Tiina Abikokk 2008-05-08 20:57:37 |
Kui mul kunagi suur sügavkülmik oli, siis panin pea kõik toiduülejäägid sinna. Eriti hästi sobib külmutada suppe ja hautisi, kas siis lihaga või ilma, ka kotletid ja lihapallid sobivad hästi.
Veel võib nt võib keeta kondipuljongit suurema poti, selle "paksemaks" keeta ja siis külmutada. Hiljem paar aedvilja sisse ja kiirsupp missugune.
Praegu on sügavkülmik pisike, talvel täis sügisesi vilju ja muul ajal jäätisemasinat:), nii et väga harva, kui valmistoitu sinna panen. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kajakas Abikokk 2008-05-08 21:15:38 |
mina saan järgmisel nädalal TW pelmeenivormi ja siis kujutan ette kuidas ma domestic godessina terve virna neid sinna pojale ette teen :D proua söögisõltlane |
|
Suflee Kokaõpilane 2008-05-10 23:32:18 |
Külmas on alati (vähemalt) üks rull lehttaigent pistaatsiapähkli täidisega (müüaksegi poes selliseid pakke, mitte ei tee ise). Muud ei taha külmutada, ei ole väga isuäratav. | |
Maris Abikokk 2008-06-18 14:35:45 |
Mina küll soovitan erinevaid kastmeid ja hautisi sügavkülma panna. Võib-olla tõesti pole järgmisel päeval isuäratav, aga paar nädalat hiljem on ta kindlasti etem kui võisai või muu, mida kiirelt näljapeletuseks ampsata. Ise olen pannud sügavkülma tomatipüree baasil tehtud pastakastmeid (koorekastmed saavad kohe otsa :) ), seenekastet, suppe, lihapalle-kotlette. | |
Katja Abikokk 2008-06-18 16:12:30 |
mina teen ise hakkliha ja kuna seda kõike korraga ära ei kasuta, siis suurem osa läheb ikka sügavkülma... revideerisin külmikut - lisaks hakklihale paar ahjulihatükki, üks sisefilee, ise tehtud pelmeenid, kotletid, paar pärmitaigna-õunapirukat (ei ole poe omad), kõiksugu marju, kukeseened ja lapsele paar külmutatud jogurtipulka (kodune jäätis :)) ülejäänud kraam poe-päritoluline (aedviljasegud, külmutatud kalapalad jne) | |
Kärt Abikokk 2008-06-18 16:27:03 |
Kajakas:
Tupperwarel on olemas selline asi? Mis maksab? Mul tekkis täitsa huvi!
mina saan järgmisel nädalal TW pelmeenivormi ja siis kujutan ette kuidas ma domestic godessina terve virna neid sinna pojale ette teen :D |
|
Kika Abikokk 2008-06-18 17:40:04 |
sügavkülmas on peamiselt marjad. alati ka ports lõhefileed, mõnikord loomaliha, poe pelmeenid... üldiselt ma sügavkülmutatud toitu ei armasta. | |
Blonduanna Abikokk 2008-06-23 15:41:12 |
alati on sügavkülmas puruksblenderdatud maasikaid, isetehtud pelmeenid, lõhefileed, hortexi sügavkülmajuurvilju. kui eelnevatest söögikordadest on midagi üle jäänud siis ka püreesuppe portsjonkottides, kotlette/kapsarulle ja eelkülmutatud pirukaid (ahju küpsema ja lauale). rabarbrihooajal panen ka neid mõned portsud sügavasse, et ka talvel rabarbrikooki nautida. http://blondukokkab.blogspot.com |
|
Kingadraakon Abikokk 2008-06-26 16:10:41 |
ma pean oma seisukohad sügavkülmutatud valmistoidu koha pealt ümber vaatama. panin hiljuti bologna kastet sügavkülma, sest seda sai korraga väga palju tehtud. ja hästi mõnus oli paar nädalat hiljem sulatada, vaja vaid pasta juurde keeta ja valmis! blonduanna, räägi palun lähemalt kotlettide külmutamisest. soojana, külmana, ühe-või mitmekaupa, kotti või karpi jne. | |
Aaloemahl Abikokk 2008-06-26 18:39:03 |
Kõige tavalisemad on marjad, till, petersell, seened. Mõnikord ka kotletid, kui neid liiga palju korraga saab. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |