Edith Abikokk 2008-08-07 00:49:47 |
külmutatud juurvili minumeelest väga hea kvaliteedi ja valikuga (eriti arvestades nö värske juurvilja kvaliteeti südatalvel ja kevadel. Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Enely100 Abikokk 2008-08-07 20:35:20 |
ka mina kasutan kõige aktiivsemalt külmutatud köögivilju...ajapuuduse tõttu on saanud kasutada ka erinevaid kotlette, purgisuppe ja toidupakke, kuhu peab ise lisama veel nt riisi, pasta ja vedeliku... | |
Seebimull Kokaõpilane 2008-10-13 13:21:21 |
Pesto, tomatikastmed pastale (vahest teen ka ise), puljongikuubikud, talvel külmutatud köögivilju ka. | |
Kika Abikokk 2008-10-13 15:10:57 |
pelmeenid on ikka peamised. põhiliselt mehe jaoks ostetud, ta ei viitsi niikuinii midagi asjalikumat teha, kui üksi kodus on :) purgisuppidest ostan aeg-ajalt Salvesti lihata borši. Vilma jahusegusid ja tordipulbreid kasutan ka. mina olen Vilma pitsapulbrit kasutanud tavalise tomati-pannipitsa tegemiseks. väga hea on. ja veel, olen ostnud neid sügavkülmutatud pirukaid ja saiakesi. ise olen ka pärmitainast kaneelirulle külmutanud. | |
Liiseli Abikokk 2008-10-14 19:35:56 |
Pille:
Rapunzeli mahedad puljongikuubikud ja -pulbrid on ka head. Minu lemmikud on soolavabad aedviljapuljongikuubikud, mida kasutan eelkõige risoto tegemisel. Mina tunnistan näiteks ausalt üles, et kasutan päris palju puljongipulbrit, aga ma valin hoolega, mis pulbrit ma ostan. Lemmikuks on Marigoldi puljongipulbrid, aga kuna see sai just otsa ja Eestis pole kohanud, siis hetkel on käibel Herbamare öko soolavaba puljongikontsentraat, mida on meil igal pool müügil. |
|
Stardust Abikokk 2008-11-08 01:04:10 |
Leidsin hiljuti enda jaoks väga meeldiva poolfabrikaadi - külmutatud kalkunifileepulgad. Parakud olen neid siiani ainult ühes kohas müügil näinud (Kaupmehe hulgilaos); tootjaks on keegi Saga ja pakis on 500 grammi. Aga tõepoolest väga maitsvad on. Müüakse veel kuskil? | |
Nämmu Abikokk 2008-11-08 10:23:19 |
No peamiselt kasutab minu pere poolfabrikaatidest pelmeene, külmutatud aedviljasegusid, vahel ka oa-ja hernekonserve. Eks saab ka teisi asju proovitud, aga pidevat kasutamist ei leia. Kaie |
|
Tiina Abikokk 2008-11-09 15:11:41 |
Stardust:
Pole kindel, kas need on just needsamad, aga nt Säästumarketis müüakse ka külmutatud kalkunipulke. Mulle ka maitsevad. Leidsin hiljuti enda jaoks väga meeldiva poolfabrikaadi - külmutatud kalkunifileepulgad. Parakud olen neid siiani ainult ühes kohas müügil näinud (Kaupmehe hulgilaos); tootjaks on keegi Saga ja pakis on 500 grammi. Aga tõepoolest väga maitsvad on. Müüakse veel kuskil? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Seenekas Abikokk 2008-11-09 19:16:47 |
Pelmeene ja külmutatud aedviljasegusid üritan küll kogu aeg külmas hoida. Mitmesugused pastatooted pidevalt ka olemas. Oakonservid on ka head, kui mõnele söögile mahtu vaja lisada. Purgisuppe millegipärast enam ei taha, samuti igasugu kiirpastasid kastmega jms. Kuna tööd on ülearu, siis kokkan pigem rohkem ja panen portsude kaupa sügavkülma. Saavad pere laisadki nende soojendamisega päris hästi hakkama. Kindlalt on alati riiulis purustatud tomatite konservid, kui need just poolfabrikaatide alla lähevad. | |
Stardust Abikokk 2008-11-09 20:12:52 |
Tiina:
Sinna poodi ei satu üldse, ent sellest pole hullu, kuna avastasin kalkunifileepulgad ka Maximast. Küll veidi kallima hinnaga. (Need minu omad on igatahes valges pakendis ja roheliste kirjadega.)
Aga et veelgi rohkem teemasse oleks - meie (tegelikult pigem ikkagi mees) sööme poolfabrikaate väga-väga palju. Hea lihtne ja mugav teha ning neid on kogu aeg külmkapist võtta, rääkimata kaootilisest elurütmist tulenevatest faktoritest. Sügavkülmas wokijuurviljad, pelmeenid, friikartulid, vürtsikad kartulisektorid, kala- ja kalkunifileepulgad, pitsad, lisaks purgisupid ja -kastmed, kastmepulbrid, pannkoogijahu, puljongikuubikud. Pole kindel, kas need on just needsamad, aga nt Säästumarketis müüakse ka külmutatud kalkunipulke. Mulle ka maitsevad. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |