Mentos + kokakoola = ???

Marju
Abikokk
2008-05-12 09:58:08
Mulle tundub, et järgmine kord võib paremini välja tulla :) Lasin küll terve paki suhteliselt korraga sisse, aga tundub, et oskan seda pareminigi teha ;) ja siis dieetkokakoola ja... :)
Kardemon
Abikokk
2008-05-12 16:12:16
igatahes tahaks suvel proovida... jaanipäeval vms:) eriti seda doomino-efekti varianti :D kas keegi teab veel mõnda vahvat katset, mida saab toiduainetega (vm käepärasega) korraldada? mis susiseks-plaksuks vms? kui keevasse vette soola panna, siis on ka mõnus susin aga midagi efektset ma ikka mõtlen :p

http://kardemon.blogspot.com

Kristjan
Abikokk
2008-05-12 17:57:49
Kardemon:
igatahes tahaks suvel proovida... jaanipäeval vms:) eriti seda doomino-efekti varianti :D kas keegi teab veel mõnda vahvat katset, mida saab toiduainetega (vm käepärasega) korraldada? mis susiseks-plaksuks vms? kui keevasse vette soola panna, siis on ka mõnus susin aga midagi efektset ma ikka mõtlen :p
Näiteks saab panna toore muna mikrolaineahju :cool: ... Pauku ja pesemist kui palju. Huvitavaid asju juhtub mikrolaineahjus ka besee valmistamisel, mis pole ohtlik ja on kaunis õpetlik. Uhke katse on viinamarja abil teha mikrolaineahjus plasmaplahvatus .
Marju
Abikokk
2008-05-12 18:25:26
Aa, ma tean ka ühte sama tüüpi trikki :) Võib õlle sügavkülma panna. Ükskord panin pooleks tunniks. Kaks kuud hiljem avasin sügavkülma ja see oli kõik pruuni jäätund vahtu täis :) Nii et selles mõttes ei oska öelda, kui ruttu trikk valmis saab...pole vist nii efektne selline pikatoimeline trikk :)
Qsti
Abikokk
2008-05-12 19:42:08
Marju:
Võib õlle sügavkülma panna. Ükskord panin pooleks tunniks. Kaks kuud hiljem avasin sügavkülma ja see oli kõik pruuni jäätund vahtu täis :) Nii et selles mõttes ei oska öelda, kui ruttu trikk valmis saab...pole vist nii efektne selline pikatoimeline trikk :)
Trikk saab päris kiiresti valmis. Ööga on tulemus käes. :P
Kardemon
Abikokk
2008-05-12 19:44:44
Kristjan:
Näiteks saab panna toore muna mikrolaineahju :cool: ... Pauku ja pesemist kui palju. Huvitavaid asju juhtub mikrolaineahjus ka besee valmistamisel, mis pole ohtlik ja on kaunis õpetlik. Uhke katse on viinamarja abil teha mikrolaineahjus plasmaplahvatus .
:cool: õnneks või kahjuks puudub mikrolaineahi. eks pean end siis kuskile külla sättima kus sellline aparaat olemas. iseasi kas mind siis enam külla kutsutaks sinna. :/ aitäh siiski idee eest! :D

Merilin
Abikokk
2008-05-12 19:51:16
Jäätunud vahtu ei ole teinud, aga külmikusahtlitäie kollast lund ja klaasikilde küll, ka ikka üleööõllemeetodil... Vahuvein ununes ka korra külma, aga õnneks ei paisunud katki ega lahti, oli isegi pärast mõningast sulamist isegi joodav.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Tiina
Abikokk
2008-05-12 19:59:08
Kristjan:
Huvitavaid asju juhtub mikrolaineahjus ka besee valmistamisel, mis pole ohtlik ja on kaunis õpetlik.
Nüüd ma olen hirmus uudishimulik - mis selle beseega siis juhtub? :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-15 13:45:36
Kristjan:
Kardemon:
kas keegi teab veel mõnda vahvat katset, mida saab toiduainetega (vm käepärasega) korraldada? mis susiseks-plaksuks vms?:p
Lihtsalt infoks, et mina seda mikroahju ja muna soovitust pole heaks kiitnud!! (Urrrrrrrrr) Küll aga sattus ette selline 'huvitav' kokanduslik katse, sobiv algavaks grillihooajaks. Teate neid 'surnuid' juustuliistakaid, mis on ühekaupa kilesse pakendatud? Väidetavalt saab neid kuumale grillile vaadata, kuidas juust seal kile sees keema läheb ja kilepakk ise puhvi. "Mäng" seisneb selles, et kõik osalejad panevad oma juustuviilu grillile ja võidab see, kelle juustupakk kõige esimesena 'puhvi' läheb :D (Foto: Neatorama] Lähemalt siit

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kardemon
Abikokk
2008-05-15 16:51:38
[1quote]Pille kirjutas: Küll aga sattus ette selline 'huvitav' kokanduslik katse, sobiv algavaks grillihooajaks. Teate neid 'surnuid' juustuliistakaid, mis on ühekaupa kilesse pakendatud? Väidetavalt saab neid kuumale grillile vaadata, kuidas juust seal kile sees keema läheb ja kilepakk ise puhvi. "Mäng" seisneb selles, et kõik osalejad panevad oma juustuviilu grillile ja võidab see, kelle juustupakk kõige esimesena 'puhvi' läheb :D http://neatorama.cachefly.net/misscellania/450cheese.jpg (Foto: Neatorama] Lähemalt siit[/quote] põnev-põnev! AGA kas selline toiduga mängimine on ka ebaeetiline??? coca-cola, mentos, kilejuustud on ju rämpstoit vist põhimõtteliselt... aga ikkagi toit... või ongi lastele õpetlik et "see on ka kõik mida sellise toiduga sobib teha!" ???

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>