Auruti

Sussukas
Abikokk
2008-07-11 08:30:25
Minul täna plaanis aurutiga läätsesid teha. No eks näe, kas välja tuleb või tuleb õhtuks hoopis makaronid teha :D

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Ragne
Abikokk
2008-07-11 09:55:45
Sussukas:
Minul täna plaanis aurutiga läätsesid teha. No eks näe, kas välja tuleb või tuleb õhtuks hoopis makaronid teha :D
Ma hakkan ka täna juurviljadega katsetama, loodame et õnnestub,)

www.kokkama.ee

Profa
Abikokk
2008-07-11 10:05:31
Mis puutub aurutisse, või vähemalt sarnasesse asja, siis proovige teha näiteks fooliumisse pakitud kala nõudepesumasinas. Asi töötab kusjuures. P.S - See ei ole nali http://www.surrealgourmet.com/html/recipes/salmon.html

Profa köögipool

Ragne
Abikokk
2008-07-11 11:31:02
Toit nõudepesumasinas:D Igasuguste uskumatute asjade peale tullakse. Aga paar küsimust tekkis seoses aurutiga veel. 1. Kui aurutate näiteks brokkolit (valmivad kiiremini) ja kartulit (valmivad aeglasemini) kas siis panete need eraldi aurutuspottidesse või ikka ühte kokku ja lihtsalt eemaldate varem valmissaanud juurviljad aurutist? 2. Kui kala näiteks valmistate, kas peale maitseainete võiks sinna ka sorts hapukoort lisada? 3. Kuidas pärast kasutamist puhastate aurutajat? Tänud juba ette vastajatele...

www.kokkama.ee

Sussukas
Abikokk
2008-07-11 11:38:24
Ragne:
Toit nõudepesumasinas:D Igasuguste uskumatute asjade peale tullakse. Aga paar küsimust tekkis seoses aurutiga veel. 1. Kui aurutate näiteks brokkolit (valmivad kiiremini) ja kartulit (valmivad aeglasemini) kas siis panete need eraldi aurutuspottidesse või ikka ühte kokku ja lihtsalt eemaldate varem valmissaanud juurviljad aurutist? 2. Kui kala näiteks valmistate, kas peale maitseainete võiks sinna ka sorts hapukoort lisada? 3. Kuidas pärast kasutamist puhastate aurutajat? Tänud juba ette vastajatele...
Erineva ajaga valmivad toorained panen erineval ajal sisse. Esmalt kartuli ja hiljeb brokkoli jms. Mina pole hapukoort pannud, küll aga vahukoort või talu piima Meil peseb nõudepesumasin. Käsitsi ei saa nii puhtaks just seda auruti osa.

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Metsvaarikas
Abikokk
2008-07-11 11:44:32
Kuidas te neid pambusest asju puhastate (kalast näiteks)? neid ju nõudepesumasinasse ei pane?
Kika
Abikokk
2009-01-07 16:20:59
mulle tõi jõuluvana aurutaja! uskumatu, kuidas ma enne ilma selle aparaadita üldse elada sain?! ma olen suur juurikate ja köögiviljade austajanna ja aurutades on neil hoopis parem maitse kui keedetult või ahjus tehtult! :D :D
Eva
Abikokk
2009-01-07 18:37:35
Metsvaarikas:
Kuidas te neid pambusest asju puhastate (kalast näiteks)? neid ju nõudepesumasinasse ei pane?
Kui jutt on bambusest aurutist, siis on aurutama pannes soovitav miskit toiduainele alla panna - kas marli või küpsetuspaber.

http://www.perenaine.ee/

Sulfi
Kokaõpilane
2009-03-05 10:25:08
kuna ka nüüd värske elektrilise aurutaja omanik , siis mõni küsimus : kui kaua aurutada mune ? ja kuidas selle lihaga lood on ,kas võib näiteks nii teha , et ennem pruunistan lihalõigu pannil ja siis panen aurutajasse pehmenema?
Kärt
Abikokk
2009-04-17 14:09:59
Ma oleksin ääretult tänulik, kui keegi ütleks, kuskohast Tallinnas oleks võimalik endale bambusest auruti osta. Ja kust saaks seda metallresti või alust, mille peale see asetada potis?

Kahekesi Kalamaja köögis

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>