Toiduained kehahoolduses

Zapxpxau
Abikokk
2010-04-20 18:44:21
Mann:
kuigi eile ma ei saanud enda populaarsusest aru mutukate seas, oli pisut mett jäänud juustele kinni ja õues käis tõsine sumisemine ümber pea...
:D Aitäh selle lõbusa seiga eest!

Zap*

Spidur
Abikokk
2010-04-21 23:10:01
juustele olen teinud nüüd viimase kuu jooksul kolm korda kookosõli-munakollase maski (kuna mul juustel kalduvus katkeda ja lõheneda). toimib minu meelest päris hästi, läikima pani küll juuksed väga kenalt. munavalget koos sortsu sidrunimahlaga määrisin näole maskiks. pidi poore ahendama vms.

Elina tegemised

Kairit
Abikokk
2010-04-22 10:03:01
Eile mötserdasin end õhtul duši all kohvipaksuga kokku, no küll sai mõnus ja siidine nahk. Seda peaks regulaarselt tegema hakkama... Saunas kasutan mee ja meresoola segu, aga see on üks paras mätserdamine ja kõik kohad kleepuvad. Aga praegu siin mõtisklen, et tegelikult võiks mee asendada külmpress oliivõliga, see ju sama kasulik ja toidab nahka.
Mann
Abikokk
2010-04-22 11:44:20
mul oli eile hommikul kohvipaksu, oliiviõli ja meresoola protseduur ja veel õhtul voodis oli nahk mõnusalt pehme.
Kirsike
Abikokk
2010-04-22 14:01:42
Minu uus lemmik näomask/-koorija on oliivõli-muscovado suhkur-munakollane.

Lindude toitmine

Mann
Abikokk
2010-04-22 18:25:12
Spidur:
juustele olen teinud nüüd viimase kuu jooksul kolm korda kookosõli-munakollase maski (kuna mul juustel kalduvus katkeda ja lõheneda). toimib minu meelest päris hästi, läikima pani küll juuksed väga kenalt. munavalget koos sortsu sidrunimahlaga määrisin näole maskiks. pidi poore ahendama vms.
Kuidas sa seda juuksemaski teed, pestud või pesemata juustele?
Tziiki
Abikokk
2010-04-25 13:46:25
kui mul teismelisena veel blondid juuksed olid (nüüd on ära tumedaks läinud), siis mäletan et terve üks suvi loputasin pead kummeliteega. Ehk siis kui pea oli pestud ja käsil viimane loputus, siis tegin pesukaussi vee, millele lisasin u 0,5l kanget kummeliteed ja selles siis loputasin...oi kui kena kuldse läike andis juustele :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-03 08:56:39
Postimees/Elukiri: Toiduainetest saab koduse turgutava maski Postimees: Puu- ja juurviljadest näomaskid

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Oliivipuu
Abikokk
2010-12-06 23:25:13
Kummelit silmadele ei julgeks kõigile küll soovitada, sest see kuivatab silmi, mis on paljudele probleemiks. Kui kuivus ei ole probleem, siis miks mitte vahel. Aga mitte iialgi pesta pesemisvahenditega silmi! Ainult veest piisab ja oleks hea, kui seegi oleks puhas. Aga peenema meresoola ja oliivõli seguga nahka koorida ja piisab kord nädalas enne sauna, see on küll meeldiv ja pidi olema tulemuslikum ja odavam võrreldes kallitest koorimiskreemidest.
Meringue
Abikokk
2010-12-07 18:19:42
Oliivipuu:
Kummelit silmadele ei julgeks kõigile küll soovitada, sest see kuivatab silmi, mis on paljudele probleemiks. Kui kuivus ei ole probleem, siis miks mitte vahel. Aga mitte iialgi pesta pesemisvahenditega silmi! Ainult veest piisab ja oleks hea, kui seegi oleks puhas. Aga peenema meresoola ja oliivõli seguga nahka koorida ja piisab kord nädalas enne sauna, see on küll meeldiv ja pidi olema tulemuslikum ja odavam võrreldes kallitest koorimiskreemidest.
Aga minul ongi silmadega vastupidised probleemid, et rasunäärmed laugudel töötavad aeg-ajalt päris aktiivselt. :P Just üks silmaarst soovitas mul pesta ripsmeid aeg-ajalt beebišampooniga. Ka kummeli kompressi olen silmadele teinud ning mulle ta mõjus päris hästi. Ma arvan, et keegi ei jagagi siin soovitusi "kõigile". Räägitakse ikka sellest, mis neil toiminud on mõttega, et ehk leiab ka keegi teine siit midagi kasulikku. Ja kirjutasin oma näite ka siia, et ei hakkaks levima jutud stiilis "mitte kunagi teha üht või teist". :) Soola ja oliivõli idee tundub hea... Oleks kodus saun, võiks isegi proovida. :D

Köögikatsed

<< 1 | 2 | 3 | 4 >