Qsti Abikokk 2008-04-28 09:32:45 |
Ma varun siis oma väikevenna visiidiks ka vajalikud "tarvikud" valmis. Nendel esimeses postis olevatel fotodel on see sinine-"kuldne" kombinatsioon nii kena! :P | |
Kristjan Abikokk 2008-04-30 08:40:15 |
Qsti:
Niisiis tarvikuteks on:
- Coca-Cola Light vm gaseeritud jook 1,5-2l pudelis. Coca-Cola Lighti soovitatakse sellepärast, et võrreldes suhkrut sisaldavate jookidega on pärast kergem pesta-koristada :);
- Mentose tuub;
- pudelikaela läbimõõduga toru, kus Mentose kommid vabalt liiguvad: nimelt peavad nad kindlasti korraga pudelisse kukkuma ega tohi torusse kinni jääda, reaktsioon on väga kiire. Tegin toru jämedamast paberist;
- krediitkaart vms, mille saab panna toru ja pudeli vahele ning õigel hetkel ära tõmmata. Kasutasin vanu autojuhilube :) Ma varun siis oma väikevenna visiidiks ka vajalikud "tarvikud" valmis. :P |
|
Qsti Abikokk 2008-04-30 09:58:59 |
Kristjan:
Oh, ma tänan nii põhjaliku juhendi eest, see asi on palju pönevam kui mulle alguses tundus. Qsti:
Niisiis tarvikuteks on:
- Coca-Cola Light vm gaseeritud jook 1,5-2l pudelis. Coca-Cola Lighti soovitatakse sellepärast, et võrreldes suhkrut sisaldavate jookidega on pärast kergem pesta-koristada :);
- Mentose tuub;
- pudelikaela läbimõõduga toru, kus Mentose kommid vabalt liiguvad: nimelt peavad nad kindlasti korraga pudelisse kukkuma ega tohi torusse kinni jääda, reaktsioon on väga kiire. Tegin toru jämedamast paberist;
- krediitkaart vms, mille saab panna toru ja pudeli vahele ning õigel hetkel ära tõmmata. Kasutasin vanu autojuhilube :)Ma varun siis oma väikevenna visiidiks ka vajalikud "tarvikud" valmis. :P |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-30 10:08:05 |
Ja kui Sa tõsisemalt tahad asja ette võtta, siis võid alati ju internetist tellida spetsiaalse mentose-kokakoola-eksperimendi tööriista. Näiteks sellise: Geyser Tube. Taaskasutatav ja puha :D | |
Marju Abikokk 2008-04-30 10:22:59 |
See on ka juba nagu nami-namikate ühine ettevõtmine siin :) Päris toiduvalmistamine just pole, aga ... Toidu omadustega tutvumine, ütleme nii. Ja minu pooltki tänud põhjaliku loetelu ja juhiste eest. Rõõmustan siis oma väänikut eksperimendiga täna. Ja kusjuures kahtlustan, et see rõõmustab üliväga ka mu koera, samasugune väänik põhimõtteliselt :) | |
Qsti Abikokk 2008-04-30 10:29:59 |
Pille:
:lol: Siis peaks selle küll endale hobiks võtma Ja kui Sa tõsisemalt tahad asja ette võtta, siis võid alati ju internetist tellida spetsiaalse mentose-kokakoola-eksperimendi tööriista. Näiteks sellise: Geyser Tube. Taaskasutatav ja puha :D |
|
Marju Abikokk 2008-05-09 20:31:30 |
Kuulge, katsetanud, mul tuli ainult selline pisike purskkaev. Et need on ikka Mentose need lapikud sellised kommid? Helesinises pakis? Või siis oli mul äkki liiga suur Coca-Cola? Igatahes tahaks veel proovida ja vigade paranduse teha, kui vigu oli :) | |
Spidur Abikokk 2008-05-10 06:32:47 |
oli ikka diet coca cola? | |
Kristjan Abikokk 2008-05-10 07:16:27 |
Marju:
Vt minu eelnevat kirjeldust abivahendite kohta. Kommid on õiged, samuti ei saa Coca-Cola olla liiga suur. Küll aga tuleb lasta pudelisse KORRAGA terve pakk, siin võis olla probleem. Kuulge, katsetanud, mul tuli ainult selline pisike purskkaev. Et need on ikka Mentose need lapikud sellised kommid? Helesinises pakis? Või siis oli mul äkki liiga suur Coca-Cola? Igatahes tahaks veel proovida ja vigade paranduse teha, kui vigu oli :) |
|
Kristjan Abikokk 2008-05-10 07:18:31 |
Spidur:
Meie kasutasime Zerot, mis on sisuliselt samuti dieet kokakoola. Dieetkoola pidavat andma parima purske, kuigi efekt peaks ilmnema kõigi gaseeritud jookidega. oli ikka diet coca cola? |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |