Vike Abikokk 2008-04-29 20:32:22 |
Kui peale tööd kesklinnas süüa soovid (nu nii veidike), siis enne oli mu valikuks Bestseller, kuid viimasel ajal lähen järjest tihedamalt Upupi suunas. Eranditult kõik söögid on maitsvad ning portsjond just parajad, et õhtusöögiks olla. Meesterahvastele võib küll portsjon veidi väike jääda. Minu suurim lemmik röstitud kanarind. | |
Sirliiz Abikokk 2008-04-29 20:54:36 |
Sealne teenindus on ka viks ja viisakas. Söönud olen seal pennet ja magustoitudest kõike peale trühvlite. Väga maitsev on siiani kõik olnud, eriline lemmik on sidrunitart mascarpone kreemiga. Ja kui nüüd mitte ainult toidust rääkida, siis sealsed kokteilid on suurepärased, eriti alkoholivabad. Jube hea on marjadega süütu mojito ja maasika-banaani margarita :) | |
Evelin Kokaõpilane 2008-05-02 18:34:10 |
Kui hõrk oli seal šokolaadi fondant!:) Bounteous bites- minu köök on siinsamas! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-23 09:20:41 |
Ma olin küll varem korra upupis käinud, aga see ei lähe vist arvesse - nimelt oli tegemist mu täditütre 30. sünnipäevapeoga, mis oli kinnine üritus koos suure suupistelaua ning elava muusikaga. Tollal jättis koht küll toreda mulje, aga hilise kellaaja tõttu valitses seal pigem klubi- kui söögikohaatmosfäär. Aga eile enne ooperit käisime seal kerget õhtusööki söömas ja meile meeldis küll väga. Teenindus oli väga sõbralik ja kiire (me mainisime, et meil on vaid tunnike aega enne teatrit). Kuna sattusime sinna Happy Hour (17-18?) ajal, siis esimeseks toredaks üllatuseks oli see, et saime kaks klaasi veini ühe hinnaga :P Lisaks võtsime taldrikutäie bruschetta saiakesi (tuunikala 'rillette' oli väga mõnus), grillitud kitsejuustusalati peedipestoga (mina), minikaheksajala salati (Kristjan), rasber puuviljasmuuti (mina), virgin mojito ja Napoleoni koogi (Kristjan), cappuccino (mina). Mereannisalat oli natuke vürtsine isegi vürtsist toitu armastavale Kristjanile ja minu kitsejuust oleks võinud grillitum olla, aga peedipesto oli siidine ja mõnus, puuviljasmuuti imehea. Road nägid väga head välja. Kristjan kiitis väga napoleoni kooki, kus lisaks keedukreemile oli mingi hapukas moos vahele määritud. Hinnaklass selline korralik (ülaltoodu läks veidi üle 500 krooni maksma), aga aeg-ajalt ju võib. Ja selle rasber-smuuti pärast läheksin ma juba üsna peagi tagasi :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-17 10:01:34 |
Sattusime eile sinna enne teatriskäiku. Kogemus on väga-väga kahetine. Kõik söögid olid igati maitsvad - mina võtsin endale penne suitsukana ja koorese pestokastmega (tuli sellise kena grissini-kaunistusega), lisaks siis jälle bruschetta, Rasberi e. vaarika-mündi-mee kokteili. Kristjan võttis pardirinna ja marja-mojito. Pärast siis veel kohv ja tee.. Aga teenindus!?!! Ma pole niiiiiiiiiii kaootilist teenindust tükk aega kohanud :( Olime seal poole kuue ajal ja kuigi rahvast oli, siis kindlasti mitte nii palju, et sellist kaost välja vabandada. Algus oli kena, mulle (jõudsin u. 30 minutit enne Kristjanit) toodi kiiresti menüü. Tellisin siis endale bruschetta (nimi menüüs valesti kirjutatud) ja penne ja marjakokteili. Kõik toodi üsna kiiresti. Ja korraga, kusjuures ettekandja tõstis mulle ette bruschetta taldriku ja penne pani siis kaugemale lauanurka ootama. Mmmm, kas ta tõesti arvas, et söön siis esmalt bruschetta-taldriku tühjaks ja siis 10 minutit hiljem asun jahtunud penne kallale? Vahetasin taldrikud ringi ja sõin esmalt oma pastaroa ära, mis maitses igati kenasti ja sisaldas rohkelt suitsukana. Kahjuks ei toodud mulle eraldi nuga-kahvlit bruschetti söömiseks (ja kuna see tuunikalarillette ja halloumi-salat on eraldi kausikestes ja mitte saiaviiludel, siis on söögiriistu kindlasti vaja), nii et mul segunesid lõpuks pesto-rillette-halloumi-suitsukana maitsed ühiseks pudruks :) Siis saabus Kristjan, pistis põske viimased bruschetta'd. Vaatasime, et kell on 18 ja jõuab ilusasti enne NO-teatrisse minekut veel süüa ja tellis endale pardirinna ja marja-mojito. Ettekandja küsis, kas medium või well-done. Kristjan ütles medium. 10 minutit hiljem tuli üks teine teenindaja ja ütles, et köök palus uurida, kas pardirind peaks olema medium või well-done. Kristjan kordas, et medium. Samal ajal märkasime, et baariletile oli tekkinud üks üksik marja-mojito. Meie esimesest ettekandjast polnud enam jälgegi ja mojitot meile ei toodud :( Nii 6-7 minuti pärast oli baarileti ääres märgata nelja kohmetunut ettekandjat, kes ei suutnud kuidagi otsustada, kuhu ja kellele see kokteil viia (Kristjan kurtis sel hetkel juba suurt janu :)). Lõpuks toodi see siiski lauda. Natuke enne poolt kuut toodi lauda ka Kristjani tellitud medium pardirind. Roog nägi uhke välja, aga medium-küps see pardirind nüüd kindlasti polnud - mingist roosast polnud lõhnagi, part oli ilusasti läbi küpsetatud :D :D Õnneks polnud part siiski tuim ja kuna meil oli kiire ja vaja enne teatrit kõht täis süüa, siis sõi Kristjan oma pardi ära. Täpselt poole ajal tellisime veel tassi rohelist teed, ühe koorega kohvi ja trühvlid (meelega ei tellinud kooki või fondanti, sest nendega läheks kauem aega). Kümme minutit hiljem käisin baarileti tagant küsimas, kas meie teed-kohvid on tulemas, kuna meil on vaja lahkuda. Hakati tegema. Ühtlasi palusin arvet, et jõuaks siiski enne väljumist selle ära maksta. Kohv ja tee jõudsid lauda minut enne kolmveerandit (Kristjani kohvi jaoks koort tuli siiski eraldi küsida). Kolmas meid teenindanud ettekandja küsis, et kas meil olid trühvlid ka. Ütlesin, et jah, aga kahjuks ei jõua enam süüa, nii et loobume. Paar lonksu teed jõin veel peale mantli selgapanemist, pool tassi jäi joomata :( 600 krooni eest saime küll kõhud kenasti ja maitsvalt täis, aga midagi jäi kripeldama. Päris viimasel hetkel toodi meile neljanda (!!!) ettekandja poolt siiski ka kolm trühvlit, mis olid siis UpUpi poolt (kena žest). Head trühvlid olid, võtaks teine kordki ja süütute kokteilide (mida on valikus vist ligi 8, kui smuutid sisse arvata) pärast lähen uuesti, aga loodan, et edaspidi on teenindus vähem kaootiline.. | |
Eva Abikokk 2008-10-15 13:13:49 |
Täna sõin siin lõunaks aedvilja-kukeseene risoto, mis oli tõeliselt kena väljanägemisega (kaunistatud grissini, grillitud porru ja hernevõrsega), paras ports ja hea maitsega. Kui millegi üle norida, siis seda, et sibulat oli minu maitse jaoks natuke liiga palju. Magustoiduks võtsin päevapakkumises olnud juustukoogi, mis selgus, et on hoopis sidrunikook. Proovisin sellegipoolest ära ja meenutas väga Gordon Ramsay sidrunikooki, v.a see, et šokolaadikiht oli puudu ja mingid peened kastmed olid juures. Aga see suhkru-krõbe kate olemas ja sobib tõepoolest imehästi sellele koogile. Teenindus oli väga viks ja viisakas, seega mulle jättis kokkuvõttes hea mulje. | |
Berit Abikokk 2008-10-16 16:48:46 |
Oo, minule on too lounge küll meeldinud, need mõned korrad kui ma seal käinud olen. Selline hea mugav koht, kus pärast väsitavat shoppingut puhata ja sisustus ka silmale hea vaadata ;) Toidu poolest ei oska kommenteerida, kuid kokteile teevad nad hästi. | |
Netcat Abikokk 2008-11-15 00:04:47 |
Olen seal varemgi käinud ja toona ei saanud teenindamise kiiruse üle eriti kaevata, aga viimane kogemus sunnib Pille juttu kinnitama - igaks juhuks ärge minge sinna, kui teil on pärast kavas kuskile konkreetseks kellaajaks jõuda. Mina jäin igatahes kokkusaamisele hiljaks nende pärast täna. Kusjuures ma ei tellinud toitu, mis oleks küpsetamist nõudnud. Ja juba menüüd tuli nõnda kaua oodata, et pidasin plaani ise seda võtma minna. Probleem sealjuures ei paistnud olevat ettekandjate puuduses - neid leti taha chattima jätkus. Ju siis ongi neil kokk nii aeglane...
Toit, muidu, oli hää. Arvan, et satun sinna ikka ja jälle. Ainult edaspidi siis vabal õhtul logelema, mitte enam kiireks suupisteks läbi hüppama.
Üks probleem veel - ma ei tea, kas mulle viirastub või mis, aga see jäätisepall, mis fondantiga kaasa tuleb, muutub iga korraga järjest väiksemaks? Kellelegi teisele veel nii tundub? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|