Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-14 21:57:17 |
Ilsu:
Horteses oli karulaugu taimi müüa. 45 eek tükk Juhani Istikuäris oli ka (Pärnu mnt). Hinda küll ei mäleta.. Täna oli meil täitsa karulaugune päev. Käisime sõbrannaga metsa all karulauku korjamas. Tegin kaks dipikastet/leivakatet: karulaugune ricotta-määre (ülemine) ja karulaugune toorjuust (alumine). Karulaugu ja peterselliga sõira tegin ka, aga seda sööme homme. |
|
Marink Kokaõpilane 2010-05-16 07:19:10 |
Nõmme turul müüs eile üks tädikene karulaugutaimi 10 eek/tk. | |
Infanta Kokaõpilane 2011-04-15 15:42:06 |
Käisime Saksamaal toiduvarusid täiendamas ja mida ma nägin - poeletil kenad karbitäied karulauku, metsikult kasvanud ja puha. Ei jäänud see minust mitte ostmata :) Nüüd panen seda igale poole maitseks ja lisandiks. Maitseb ka mu 14-kuusele tütrele :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-15 16:25:36 |
Infanta:
Käisime Saksamaal toiduvarusid täiendamas ja mida ma nägin - poeletil kenad karbitäied karulauku, metsikult kasvanud ja puha. Ei jäänud see minust mitte ostmata :) Nüüd panen seda igale poole maitseks ja lisandiks. Maitseb ka mu 14-kuusele tütrele :) Ma lugesin algul, et "Käisime Saaremaal ..." ja olin šokeeritud ning tahtsin kirjutada, et "siin Viimsis on metsaalune veel must", aga siis sain aru, et veelgi lõunapoolsemast kohast on jutt :D |
|
Kolhoositar Kokaõpilane 2011-04-26 20:48:58 |
Karulauk on küll looduskaitse all, aga enda tarbeks vist võib korjata? Kas keegi teab reeta, kus Pirita(-Kose) kandis enda tarbeks saaks korjata :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-26 20:55:17 |
Kolhoositar:
Jah, enda tarbeks võib kasutada. Pirita-Kose kohta ei tea. Viimsis on see-eest lausa Karulaugu tee olemas ;)
Karulauk on küll looduskaitse all, aga enda tarbeks vist võib korjata? Kas keegi teab reeta, kus Pirita(-Kose) kandis enda tarbeks saaks korjata :) |
|
Kolhoositar Kokaõpilane 2011-04-26 20:59:18 |
Pille:
Haaa, tänud! Ma tean seda teeotsa küll :) Kolhoositar:
Jah, enda tarbeks võib kasutada. Pirita-Kose kohta ei tea. Viimsis on see-eest lausa Karulaugu tee olemas ;)Karulauk on küll looduskaitse all, aga enda tarbeks vist võib korjata? Kas keegi teab reeta, kus Pirita(-Kose) kandis enda tarbeks saaks korjata :) |
|
Akaatsia Abikokk 2011-04-29 01:29:21 |
Mul on karulauk sel aastal päris laiutama hakanud. Noori taimi on päris palju juurde "tekkinud". Vanadelt põõsastelt on esimene peotäis lehti kah juba kööki rännanud... | |
Liisi Abikokk 2011-05-17 20:14:46 |
Minu elu esimesest karulaugust valmis karulaugupesto, mida kasutasin munavõis, lisasin pastale ja isegi praekartulitele. |
|
Liisi Abikokk 2011-06-01 08:56:16 |
||
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |