Restoran CHEDI, Sulevimägi 1, Tallinn

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-11-24 20:17:56
Ragne:
No vot, Pille, mõlemad pardiliharoad jätsid ka mulle väga-väga hea mulje. Pipa part oli uskumatult hõrk, pole liiast öelda, et lausa sulas suus. Iga kell tahaks selle valmistamise kohta rohkem teada. samuti oli minu teine lemmik krõbe pardilihasalat. Muljed olid ühesõnaga väga head :)
No eks me peame kuskilt siit alustama oma otsingutega :) Kõigepealt peame leidma hea pardi (Chedi kokad vist testisid 11 erinevast allikast pärit parti?), siis seda 6 tundi tasakesi küpsetama (lapikuks vajutatuna, flattened duck), siis imehea hoisin-kastme valmis keetma ja seda pardiga serveerima. Lihtne, eks ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tripsakas
Postitusi: 123
Abikokk
2010-11-25 09:21:31
Chedi krõbe pardilihasalat on ka minu lemmik!
Velociraptor
Postitusi: 13
Kokaõpilane
2011-01-12 15:57:18
Käisin Chedis eelmine aasta ja ei jäänud just parim kogemus. Teenindus oli väga aeglane. Dim Sumi valik serveeriti hallitusmaitselise ploomikastmega ja pudelist? võetud tšiliikastmega. Tervahapu supp oli pettumus. Kriitiline olen sellepärast, et olen mitu korda käinud Hakkasanis Londonis (ka koos kaaslasega, kes oli Chedis tol hetkel kaasas), mis peaks olema restoran, mille järgi Chedi mõõtu võtab. Dim Sumi peaks siiski pakkuma kastmetega, mis on ise tehtud ja soja kastmega, mitte purgist võetuga. Ja kui võrrelda tervahaput Hakkasani suppi Chedi omaga siis noh läheb meel päris kurvaks. Pearoogi ei julgenud võtta ;( Võib-olla oleks pidanud, aga ei julgenud. Üüratult kallis arvestades kvaliteeti ja teenindust.
Lixey
Postitusi: 41
Kokaõpilane
2011-05-09 15:03:01
Viisime eile oma ema Chedisse sööma. Jäime ka väga rahule ja pardiliha jättis kustumatu mulje! Nats rohkem saab lugeda blogist.

Mmmmaitsev...

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-11-29 17:32:38
EPL 25.11.2012: Chedi, mitte lihtsalt hiinakas

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-12-01 21:28:14
Sattusime täna Chedisse lõunat sööma, seda koos ühe lapsega, selle kõige nooremaga. Alguses oli küll plaanis NEHi minna, aga no seal saab lõunat süüa ainult pühapäeviti ja järgmisena jäigi Chedi ette :) Kartsin, et oleme sel külmal talvepäeval ainsad külalised, aga üllatuslikult oli veel neli-viis laudkonda saalis ja seetõttu täitsa meeldiv sumin. Me võisime küll ainsad eestlased olla klientide seas, aga sellest pole ju hullu. Mina võtsin alustuseks köögiviljade-seentega dim sum'i ja põhiroaks pi pa pardi, mida olin ka varem söönud (umbes-täpselt kaks aastat tagasi). Kristjan valis alustuseks õrnalt frititud kalmaari tšilli ja karrilehtedega ja põhiroaks röstitud Atlandi kammkarbid musta oa kastmes. Jõime jasmiiniteed ja ploomiveini (viimast küll ainult Kristjan :)) Toit oli väga maitsev, kuigi suuri kammkarpe oleks olnud noa-kahvliga palju lihtsam süüa ja minu pi pa part, mille kaste oli imemaitsev, oli veidi rasvane kohati. Jasmiinitee oli ääretult aromaatne ja hää ja jäime nii teeninduse ja toiduga. Vihjeks neile, kes kuuajalise beebiga Chedisse satuvad ja mähkmeid vahetama peavad - parempoolses tualetis on kraanikausi kõrval selleks täiesti sobiv pind, nii et täitsa beebisõbralik restoran, vähemalt päevasel ajal. Mõnusalt hämar ja tita sai kenasti enda kõrvale diivanile asetada :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 >