja rahulikku trenni tegema...kuniks osalesin ühel avalikul kepikõnni üritusel. siis sain aru, et see ju täitsa sport :) mina, kes ma olen harjunud vaevata 10 km ära jooksma, läksin tol korral õega kõndima (noh, et üksi igav ei hakkaks ja oleks kellega juttu ajada), aga mis...kui ikka tempot teha, siis ei räägi sõnakestki :D nii et ära pane tähele...isegi jooksmas käies leidub inimesi, kes teepeale ette kargavad või mu liigutusi imiteerivad-ma mõtlen siis alati, et küllap nad on kadedad, et ise sellega hakkama ei saa ;) kus Sa Tartus "kõndimas" käid? mina jooksjana tunnen küll korralikest oludest puudust...eriti talvel :(

Tziiki
Abikokk
2010-04-25 13:57:05
Stardust:
Tziiki:
Combat on üks mu lemmiktrennidest, käin seal umbes 2-3 korda nädalas. Aga ma teen kõiksugu muid rühmatrenne (pump, spinning, erinevad aeroobikad) ka. Iga päev. Rulluisuhooaeg on ka avatud, jooksmise ja rattasõiduga veel natuke kannatan.
oo, Tartlane oled-kus klubis combatis käid? ehk oleme isegi samas trennis olnud? :P

ErleS
Abikokk
2010-04-25 14:39:14
Lõpuks ometi on kevad käes ja saab õue, et oma lemmikutega tegeleda - kepikõnd, rattasõit, vahel ka tennis ja jooksmine. Kepikõnnis olen päris tubli - ikka tempokalt, pikka distantsi, mägisel pinnal jne. Osalen ka rahvaspordiüritustel ja olen finishis alati esimeste seas :) Aga kepikõnniga on tõesti natuke nii, et seda peetakse vanainimeste või naiste alaks, millega tegelevad vaid saamatud. Õnneks mu mitmeid maratone läbinud õde on oma arvamust muutnud ja kepikõnniga ei tegele ta just sel põhjusel, et ei jõua minuga sammu pidada ja on lõpuks üsna läbi omadega :P Lisaks kepikõnnile on tore ka lihtsalt aktiivne looduses liikumine, nagu matkamine, kanuutamine jms. Talvisel ajal treenin ma kahjuks peamiselt siseruumides ja teen erinevaid rühmatreeninguid, varem käisin ka pisut jõusaalis. Kahjuks ei ole enda jaoks talialasid veel avastanud.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>