Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-11 10:28:25 |
Veronika:
On musta saada ja muidugi võin homme kaasa võtta. See lahendab ka Spiidi rohelise põlle mure :)
Pille, kuna me mõlemad võtame homme osa leivaküpsetamise õpitoast, siis võibolla saad põlle (võtaksin musta, kui on :)) kaasa võtta? |
|
Aurora Abikokk 2008-11-11 13:39:02 |
Pille:
Aitäh, Pille. Saadetis on käes. Põll on tõesti superkena, saan sellega täna oma kondiitrite koolitusel uhkeldada. Väike update roheliste põllede kohta: eile läksid posti Beriti, Kaidi, Aurora ja Sussi põlled. Täna hommikul annan Peapostkontoris postitöötajatele pidulikult üle Liiseli ja Sussuka põlled. Spiidiga lepin mingi kohtumise kokku, Edithi põlle viin Sauna tänavale ise (kokkuhoid 15 krooni ikka :)) Aga kahjuks ei suuda ma enam kuskilt leida Kingadraakoni, Täpiku, Tripsaka ja Veronika postiaadressi, nii et olge palun kenad ja saatke see mulle uuesti meili peale (info AT nami-nami PUNKT ee). |
|
Kait Abikokk 2008-11-11 16:17:01 |
Leidsin täna postkastist suure ümbriku ja mõtlesin tükk aega, et kes midagi saadab.... olin täiesti unustanud juba selle põlleasja. Nii tore üllatus, see põll on tõesti maailma kõige ilusam põll, mis mul kunagi olnud on. Ta näeb lihtsalt nii ülihea välja oma imeilusate värvide (alustades põlle enda värvi ja lõpetades tikandi detailidega) ja seksika tegumoe poolest. AITÄH AITÄH AITÄH PILLE!!!
Ja postikulu hüvitaks minagi sulle hea meelega kuidagi... [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
Berit Abikokk 2008-11-11 20:06:05 |
Minagi sain oma põlle! Nii kena, suur aitäh! | |
Aaloemahl Abikokk 2008-11-11 21:52:18 |
Minul veel polnud... | |
Liiseli Abikokk 2008-11-14 14:20:44 |
Minu põlleke saabus ka juba üleeile. Meeldib nii suurtele kui väikestele kokkajatele (mõnele ulatub see lausa maani...). Aitäh! | |
Aaloemahl Abikokk 2008-11-17 21:41:04 |
Pean suure kurbusega teatama, et mina pole kahjuks põlle kätte saanud :( Võibolla oli postiljonil endal hädasti ühte põlle vaja... Ei oleks pidanud Tartu aadressi andma. Oehh... Kurb. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-17 22:04:51 |
Sussi:
Sussi, see oli nüüd küll esimene põll 50st väljasaadetust, mis kaotsi läks :( Saatsin tavalise maksikirjaga, sest seni pole probleeme olnud ja see palju odavam, kui registreeritud kirjaga saatmine. Kas postkontorist oled uurimas käinud? Äkki on lihtsalt see kirjateatis kaotsi läinud?
Võid mulle otse meilile kirjutada..
Pean suure kurbusega teatama, et mina pole kahjuks põlle kätte saanud :( Võibolla oli postiljonil endal hädasti ühte põlle vaja... Ei oleks pidanud Tartu aadressi andma. Oehh... Kurb. |
|
Aaloemahl Abikokk 2008-11-18 12:17:41 |
Põll on käes!!!! :) :) :) Käisin postkontoris uurimas ja väidetavalt olen ma koguni 2 teatist saanud... No mina küll ei saa aru, kuhu need jäid... Aga lõpp hea- kõik hea :) Põll on väga-väga ilus! Suur-suur aitäh! Oi, ma olen uhke nüüd oma uue põllega :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-18 12:26:52 |
Sussi:
Väga tore uudis, Sussi!!!
Põll on käes!!!! :) :) :) Käisin postkontoris uurimas ja väidetavalt olen ma koguni 2 teatist saanud... No mina küll ei saa aru, kuhu need jäid... Aga lõpp hea- kõik hea :) Põll on väga-väga ilus! Suur-suur aitäh! Oi, ma olen uhke nüüd oma uue põllega :) |
|
<< < 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 > >> |