Auruti

Tziiki
Abikokk
2009-08-19 08:31:43
vaatasin, et praegu on bauhofis bomanni aurutaja 399.- kas omab keegi seda? on mõtekas osta? mind teeb veidi ettevaatlikuks selle firma toodete halb kvaliteet...või osta siis juba pisut kallim-nt philipsi toode?

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Kärt
Abikokk
2009-08-19 12:12:10
Mul oli see auruti, minumeelest on täitsa hea. Selle raha eest on küll hästi saadud :) Aga bambusauruti meeldib mulle ikkagi rohkem, nüüd kui olen mõlemaid proovinud.

Kahekesi Kalamaja köögis

Kätrin
Abikokk
2009-08-19 13:27:43
Adonay:
Mul oli see auruti, minumeelest on täitsa hea. Selle raha eest on küll hästi saadud :) Aga bambusauruti meeldib mulle ikkagi rohkem, nüüd kui olen mõlemaid proovinud.
Kust sa said omale bambusauruti ja sõela sinna alla? Ma tean, et uurisid seda ka siin, kuid vastust ei tulnudki. Ja kuidas siis selle kala aurutamisega on- kas küpsetuspaber alla? Ja kas riisi oled ka proovinud teha ja kui kaua läheb?

Kätrini kokkamispäevik

Kärt
Abikokk
2009-08-19 13:45:03
Bambusauruti tõi sõbranna mulle Londonist :) aga resti selle alla polegi leidnud kahjuks. Olen teinud wokpannis nii, et vesi ei ulatu bambuseni ja siis aeg-ajalt valan vett äärest juurde. Olen siiamaani sellega vaid köögivilju teinud, ükskord proovisin riisi ka aga peale 20 min aurutamist ei olnud riis eriti pehmemaks muutunud ja kõht oli nii tühi, et me andsime alla ja keetsime riisi ära :) Aga eks see riisi tegemine ilmselt seal võtabki kaua aega, masin-aurutiga võttis samamoodi pea 45 minutit. Küpsetuspaberi olen alla lõiganud jah, plaanin selle asemele marlit osta aga pole poodi veel jõudnud.

Kahekesi Kalamaja köögis

Zoozi
Abikokk
2009-08-19 14:06:19
Ma nägin bambusaurutit Tallinna Kaubamajas pühapäeval. Hind oli ka hästi soodne, kui õigesti mäletan, siis alla 200.-. Mingi aeg oli müügil ka Kiika Köögis.

Zoozi tegemised

Kärt
Abikokk
2009-08-19 14:23:42
Jah, ma isegi olen seda Piprapoes müügil näinud. Peale seda muidugi, kui mul juba olemas oli :P

Kahekesi Kalamaja köögis

Tziiki
Abikokk
2009-08-24 22:32:09
minu uus ja uhke aurutaja...pole varem aurutajat omanud...ja juba ootan kannatamatult homset, et sellega riisi teha :) ja loodan. et uus vidin mõjub soodsalt ka kehakaalule :D

Tziiki
Abikokk
2009-08-25 15:19:53
hmm...no riisi ma vist küll sellega tegema ei hakka....tund aega ja ikka oli kõva :O riisisalati jaoks ideaalne, aga muidu eelistan ikka pudrusemat...eks siis proovin muude asjadega :)

Turakas
Kokaõpilane
2009-08-25 18:33:42
Ise aurutan riisi auruahjus ja tuleb küll väga hea aga asi selles, et riisi ei aurutata kuivalt. Mul ka ei tulnud välja, kui panin aukudega nõusse riisi. Peaks olema ikka kinnise põhjaga nõu. Ma ei tea, kas sellel aurutajal selline nõu on. Riis ja vesi peavad olema õiges vahekorras ja riis imeb selle vee kogu protsessi jooksul endasse. Vett ei jää. Teen kogu aeg näiteks sushi jaoks ja tuleb super. ca 17 min ja valmis.
Tziiki
Abikokk
2009-08-25 22:04:50
Turakas:
Ise aurutan riisi auruahjus ja tuleb küll väga hea aga asi selles, et riisi ei aurutata kuivalt. Mul ka ei tulnud välja, kui panin aukudega nõusse riisi. Peaks olema ikka kinnise põhjaga nõu. Ma ei tea, kas sellel aurutajal selline nõu on. Riis ja vesi peavad olema õiges vahekorras ja riis imeb selle vee kogu protsessi jooksul endasse. Vett ei jää. Teen kogu aeg näiteks sushi jaoks ja tuleb super. ca 17 min ja valmis.
riisinõu seal täitsa olemas, aga ma panin ikka kuivalt riisis sinna...kas käib siis koos veega? :O

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>