Meringue Abikokk 2010-10-12 18:14:41 |
Ahhaaa:
Minul on mõlemad. Pean tõdema, et peale minimuffini vormi ostmist, ma tavalist enam praktiliselt ei kasuta. :D Vormidesse mahub sama kogus, mis tavalisse 12-sse, seega sellega pole mingit probleemi kasutades tavalisi retsepte. Peale 1-2 korda küpsetamist ei tundu see protsjonite ühtlane jagamine ka enam nii keeruline, sest tekib vastav "tunnetus". See-eest on need head suupisted pidudel või tore asi külakostiks viia ja endalgi on lõbusam süüa. Samas eks see võib ka minu enda "veidrus" olla, kuna olengi alati eelistanud pigem võtta natuke korraga ja siis mitu korda, kui et kohe üks suur ports ette. :)
Ainuke miinus on ehk, et kõik täidise materjalid (õunad, pähklid, šokolaad) tuleb võib-olla veidike väiksemaks tükeldada, kui tahta ühtlast jaotumist.
Soovin ka elus esimest korda muffineid teha lõpuks. Plaan osta muffinivorm, kuid kas osta pigem selliste suurte muffinite tegemise vorm või minimuffinite vorm. On kellelgi mõlemaga kogemusi, kumb mõtekam ost oleks, kumba rohkem kasutate? |
|
Elis Abikokk 2010-10-23 08:37:17 |
Tegin eile hommikul kirsimuffineid. | |
Jaanikaant Abikokk 2010-11-02 08:46:46 |
kõrvitsa-ananassi muffinid | |
Enely Abikokk 2010-12-06 22:59:36 |
Ei teagi (jälle) kas küsimus saab õigesse kohta, aga mure siis selline, et kas keegi teab mis välja tuleb kui muffinite sisse (kas siis tainasse segada või keskele) panna sulatud juustu, seda siis tavalise juustu ja muude asjade asemel, olenevalt sulatatud juustu maitsest (on ju erinevaid, kanaga, kalaga jne)? Kas jääb väga rasvane ja tuleks rasvakogust vähendada? Pean silmas kõige tavalisemt muffinite retsepti. Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Kessu343 Abikokk 2010-12-09 17:23:22 |
väga head toitvad suitsuvorsti-juustu muffinid, viimasel ajal päris tihti tehtud õhtul tee kõrvale nosimiseks. | |
Liilia Abikokk 2010-12-09 19:51:36 |
jõuluootuses on valminud piparkoogimuffinid ja piparkoogised kohupiimamuffinid | |
Laurentzius Abikokk 2010-12-25 23:39:22 |
Kas keegi oskab öelda, mida teha, et muffinid peale ahjust väljavõtmist tagasi lössi ei vajuks. Olen katsetanud ka ahju jahtuma jätmist, et temperatuuri kõikumine ei oleks liiga suur, aga lõpuks ahjust välja võttes saan ma ikka plönnid.. Äkki ma ootan liiga palju?:) | |
Kätrin Abikokk 2010-12-26 09:17:28 |
Laurentzius:
Sellised tugevad küpsetised (sufleed ja muud õhulised asjad jätaks välja) vajuvad enamasti alla siis, kui on veel seest toored. Alanda natuke ahjutemperatuuri, kui pealt on koogikesed, mis alla vajuvad, täiesti valmis ja pikenda küpsetusaega.
Kas keegi oskab öelda, mida teha, et muffinid peale ahjust väljavõtmist tagasi lössi ei vajuks. Olen katsetanud ka ahju jahtuma jätmist, et temperatuuri kõikumine ei oleks liiga suur, aga lõpuks ahjust välja võttes saan ma ikka plönnid.. Äkki ma ootan liiga palju?:) |
|
Laurentzius Abikokk 2010-12-26 10:05:24 |
Kätrin:
Aitäh, järmine kord proovin :)
Laurentzius:
Sellised tugevad küpsetised (sufleed ja muud õhulised asjad jätaks välja) vajuvad enamasti alla siis, kui on veel seest toored. Alanda natuke ahjutemperatuuri, kui pealt on koogikesed, mis alla vajuvad, täiesti valmis ja pikenda küpsetusaega.Kas keegi oskab öelda, mida teha, et muffinid peale ahjust väljavõtmist tagasi lössi ei vajuks. Olen katsetanud ka ahju jahtuma jätmist, et temperatuuri kõikumine ei oleks liiga suur, aga lõpuks ahjust välja võttes saan ma ikka plönnid.. Äkki ma ootan liiga palju?:) |
|
Liilia Abikokk 2011-01-08 16:56:34 |
paras aega on ära kasutada suvel sügavkülma pistetud marjad ja nii olen küpsetanud ülimaitsvaid beseemütsiga sõstramuffineid ja valge šokolaadiga tikrimuffineid | |
<< < 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 > >> |