Qsti![]() Abikokk 2008-10-30 12:12:21 |
Meie keedame espressot Bialetti espressokannuga ja üldse ei tunne vajadust millegi automaatsema järgi. Oad jahvatame vahetult enne kohvi valmistamist ja väga mõnus kohv saab.
![]() |
|
Merilin![]() Abikokk 2008-10-30 12:29:22 |
Qsti:
Kui ma nüüd õigesti olen aru saanud, siis see, mis pildil, on mokakann, mitte espressokann. Päris espressot sellega ilmselt siiski teha ei õnnestu.
Aga mõnus vidin on küll jah ja head mokakohvi saab, pean ka omast kogemusest kiitma. Meie keedame espressot Bialetti espressokannuga ja üldse ei tunne vajadust millegi automaatsema järgi. Oad jahvatame vahetult enne kohvi valmistamist ja väga mõnus kohv saab. http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/ciu/d5/32/1c1f228348a086dcc0e3d010.L._AA280_.jpg Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Marju![]() Abikokk 2008-10-30 13:11:47 |
Mina soovitan ka alati kõigile mokakannu :) hinna poolest ok (kuigi arvestades, et mul on kahe aasta jooksul juba kolmas kann....siis äkki läheb ikka lõpuks kalliks?) ja mõnus valmistada.. Hea värske kohv pealekauba. | |
Kika![]() Abikokk 2008-10-30 19:13:17 |
Thredahlia:
mina ostsin ka sellise kannu.
neid on erinevas suuruses, väiksem on espressokann, suurem vist siis mokakann?
igal juhul on minu kannu (väiksem) kasutusjuhises kirjas, et sellega saab 6 tassi espressot :) Qsti:
Kui ma nüüd õigesti olen aru saanud, siis see, mis pildil, on mokakann, mitte espressokann. Päris espressot sellega ilmselt siiski teha ei õnnestu.
Aga mõnus vidin on küll jah ja head mokakohvi saab, pean ka omast kogemusest kiitma.Meie keedame espressot Bialetti espressokannuga ja üldse ei tunne vajadust millegi automaatsema järgi. Oad jahvatame vahetult enne kohvi valmistamist ja väga mõnus kohv saab. http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/ciu/d5/32/1c1f228348a086dcc0e3d010.L._AA280_.jpg |
|
Proua Simpson![]() Abikokk 2008-10-30 20:31:43 |
Kika:
Kas väike või suur, vahet pole - ikka on mokakann. Espresso on väga kindlate reeglite järgi valmistatud kohvi, mida selle kannuga valmistada ei anna. Moka on siinkohal vist lihtsalt hea kange kohvi. Kes oskab moka mõistet lähemalt seletada? Thredahlia:
mina ostsin ka sellise kannu.
neid on erinevas suuruses, väiksem on espressokann, suurem vist siis mokakann?
igal juhul on minu kannu (väiksem) kasutusjuhises kirjas, et sellega saab 6 tassi espressot :)Qsti:
Aga mõnus vidin on küll jah ja head mokakohvi saab, pean ka omast kogemusest kiitma.Meie keedame espressot Bialetti espressokannuga ja üldse ei tunne vajadust millegi automaatsema järgi. Oad jahvatame vahetult enne kohvi valmistamist ja väga mõnus kohv saab. http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/ciu/d5/32/1c1f228348a086dcc0e3d010.L._AA280_.jpg |
|
Qsti![]() Abikokk 2008-10-30 22:23:20 |
Bialetti Brikka kannuga saab ju espressot!? [1quote]Bialetti Brikka is a unique stove top espresso maker that makes it possible to prepare espresso with “crema”. Bialetti Brikka revolutionizes the espresso making and drinking experience. Thanks to a special pressure-controlled valve you can now enjoy the rich and intense flavor of a creamy coffee. With the Brikka, you can enjoy a special coffee every day without leaving the comfort of your kitchen. The Brikka system is the product of intense technological and qualitative research by Bialetti and is patented worldwide. Carefully follow the instructions and enjoy an authentic espresso with "crema" just like one from the Italian bar.[/quote] | |
Reglisse![]() Abikokk 2008-10-31 00:27:37 |
Meil Nespresso Essenza.. teeb väga head kohvi.. ainuke miinus, et neid kohvikapsleid saab osta vaid nespresso poodidest.. ja päris kallid teised. Kuid perfektset espressot teeb ilusa kreemise kihiga pealt.. | |
Täpik![]() Abikokk 2008-10-31 09:09:11 |
Ja, jah. Ka masinat ennast saab hetkel vaid väljaspool Eestit hankida. Kui kohvi väga palju ei kulu, siis pole hullu. Kunagi vist arvutasin ka - tuli umbes 5 kr ringis maksma (ainult kohvitbl hind). | |
Põrnikas![]() Abikokk 2008-10-31 13:05:43 |
Qsti:
wikipediast leidsin sellise märkuse:
[2quote]Brikka is an improved Moka pot by Bialetti. It incorporates a weight on top of the nozzle that causes pressure to build up inside the water tank in a manner similar to old style pressure cookers. It is designed to give a crema foam similar to that of an espresso machine, although it should be noted that the crema delivered by the Brikka is different and thinner. Also the taste differs from both the Moka Express and espresso. The brew is generally considered to be more enjoyable than the Moka Express'.[/quote]
et peaaegu, aga ikka mitte päris see.. Bialetti Brikka kannuga saab ju espressot!? |
|
Proua Simpson![]() Abikokk 2008-10-31 18:51:29 |
Qsti:
[/quote]
Kui uskuda kohvikoolitajaid, siis espresso üks reegleid on see, et vesi surutakse "kohvist läbi" 9 at rõhuga. Ja seda nende kannudega vist (õnneks?) ei saavuta. Bialetti Brikka kannuga saab ju espressot!? [2quote]Bialetti Brikka is a unique stove top espresso maker that makes it possible to prepare espresso with “crema”. Bialetti Brikka revolutionizes the espresso making and drinking experience. Thanks to a special pressure-controlled valve you can now enjoy the rich and intense flavor of a creamy coffee. With the Brikka, you can enjoy a special coffee every day without leaving the comfort of your kitchen. The Brikka system is the product of intense technological and qualitative research by Bialetti and is patented worldwide. Carefully follow the instructions and enjoy an authentic espresso with "crema" just like one from the Italian bar. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |