Juc Abikokk 2008-08-08 12:37:09 |
Ka käidud. Meeldis tõesti hästi. Lähemalt siin http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-26 15:24:38 |
Heidi Vihma arvustus ajalehes Äripäev: Trendikas Chedi (18.7.2008). Hinnangu kokkuvõte: | |
Kristel Abikokk 2008-08-28 09:15:36 |
Väga kummaline artikkel ja veidrad kommentaarid (eriti dim sum'ide kohta). Eelkõige võrreldes paljude teiste Eesti restoranidega on vägagi alusetu leida puudusi teeninduses, mis mulle jättis vägagi hea mulje. Mina õhtustasin Chedis argipäeva õhtul ja siis leidus küll vaid mõni üksik vaba laud. | |
Eva Abikokk 2008-08-28 13:25:07 |
Artiklit lugedes tundub, et on kritiseeritud kritiseerimise pärast, ei ole väga sisukas jutt. Ja taas kord, kallid kritiseerijad, minge käige vähemalt kolm korda söögikohas enne kui kirjutama, arvustama ja üldistama hakkate. | |
Kätrin Abikokk 2009-04-23 11:10:30 |
Käisime eile Chedis kaasa sünnipäeva tähistamas ja oleme tagasi superelamuste ja kindla veendumusega peagi sinna naasta. Sõime DimSum valiku seente ja köögiviljadega ning lehttainas küpsetatud hirveliha DimSumid eelroaks. Mõlemad road ülimaitsvad ja see magus ploomikaste sinna juurde täiesti super. Pearoaks tallekaree shokolaadikastmes, vürtsikas kanaliha india pählklitega ning suhkruherne-vesikastani stir-fry. Kõik road olid hõrgud ja nii maitsvad, et lausa piin on seda praegu siin kirjutada. Kaasa kiitis lammast ja shokolaadikastet, tõeliselt mõnus kooslus. Ka mulle meeldis väga. Herned olid nii mõnusad krõmpsud ja mitte sellised liistakad, vaid ikka korralikud ampsud. Kiidan kõike väga. Magustoiduks passiooniparfee kahepeale, kuna hindasime oma võimeid pearoogade tellimisel kõvasti üle ja kõhud said väga väga täis. Kiidan restorani, teenindust ja toitu. Super koht! | |
Maias Mai Kokaõpilane 2010-01-11 17:47:31 |
Käisime meespoolega eile Chedis. Muljed on äärmiselt meeldivad. Esialgu tekitas pisut kõhedust, et restoran oli täiesti inimtühi (ma olen alati arvamusel olnud, et see on halb märk - kas toit ei ole hea või ei ringle tooraine külastajate puudusel piisavalt), aga julge hundi rind on rasvane ja nii me parimas lauas kohad sisse võtsime:) Etteruttavalt võin öelda, et kartus oli põhjuseta, sest toidud olid uskumatult maitsvad. Teenindaja oli üsna armas ja oskas soovitusi jagada. Võtsime eelroogadeks dim sumid seente ja köögiviljadega ja praetud sinikrabi. Minu esmakordne kokkupuude dim sumidega ja nüüd tahaks kohe ise proovida. Kastmetest oli meie lemmik magusapoolne tšillikaste. Eelpool kõnelejate poolt kiidetud ploomikastmel oli minu arust hallituse mekk küljes (ma tegelikult loodan, et tegemist mingisuguse udupeene maitseainega, mille olemasoluga ma kursis ei ole:)). Igaks juhuks jätsin selle kastme kõrvale. Pearoaks võtsime aurutatud Tšiili meriahvena Hiina meega, Pi Pa pardi ja vesipähkli, suhkruherne ja musta seene stir-fry. Kõigile toitudele kõva aplaus - suurepärane elamus. Magustoidule ruumi ei jätkunud, seega seda osa kommenteerida ei oska. Kokkuvõtvalt - suur kiitus ja kui võimalust oleks, käiks end seal tihedamini ärahellitamas. ps. lahkudes oli liitunud meiega veel 2 laudkonda, nii et päris tühjana Chedi ikkagi ei seisa;) | |
Lexo Kokaõpilane 2010-04-25 12:44:48 |
Olime eilseks laua kinni pannud. Astusime sisse, eesruumis ei olnud kedagi, mõned teenindajad küll märkasid meid ootamas kui ei teinud välja. Alles siis, kui juba 4 seltskonda vastuvõtmist ootasid tuli üks kohmetuvõitu vaikiv ja silmakontakti vältiv härrasmees ja hakkas külaliste riideid nagisse riputama. Sama mees pani meid istuma ka laua taha. 5 minutit hiljem tõi meile ka menüüd, endiselt silmakontakti vältiv ja sõnagi lausumata. Oskasime kohe tellida kannuga valget teed ja vett ning teenindaja jättis meid siis veel toidumenüüd uurima. Niisiis ootasime pool tundi, sel ajal olid meist hiljem tulnud inimesed juba eelroogadega alustanud, meil olid aga endiselt menüüd käes ja teed ei oldud isegi veel toodud, kusjuures meie laua teenindaja käis ka mõned korrad saalis ja vaatas ka meie laua poole. Pärast 40-minutilist laua taga istumist ja ignoreeritud olemist tõusime püsti sooviga ära minna, ja oh üllatust! Kohe tulid meie juurde 2 teist teenindajat. Väljendasime oma nördimust ja jäime otsusele kindlaks restoranist lahkuda ühe teenindaja pidevate vabanduste saatel, kusjuures mille pärast ta vabandas, ei paistnud ta hästi aru saavat. Kahju, Chedi oli enne konkurentsitult minu lemmik restoran. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-24 18:00:06 |
Käisin täna pärastlõunal koos kümmekonna toidublogija ja -ajakirjanikuna Chedi-s. Saime kööki piiluda (mina sain piiluda dim sum'ide valmistamist), Sparkling Groupi üks omanikke, Kalev Tanner, rääkis meile restorani kontseptsioonist ja juhtimisest. Saime proovida erinevaid roogi. Alustuseks kolme sorti seentega dim sum'i kahe erineva kastmega. Siis krõbe pardilihasalat pomelo, seedermänniseemnete ja šalottsibulaga ja Pi Pa part - mõlemad pardiliharoad jätsid eriti hea mulje ja neid telliks järgmisel korral Chedisse sattudes kindlasti uuesti. Neljanda roana pakuti veiseliha stir-fry musta pipra ja Merlot`ga - esimene amps muljet ei avaldanud (no pardiliha oli lihtsalt nii hästi veel meeles ja keelel :P), aga tegelikult oli ka see väga mõnus roog - tuli lihtsalt oodata, kuni pipar "läbi tuleb" :) Kahjuks jäi hirveliha maitsmata, sest pidin tütrele järele kiirustama. Olen korra varem Chedis söömas käinud ja nüüd on igatahes suur kihk uuesti minna ja menüüga põhjalikumalt (taas)tutvust teha.. | |
Ragne Abikokk 2010-11-24 19:01:06 |
No vot, Pille, mõlemad pardiliharoad jätsid ka mulle väga-väga hea mulje. Pipa part oli uskumatult hõrk, pole liiast öelda, et lausa sulas suus. Iga kell tahaks selle valmistamise kohta rohkem teada. samuti oli minu teine lemmik krõbe pardilihasalat. Muljed olid ühesõnaga väga head :) | |
Kätrin Abikokk 2010-11-24 19:35:44 |
Chedi on minu lemmikpaik tähtsama sündmuse tähistamiseks. Mina olen samuti pardiliha lõksus - see on seal imemaitsev. Alati sööme ka hirve-liha dim-sum'e ja shokolaadiglasuuriga tallekareed. Imeline restoran. | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |