Itaalia kooretarretis PANNA COTTA

Vandiste
Abikokk
2008-05-05 14:46:41
Esialgu teemat lugedes nagu maitsemeel ei hüpanud, et tahan ja kohe :/ Aga teil kõigil on niiiiiii ilusad ja ahvatlevad Panna Cottad, et pean ikka ka proovima teha.
Vike
Abikokk
2008-05-05 20:16:19
Nii - veidi üle raskuste tehtud panna cotta seisab nüüd külmkapis ja ootab tarretumist. Loodetavasti tuleb sellest midagi välja ka hoolimata sellest, et vahukoor vahustamisel võiks läks ja mina kui tark matemaatik jällegi koguste arvutamisel unustasin suhkru koguse 2 jagada. Pille, minusugustele ohmudele peaks retsepti juures olema selline võimalus, et kirjutad sisse mitmele inimesele teha tahad ja siis tulevad ilusad arvutatud kogused :P
Sirliiz
Abikokk
2008-05-05 20:26:58
Nii ilusaid pilte, nagu eelnevad on olnud, mul pakkuda ei ole. Kuid maitse osas ei ole põhjust millegi üle nuriseda ;) Kusjuures ma ilmselt siiski proovin teha ühe portsu ka kohvikoort kasutades. Kui plaanis oli mustikakastmega Panna Cotta, siis mehe poolt sulama võetud karbitäis maasikaid pani plaane muutma, sai siis maasikakastmes Panna Cotta hoopis :P
Qsti
Abikokk
2008-05-05 21:23:24
Sirliiz:
Nii ilusaid pilte, nagu eelnevad on olnud, mul pakkuda ei ole.
Minu meelest näeb su panna cotta (ja maasikakaste) küll imekena välja!
Gegegerda
Abikokk
2008-05-05 21:33:47
Qsti:
Sirliiz:
Nii ilusaid pilte, nagu eelnevad on olnud, mul pakkuda ei ole.
Minu meelest näeb su panna cotta (ja maasikakaste) küll imekena välja!
Minumeelest ka väga kena ja isuäratav. *limpsab keelt*

www.gegegerda.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-05 21:58:35
Minu kooskokkamise panna cotta # 2: kookosetarretised rabarbrikompotiga. Lasime üle öö seista, olid väga mõnusalt tarretanud (st ikka veel pehmed). Ümber pöörata ei üritanud, serveerisin oma lemmik viskiklaasidest :P Aitäh, Adonay, hea retseptiviite eest! (Tegemist siis BBC retseptiga, millest Adonay oma blogis kirjutas). Ja rabarber on hetkel muidugi maailma parim magustoidu koostisaine minu jaoks :D (Kuni järgmised hooajalised viljad-marjad peale tulevad).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vike
Abikokk
2008-05-05 22:34:21
Minu veidi algul äpardunud panna cotta tuli väga lahe. Esialgne retsept röstitud rabarberiga panna cotta sai veidikese muudatusi - suhkrut sai kehva matemaatika tõttu topeltkogus ja röstitud rabarbri asemel ülejääk eilsest rabarbri-maasikakissellist. Mõnus oli sellegipoolest.
Spidur
Abikokk
2008-05-06 07:09:39
minu rohelise tee panna cotta šokolaadikastmega sai siis selline: mõnda tahaks veel kindlasti proovida.

Elina tegemised

Sirliiz
Abikokk
2008-05-06 08:48:21
Väike küsimus ka, kuidas te need ilusad panna cottad vormidest kahjustusteta kätte saate ? Ma eile tükk aega raputasin ja siis pidin ikka pisut õhukese noaga kaasa aitama :rolleyes:
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-06 09:00:06
Spidur:
minu rohelise tee panna cotta šokolaadikastmega sai siis selline
Spidur, millist rohelist teed Sa kasutasid?
Sirliiz:
Väike küsimus ka, kuidas te need ilusad panna cottad vormidest kahjustusteta kätte saate ? Ma eile tükk aega raputasin ja siis pidin ikka pisut õhukese noaga kaasa aitama :rolleyes:
Kasta vorm tulikuuma vette paariks sekundiks, see peaks ka aitama (ja vajadusel trügi servadest noaga kaasa).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>