Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-31 19:36:04 |
Ja taas me vana hea basiilika. Tänaõhtuses Ringvaate saates ETV-s rääkis Tallink SPA peakokk Andrus Laaniste molekulaargastronoomiast ning värvis-maitsestas seal selget värvitut tomatileent basiilikaga. :P | |
Seenekas Abikokk 2009-09-01 10:03:18 |
Vahetevahel tundub mulle, eriti reklaame kuulates, et keegi kunagi ei toimeta/õpeta/paranda igasugust kõnekeelt. A la tahan salongkauneid juukseid, viite erivat moodi ja siis see basiilika... Natuke kõhe. | |
Aurora Abikokk 2009-09-01 13:56:41 |
Mind häirib näiteks ka see, eriti hakkab see silma Selveri retseptide puhul, kui räägitakse rikottast ja maskarponest | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-10 15:39:02 |
Prrrrr. Prrrrrrrrrr. Eile hommikul pakuti ETV Terevisioonis brookolisuppi :( Kena vene noormees pakkus, nii et temale anname andeks, aga kes on see inimene, kes retsepti kirja pani ja ekraanile lasi??? Terevisiooni retseptinimistus seda retsepti veel pole. Ootan põnevusega :( | |
Netcat Abikokk 2009-09-10 15:50:44 |
Tuleb meelde.. mõni aeg tagasi maalt tulles astusin läbi Balti jaama "kaubahallist", kuhu ma tavaliselt kunagi ei satu. Saialetis ilutses muuhulgas silt "kruassan". Põrnitsesin seda ikka tükk aega, enne kui taipasin, misasi see tahtis olla... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-10 15:58:12 |
Netcat:
:O :O :O
Sarvesai??
Tuleb meelde.. mõni aeg tagasi maalt tulles astusin läbi Balti jaama "kaubahallist", kuhu ma tavaliselt kunagi ei satu. Saialetis ilutses muuhulgas silt "kruassan". Põrnitsesin seda ikka tükk aega, enne kui taipasin, misasi see tahtis olla... |
|
Ullike Abikokk 2009-09-10 19:00:41 |
Pille:
Ei no - Balti Jaamas ma selle sõnavormi üle küll ei imestaks =D. Vene keele omapära ja sealjuures mõnikord ka väga hea omadus on just see, et nad kirjutavad täpselt nii nagu kuulevad. Alati kui vaja mingit uut ja senitundmatut maailmanime hääldada - tuleb oodata kuni vene agentuurid sellekohase uudise välja annavad ( välisuudiste toimetajate nipid =D) Netcat:
Sarvesai??Tuleb meelde.. mõni aeg tagasi maalt tulles astusin läbi Balti jaama "kaubahallist", kuhu ma tavaliselt kunagi ei satu. Saialetis ilutses muuhulgas silt "kruassan". Põrnitsesin seda ikka tükk aega, enne kui taipasin, misasi see tahtis olla... Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Netcat Abikokk 2009-09-10 19:25:30 |
Ullike:
Nojah, aga sealjuures see üritas olla eestikeelne silt. Omastarust =D Pille:
Ei no - Balti Jaamas ma selle sõnavormi üle küll ei imestaks =D. Vene keele omapära ja sealjuures mõnikord ka väga hea omadus on just see, et nad kirjutavad täpselt nii nagu kuulevad. Alati kui vaja mingit uut ja senitundmatut maailmanime hääldada - tuleb oodata kuni vene agentuurid sellekohase uudise välja annavad ( välisuudiste toimetajate nipid =D)Netcat:
Sarvesai??Tuleb meelde.. mõni aeg tagasi maalt tulles astusin läbi Balti jaama "kaubahallist", kuhu ma tavaliselt kunagi ei satu. Saialetis ilutses muuhulgas silt "kruassan". Põrnitsesin seda ikka tükk aega, enne kui taipasin, misasi see tahtis olla... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Stardust Abikokk 2009-09-11 11:01:12 |
Pille:
Nägin ka seda. Aga kas polnud mitte nii, et pealkirjas oli õigesti, ainete nimekirjas aga valesti? Seda mäletan küll, et korraga oli ekraanil kaks erinevat varianti. Prrrrr. Prrrrrrrrrr. Eile hommikul pakuti ETV Terevisioonis brookolisuppi :( Kena vene noormees pakkus, nii et temale anname andeks, aga kes on see inimene, kes retsepti kirja pani ja ekraanile lasi??? Terevisiooni retseptinimistus seda retsepti veel pole. Ootan põnevusega :( |
|
Seenekas Abikokk 2009-10-02 00:04:07 |
Täna saabus postkasti kaubamaja osturalli roosa raamatuke ja ennäe - soodsalt saab taas osta ekstra neitsioliivõli. Olin just hommikul vaadanud oma vastavatud oliiviõli pudelit extra neitsyt ollivi öljy. Kirjutasin nii nagu kirjas oli. Kas sel on nüüd mingi mõistlik põhjendus ka või lihtsalt häirib mind. Siin kusagil oli sellest ennegi juttu, aga kas vahepeal on muudatusi olnud? Küll olid mõnusad need ajad, kui sai Itaalias sõprade juures nii tihti peatutud, et kaasa sai alati nende oma mäe peal kasvanud oliividest valmistatud parimat õli ja viinamarjadest veini. Peal oli vaid kena itaaliakeelne silt nende nimega ja ei mingeid lapsusi neitsite vms. kohta. Õli oli vapustava maitsega. | |
<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 > >> |