Milliste toitude/toiduainete söömisest-tarvitamisest olete loobunud?

Seenekas
Abikokk
2010-05-31 19:39:54
Ma siin ühegi konkreetse poeketi nime nimetada ei soovi (pole ise töötanud, pole otse näinud, seega teise käe jutt), aga liha-kalaletis töötanud inimese kirjeldused, kuidas lihast saab alul ülepestud liha, siis marinaadis liha ja lõpuks grilltoode, ei meelita küll neid asju väga ostma. Vaevalt, et need muudki jutud lausa linnalegendid on ja tahaks väga uskuda, et see pesemine jm. pole just otsene igapäevane müügistrateegia.
Elis
Abikokk
2010-05-31 20:29:01
Netcat:
Elis:
Mina käin ka valmistoiduletist kaarega mööda, eriti salatitest, sest paljudes kettides pestakse vana salat ära ja pannakse uus koorekaste peale.
Juba aastaid räägitakse kõikvõimalikes foorumites, et kusagil on need paljud ketid, kus salatit "pestakse", aga mitte keegi ei pole julgenud nimeliselt nimetada, millised ketid siis. Ja seni, kuni keegi seda ei julge teha, ei võta mina neid väiteid ka tõsiselt.
Ega ma ei taha ühtegi ketti süüdistada, aga suhtun sellesse suhtumisega, et parem karta kui kahetseda. Tean kindlalt, et Rimis ja Selveris ei pesta. Selveris tulevad salatid Selveri köögist suurte karpide sees kiletatult ja müüjad tõmbavad kile alles letile tõstes ära. Teisi kette ei oska kommenteerida, aga seda negatiivset "kõlakat" olen Maxima suunas kuulnud. Võibolla on ajad muutunud, võibolla polegi midagi olnud, aga ka need "kõlakad" saavad ju kuskilt alguse.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >