Postitusi: 13
Tiitel: Kokaõpilane
2012-09-07 22:12:54 |
Kristel:
Tead neid gastropubisi on küll igal pool :) Ottolenghi jah klass omaette, aga tegemist ei ole just pubiga.
Valik on sul endal, kus piirkonnas asud.
http://www.foodrepublic.com/2012/04/05/top-10-gastropubs-london - kindlasti on kõik ka head. Samas kui soovid natuke rohkem laid-back suhtumist siin on neid kohti ka mujal olemas.
nädalavaetustel on terve hulk turge kus saab head sööki: broadway, spitafields, brick lane, old spitafields jne...
Kas kellelgi on veel soovitada mõnda head gastropubi lisaks ülalmainitule? Suured tänud ette! |
2011-01-12 17:40:28 |
Netcat:
Taimetoiduvalik võiks ju olla, mis ei ole salat ;) Ö-s olen käinud paar aastat tagasi ja kõik tundus seal olevat. Sfääri ei saa küll kuidagi nendega võrrelda. Ö on pigem "udupeen" restoran. Samas hinnaklassis meeldis mulle Stenhus näiteks rohkem. Pigem on lugu nii, et mulle lihtsalt Sfäär ei istunud ja mis parata. Ega kõigile ka Alan Ducasse @ Dorchester, Hakkasan või Fat Duck sobib.Võib-olla külastasin valel päeval. Ei, ma küll ei mäleta mingeid erilisi taimetoiduvalikuid sealt väljastpoolt magustoidumenüüd. Tõsi viimati käisin kaua aega tagasi. Eestis kahjuks on tüüpiline, et ka _väga_ heal restoranil pole menüüs ühtki mõistlikku valikut taimetoitlasele, vähemalt pearoogade seas. Kas näiteks Ö-l on? Viimasest nende menüü vaatamisest küll ei meenu. Kui Ö on kah kehv restoran, siis ma'itea, kas üldse miski Eestis kvalifitseeruks. |
2011-01-12 17:01:22 |
Netcat:
Sellepärast, et olin seal taime/kalatoitlasega ja männiriisikasalat/ceaser/jms mind eiri ei tõmba ;) Nagu nentisin enne olid pearoogadest ainult karrikana, tallekotlett ja ploomisiga? saadaval. Probleem bruschettaga on pigem ideoloogiline ja peale selle ettekandja soovitas ja noh kui soovitab, miks mitte proovida. Bruschettaks ei tohiks seda samas küll nimetada. Ega kui toit veel maitsev/söödav on tähendab, et tegemist on hea restoraniga ;)
Võib-olla külastasin valel päeval.Ei saa jätta küsimata, et miks sa siis tellisid selle? Menüüst ja eelnevatest arvustustest oleks pidanud ju küll selge olema, et seal peal on majonees ja tomatit ei ole. Sel pole klassikalise bruschettaga loomulikult mingit seost, ehk nad tõesti peaks kutsuma seda pigem krevetivõileivaks, aga nimi toitu ju ei riku. Meenub üks kord, kui ma ka tegelikult tomatikastmes pastat ihaledes tellisin ometi mingi muu kõvasti soovitatud pasta kusagil itaalia restoranis ja olin ilgelt rahulolematu. Oma valikuga, mitte toiduga. |
2011-01-12 15:57:18 |
Käisin Chedis eelmine aasta ja ei jäänud just parim kogemus. Teenindus oli väga aeglane. Dim Sumi valik serveeriti hallitusmaitselise ploomikastmega ja pudelist? võetud tšiliikastmega. Tervahapu supp oli pettumus. Kriitiline olen sellepärast, et olen mitu korda käinud Hakkasanis Londonis (ka koos kaaslasega, kes oli Chedis tol hetkel kaasas), mis peaks olema restoran, mille järgi Chedi mõõtu võtab. Dim Sumi peaks siiski pakkuma kastmetega, mis on ise tehtud ja soja kastmega, mitte purgist võetuga. Ja kui võrrelda tervahaput Hakkasani suppi Chedi omaga siis noh läheb meel päris kurvaks. Pearoogi ei julgenud võtta ;( Võib-olla oleks pidanud, aga ei julgenud. Üüratult kallis arvestades kvaliteeti ja teenindust. |
2011-01-12 15:47:26 |
Sattusin Sfääri päeval kui neil ole köögis pakkuda ainult 3me põhirooga (ehk tallekotletid, karrikana ja miski muu liha). Natuke kurb kui mu kaaslane oli taime- ja kalatoiduline. Sfäär jätab mulje pigem kui kohvikust mitte restoranist kuigi hinnad on päris kõrged. Teenindus oli viisakas ja prosecco noh maitses kui prosecco. Eelroogadest krevetibruschetta pigem ei kui jah. Mulle meeldib siiski tüüpiline küüslaauk ja päikeseline tomat krõbeda saia peal kui miski majoneesine võileib. Oleks võinud ka valida kõrvitsa variandi, aga ettekandja soovitas kreveti oma. Salatid (kana ja lõhe) olid väga NOKU-laadsed. Juustukook oli kindlasti tugevaim proovitud menüüs. Pigem pettumus arvestades soovitusi jms. |