Espressomasin ja muud kohvimasinad

splanc
Postitusi: 1
Kokaõpilane
2010-01-26 19:08:07
Tervitust küsimus http://www.anttila.ee/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=2444&productId=245036&shopId=10007&findPath=true&compartmentId=10054&categoryId=10246&catalogId=2444&ddkey=ProductDisplay mis vahe on anttila kohvi keedukannul ja moka espressokannul? Kui on vahe kas saan samamodi teha kohvi nagu mokamasinaga?
Cashmir
Postitusi: 134
Abikokk
2010-01-27 22:21:25
See link ei töötanud, kas sa saaks täpsemalt öelda, kus need asuvad? Hetkel ei jäänud espressokannu seal silma. Moka espressokann peaks muidu olema see, millega saab valmistada kanget tumedat kohvi: alumisse ossa käib vesi, keskele sõela peale kohvipuru, ülemine jääb tühjaks, kann kokku ja tulele, vesi tõuseb auruna läbi kohvipuru ja väikse toru kaudu kannu ülemisse ossa - s.t kohv ei jää puru peale tõmbama, vaid läheb sealt ainult läbi. Tulemuseks on korralik kange ja aromaatne kohv.
Cinderella
Postitusi: 1
Kokaõpilane
2010-08-06 11:24:36
Tere, Olen märganud, et kauplustes on espressomasinate valik väga väike, veel vähem on masinaid, mis valmistavad cappuccinot ja lattet. Kuna ise töötan firmas, mis toob suures valikus kohvimasinaid maale (nii kodukasutuseks kui professionaalseid), pakuks välja lingi meie kodulehele. Kui kellelgi on espressomasina soovi, ehk leiate meelepärase masina omale. http://www.kohvimasinad.ee Suvised tervitused / Tanel
Tziiki
Postitusi: 801
Abikokk
2010-11-25 12:50:27
TädiEevi:
Otsisin siit ja sealt, aga ei leidnud kippu ega kõppu mocha kannudest. Plaan teha kingituseks selline vidin. Et vältida Kaubamaja - Stockmann -Kaubamaja - Kiika Kööki - Rocca keskus jne jne tiirutamist, küsiksin, kas kellelgi on ehk selline asi kodus, kust saite, palju maksis, kuida kvaliteet.... Või ehk on keski mõnes Tallinna kaubandusasutuses mocha kannu märganud... Tagaotsitav on siis selline .
Tartus on nt Home&Gourmet poes seda...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2010-11-25 16:42:34
Mul on selline mokakann või espressokann või kuidas keegi nimetab. Ostsin ise küll välismaalt, aga olen neid näinud nii Stockis kui Kaupsis ja vist isegi kuskil keskuses (võibolla Roccas?). Selliseid klassikalisi ja ka uuemaid, moodsamaid. Igaks juhuks mainin (aga võibolla Sa tead seda), et arvesta kannu suurust, 3-cup kann valmistab ca. 100-120ml, arvestus käib espressotasside järgi. Ja väga hea oleks kinkida ka mõned varutihendid :)

Zap*

Kriki
Postitusi: 1
Kokaõpilane
2012-03-02 16:13:07
Soovitan väga lihtsat ja head "Oh espresso" masinat millel lisaks ka piimavahusti juures. Hooldus ääretult lihtne, erinevalt käpa masinast kus tekib igasugu sodi. KOduselt saab teha espressot, lattet, cappuccinot jne. Ise olen väga rahul.
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-08-09 15:55:11
AeroPress® - täiesti uus kohvi valmistamise viis Aeropress on Stanfordi leiduri poolt patenteeritud uudne kohvivalmistamise moodus, mis ühendab endas filtrikohvi ja presskannu meetodi parimad omadused, aga võtab sama vähe aega kui espresso valmistamine. Aeropress võib esmapilgul tunduda keeruline, kuna koosneb mitmeset komponendist. Tegelikult on kohvi valmistamine väga lihtne ja kiire. Aeropress on muutnud kohvigurmaanide arusaama sellest, kui hea kohvi võib väheste vahenditega kodus või kohvikus valmistada. KÕIGE MAHEDAM Ideaalne veetemperatuur ja kerge õhusurve vabastavad kohvipulbrist rikkalikud maitseained ning kohvil puudub hapukas ja kibe kõrvalmaik. KÕIGE RIKKALIKUM Tänu sellele, et kogu kohvipulber puutub ühtlaselt veega kokku, on tõmbamisprotsess väga ühtlane ja kohv parimate maitseomadustega. Filtrikohvimasina puhul tilgub kuum vesi lehtri keskele, kus kohvipulber tõmbab liiga palju, samas kui ääre pool olev pulber tõmbab liiga vähe. KÕIGE PUHTAM Erinevalt teistest presskannu tüüpi seadmetest kohv mikrofiltreeritakse, mistõttu on see setteta. KÕIGE KIIREM Üks minut stardist naudinguni. Pressi tuleb suruda ainult 20 sekundit. [/url] [url=http://www.youtube.com/watch?v=pWwohRZJGW4]Vaata videot! HIND 29,90 (sisaldab 350 filtrit) Aerobie® AeroPress® maaletooja Eestis on Infomelton OÜ. NB! Mina sain täna ühe masina endale katsetamiseks. Lisaks sain KAKS masinat + paki hääd kohvi Nami-Nami kasutajate vahel jagamiseks - üks läheb loosimisele Nami-Nami Facebooki lehe kasutajate seas, teine siinsamas foorumis. Täpsem teema jms on veel kaalumisel, aga igatahes tasub kohvisõpradel silmad lahti hoida ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-08-22 13:07:34
[1quote]NB! Mina sain täna ühe masina endale katsetamiseks. Lisaks sain KAKS masinat + paki hääd kohvi Nami-Nami kasutajate vahel jagamiseks - üks läheb loosimisele Nami-Nami Facebooki lehe kasutajate seas, teine siinsamas foorumis. Täpsem teema jms on veel kaalumisel, aga igatahes tasub kohvisõpradel silmad lahti hoida ;)[/quote] Nüüd on mõlemad loosimiskampaaniad käivitunud. Facebookis tuleb tänasest pühapäeva õhtuni õige teemapüstituse all kirjeldada oma hommikust kohvivalmistusrituaali. Loosimine 27. augusti hommikul. Siin foorumis tuleb hommikusöögiteemas sõna võtta. Loosimine on 3. septembri varahommikul. Toredat loosiõnne!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Sasha
Postitusi: 207
Abikokk
2013-01-02 22:21:59
Meie peres on juba kaks nädalat uus mänguasi - Nivona espressomasin. Kohvi juuakse ohjeldamatult, loodame, et sisseelamisperiood möödub ilma vererõhuprobleemideta. Selle esialgse kogemuse põhjal julgen küll soovitada. Espresso tuleb korraliku crema-ga ja isegi piimavahtu olen õppinud valmistama, üpris latte macchiato sarnased joogid tulevad mul juba. Küsimus ka - esialgsel vaatlusel pole mul õnnestunud leida kaubandusvõrgust latte serveerimiseks sobivaid klaase. Ehk on kellelegi silma jäänud?
Boon
Postitusi: 2
Kokaõpilane
2015-01-10 17:54:43
Parim tulemus tuleb ikkagi naturaalsetest ubadest ja piimaga Kapslimasinatega on see häda, et valmis cappuccino või kakao kapslis on kasutatud piimapulbrit ja lõpptulemusena annab see oma maitses ka tunda. Jura espressomasinad on tõesti kallimad kui Nivona, Saeco DeLonghi või kapselmasinad aga kvaliteedilt on Jura masinad ikka mäekõrguselt üle. Ja espressomasinat on võimalik osta ka järelmaksuga kui hammas kohe peale ei hakka. Kui kapselmasin läheb rikki, siis ei paranda neid peale garantiiaega enam keegi. Kvaliteetne espressomasin kestab aga aastaid. Väga suure valikuga ja hea hindadega espressomaina saab osta sellelt lehelt www.kohviklubi.ee/et/espressomasinad/espressomasinad-kodumajapidamisse Jura espressomasinal on ka 5 aasta pärast järelturg. Kapselmasinat aga ei taha kasutatult keegi osta. Jura tootevalikus on olemas ka piimavahustuskann ning sellega saab vamistada väga lihtsalt piimakohvisid ja kakaod. Maksab kõigest 85 eurot. Kui huvi siis detailse video Jura piimavahustaja kohta leiab siit www.kohviklubi.ee/et/lisatarvikud/automaatne-piimavahustuskann-detail
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>