Gegegerda Abikokk 2008-05-21 17:17:34 |
Pille:
Lahe. Ma ootan väga väga seda juuni keskpaika siis juba :) Korjan siin põllesoovid kokku ja siis ostan-logotan need korraga ära. Järgmisel nädalal sõidan natukeseks Ameerikamaale, aga juuni keskel saate oma põlled kätte.. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-24 19:18:30 |
Ja Sirliiz on ka nüüdsest abikokk! Palju õnne ja suured tänud Nami-namis aktiivne olemise eest!!! :D
Nipitiri:
Nipitiri, üks must põll on mul veel täitsa olemas, nii et kui Sa mulle meilile aadressi saadad (info@nami-nami.ee), siis saan ehk veel enne USA-sõitu posti panna!
Rohelised (ja kõik ülejäänud põlled) siis jaanipäevaks :)
Pille:
Aitäh, tore uudis! Must sobiks hästi!Ühtlasi annan teada, et Nipitiri on ületatud abikokaks :D Palju õnne!! Anna teada, mis põll Sulle kõige enam meeldiks, eks! |
|
Sirliiz Abikokk 2008-05-24 19:40:03 |
Oi aitäh Pille, suuresti tänu sinule ja Nami-Namile on minu nägemus toitumisest ja toidust oluliselt avaramaks muutunud. Ja ühe enam kokaraamatuid leiab kodu minu juures :) | |
Nipitiri Abikokk 2008-05-28 11:50:43 |
Pille:
Aitäh, põll käes! :) Nipitiri, üks must põll on mul veel täitsa olemas, nii et kui Sa mulle meilile aadressi saadad (info@nami-nami.ee), siis saan ehk veel enne USA-sõitu posti panna! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-13 13:44:47 |
Nii. Hetkel on abikokki 19 - panen kõigile ka taha kirja, kas on juba põlle saanud ja millist soovinud. Kui valesti panen, siis andke palun kommentaarina või meili teel teada! Amööb - must, juba käes Eva - roheline, juba käes Gegegerda - roheline tellitud Hexy - roheline tellitud Juc - must, tellitud Kajakas - roheline, juba käes Kingadraakon - roheline, tellitud Kristjan - kasutab vajadusel minu musta põlle :P Mann - roheline tellitud Marju - must tellitud Nipitiri - must, juba käes Põrnikas - roheline, tellitud Qsti - roheline tellitud Sirliiz - roheline tellitud Spidur - roheline, juba käes Thredahlia - must, juba käes Tiina - must, juba käes Vandiste - roheline, tellitud Vike - must, tellitud Zapxpxau - must, tellitud (nimekirja täiendatud 26.6 Juci ja Vandiste nimega; 29.6 Põrnika nimega) Aga millist põlle teised abikokad soovivad?? Järgmisel nädalal ostan ja tikin ja postitan :) PS Kui Bloodflower, Sandraliis ja Luscinia peaksid abikoka staatuse välja teenima, siis mõtleme mõne muu auhinna välja, sest nemad said põlle märtsikuise lugejakampaania ajal. Ja põlledest on juttu ka avalehel (ehk siis siin). | |
Heleen Abikokk 2008-06-13 16:36:30 |
Liitusin äsja nami-nami kollektiiviga, mis te arvate, kas minul on ka võimalus põll saada, kui olen aktiivne? Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-13 17:00:25 |
Heleen:
No ikka on, Heleen :) Sisukad ja aktiivsed naminamikad on alati ootatud!
Liitusin äsja nami-nami kollektiiviga, mis te arvate, kas minul on ka võimalus põll saada, kui olen aktiivne? |
|
Sirliiz Abikokk 2008-06-13 19:11:45 |
Mulle meeldiks ka see roheline üliväga :D | |
Marju Abikokk 2008-06-13 20:17:48 |
Superarmas! :) mulle meeldiks must põll. | |
JM Abikokk 2008-06-14 00:24:34 |
Pagan võtaks, see põll on nii lahe noh. Tekib tahtmine igasse foorumisse midagi lihtsat ja loogilist nagu "jajah, mina ka!" kirjutada või siis tõesti iga päev vastavas teemas oma lõuna- ja õhtusöök kahe sõnaga ette kanda :P
Aga see oleks ebaaus ja seda ma ometi ei tee eksole.
Aga jah, sada posti on pikk tee käia.
Oh et mul ka mingi elu veel eksisteerib, tahaks ju ainult köögi ja arvuti vahel siblida eksole 8-) An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |