Toiduained kehahoolduses

Enely100
Abikokk
2008-08-07 20:42:36
olen kasutanud häda korral meresoola ja oliivõli segu...ikka nahakoorimise eesmärgil
Edith
Abikokk
2008-08-07 20:46:45
sama soola ja õlisegu. veel kasutan oliiviõli õhtul jala all olevate kannapaksendite töötlemiseks. kui regulaarselt kasutada on tulemus parem kui ükski jalakreem mida olen proovinud. vahel ainult kipub ununema ja siis jalad jälle koledad varsti.

Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan

Spiidi
Abikokk
2008-08-07 21:42:54
Mina kasutan kookosõli kehakreemina. Täiesti naturaalne. Hakkasin selle peale mõtlema siis, kui üks toitumisspetsialist ütles kehakreemide kohta väga tabavalt, et kui sa seda süüa ei julge, siis ei tohiks seda nahale panna. Sest läbi naha imenduvad kõik kemikaalid, mis su kreemis on.

le D?ner

Blondie
Abikokk
2008-08-08 08:23:44
Juuksemaskiks 1 muna + 1 sl mett + 1 sl oliiviõli... põhiliselt juukseotstele, võtab "heinasuse" ära :) Kuivematele juustele sobib ilmselt kogu ulatuses panna.
Ussicke
Abikokk
2008-09-04 00:34:23
Aijee! Minu teema! Nii - juuksed. Extra Virgin oliiviõliga enne pesu juuksed kokku mätsida. Ikka väga rõvedalt paksult ja rasvaselt, siis vannimüts pähe ja kuum käterätt ümber (kuumaks triigitud). Nii pool tundi kuni tund hoida ja siis pesta juukseid oma tavalise šampooniga. Väga hästi toidab hapraid juukseid, eriti talvel. Juuksed 2 - mõned juuksed nälgivad valgu järele ja valku saab kõige paremini želatiinist. Tavalisele šampoonikogusele lisada enne pesu näputäis želatiini (või 235 ml šampooni kohta 15 ml); ka võib lahustada 7 g želatiini liitris vees ja sellega valgunäljas juukseid loputada. Silmad - kummelitee pakikesed leotada teeks ja tarvitada tee seespidiselt ära, aga pakikesi mitte minema visata, vaid pista sügavkülmikusse. Kui on vaja pikalt arvuti ees istuda, siis on hää pärast pika tööpäeva lõppu võtta needsamad jäätunud kummeliteepakid ja asetada enne magamaminekut mõneks ajaks silmadele. Taevas tuleb mitu meetrit lähemale! Silmad 2 - kui on vaja sibulat hakkida, siis tuleb mõnuga nutta. Kuni enam pisaraid ei tule (saabub umbes 500 g sibula peenekshakkimise ajal). Puhastab silmi ja pisarakanaleid. Käed - ürdivõid segada mõnuga käega, nii et küünarnukist saadik rasvane. Kui teha ürdivõid päris võist, mitte margariinist vms võilaadsest sodist, siis on käed tükk aega siidised ja pehmed. Tselluliit - kohvipaksu ei tohi minema visata, kui tselluliit majas. Kohvipaksuga saab teda minema peletada. Näiteks duši alla minnes võtta aga peoga kohvipaksu ja nühkida üle tselluliidi nii et nahk hõõgub. Ükski tööstuslik koorija ei ole nii tõhus. Kui keegi teeb ise seepi, siis glütseriinseep piparmündiõli ja kohvipaksuga on väga väärt tselluliidi-tõrjevahend ;)
Nämmu
Abikokk
2008-09-04 22:06:31
juustele olen ka kasutanud takjajuure ning olliviõli. Vahel loputn üle kummelileotisega. Annab ilusa sära ja vähendab väljalangevust. Sama toime on ka nõgeseleotisel. Kunagi sai ka munaga pead pesud, aga pärast olid juuksed kuidagi imelkud. Saunas läheb käiku mesi, meresool. Kogu suve kasutasin ära ka kohvipaksu ja tulemus on minu arust väga hea :D Näole saab suviti tehtud ka maasikatest ja muudest marjadest maske. Eks neid nippe ole palju, aga alati pole aega ja viitsimist jännta. Lihtsam tundub ikka mõni kreempotsik võtta.

Kaie

Heleen
Abikokk
2008-09-05 17:13:42
Olen paar korda kohvipaksu kasutanud kooriva vahendina. Lisan kohvipaksule ka veidi vedelseepi. Mesi pidi näonaha ilusaks ja pehmeks tegema.

Armastus käib kõhu kaudu :)

Sussukas
Abikokk
2008-09-05 17:50:25
Mett, suhkurt, meresoola- saunas koorimiseksmuna juuste maskina, ja leivapuruvett ja kõrvenõgest loputusveena. Saialilleteed enda loputamiseks, kui vistrikud kimbutavad. Kurgi, kõrvitsa, kabatsoki, maasika möga munaga näole-kaelale.

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-26 14:50:50
Bioneeri portaalis on järgmine teemakohane postitus: Viis priimat meemaski Mesi on imehea, kas pole?! Ja kui raatsid mõne lusikatäie mett suhu pistmata jätta, võid sellest kollasest nestest valmistada priimasid maske. Mesi on üks hinnatumaid ja enim kasutatavaid kodu-maskide komponente. Ja seda ka põhjusega: mesi niisutab, pehmendab, leevendab ja parandab nahaärritusi, avab poore ja puhastab neid. Maarja Paalitsi artiklis on järgmiste meemaskide retseptid: Puhas meemask Porgandi-meemask Jogurti-meemask Kohupiima-meemask Banaani-meemask

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Leoola
Abikokk
2008-10-03 12:41:37
mulle juuksur kunagi soovitas hapukoort juusteotstele, pidi kuivuse ära võtma. kui olen päikese käes ära põlenud, määrin taluvõid, ei tule sellist kummalist lõhna või haisu nagu hapukoorega ja mingi paari tunniga on juba hellad kohad normaliseerinud
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>