Sissela Kokaõpilane 2009-12-21 12:30:15 |
Tartu tudengina sai seal ikka paar korda söömas käidud (hea odav koht :p). Toitude nimed on seal päris isuäratavad, väga kenasti serveeritud... Aga absoluutselt kõik toidud on ühe maitsega... :( Kusjuures, see šokolaadi-toorjuustukook oli seal vahepeal väga-väga hea. Aga viimati oli väga... kulunud mekk juures. | |
Toidumaitsja Kokaõpilane 2010-01-04 12:40:49 |
Kui kahju, nende šokolaadi-toorjuustukook ka minu lemmik :( | |
Tullia Abikokk 2010-03-31 13:14:10 |
Väisasin üle mitme-mitme nädala Mokat ja menüü oli muutunud, v. a pastaroogade ja magustoitude osas. Proovisin rukola-portabella suppi kikerherne salsaga: kerge koore supp maitsestatud rukola ja ürtidega, grillitud portobello, punapeedi-kanamuna ja hapukas kikerhernevinegrett. Maitses väga hästi. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-08 13:25:55 |
Vernanda tekitas kogemata topeltteema, tõstan siia:
Vernanda:
www.moka.ee käisin eile, oli täitsa tore. kohta saada ei olnud üldse kerge, tundus popp koht olevat. menüü oli väga muljetavaldav, pooli asju ei kujutanud ettegi., mis see olla või "kuiads seda süüa" võiks, niiet on põhjust tagasi minna. personal oli väga tähelepanelik ja kokk ise käis ka mitu korda kontrollimas, et kuidas meile maitseb. kui midagi ette heita, siis nö suupisterubriigi puudumist, sest portsud olid tõesti suured. oli nii klasskialist kui ka innovatiivset lähenemist, portsud suured ja kohe vaevanähtult serveeritud, erit vinged olid taldrikud. ja veinid oli isegi üliinimlikult sõbraliku hinnaga. ma loodan, et see asutus ennast positsioneerib ennast konkreetsemalt mingile osale menüüst, sest kogu valik on ehk liiga lai - salati, praed, pastad, koogid, catering, vinoteek jne, et siis selle võrra veel progressiivsemalt edasi minna. oli kohe tore õhtu ja kõht sai ka liiga täis. |
|
Meringue Abikokk 2010-06-22 11:57:20 |
Me käisime elukaaslasega paar päeva tagasi seal lõunatamas. Jäime mõlemad väga rahule! Varem olin seal vaid kohvi ja kooke söömas käinud, nii et nende maitsev soolane söök tuli mulle positiivse üllatusena. Meespool tellis päevaprae (miski kalkuni-riisiroog kartulikrokettidega) ja mina Oriental salati. Minu toit oli küll eelroogade nimekirjas, aga ometi toodi lauda täitsa korralik ports mõnusat värsket salatit. Salatil oli ehk natuke liiga palju kastet minu maitsele ja ka lisand kevadrulli näol jäi veidike arusaamatuks, aga muidu oli see tõesti huvitav ja maitsev. Üldse oli seal ka taimetoitude valik väga korralik (sest Truffees ma nende hädise valiku tõttu praktiliselt ei käigi) ja kõik toidud olid väga ilusasti serveeritud. Päevapraega kaasas käinud koogitükk (rullbiskviit) oli küll keskpärane, aga see mind ka ei üllatanud - magusaks suutäieks olen alati pigem ümber nurga Wernerisse läinud. :) Ainuke tõsine pettumus kogu söögi juures olid lauda toodud kuklid - külmad ja kõvad. Muidu aga oli toidu tase täitsa sobiv restoranile, aga hinnad ja miljöö kohvikule. | |
Juc Abikokk 2010-07-01 22:33:28 |
Kuna kõik Tartu sõbrad ei väsinud kiitmast seda Mokat, siis käisime ka meie ära. Olime vist pea ainsad külalised, kellaaeg oli ka imelik - ca 17-18 vahel. Meil auväärt kokka näha ei õnnestunud kahjuks. Mina tellisin penne artišokipestoga. Penne oli tomati ja peediga punaseks tehtud, kastmes ohtralt tomatit ja seeni. Peal juustukrõps, rukola ja veel mingi puuvili, millest ma ei saanud aru, mis see oli. Ja mõned artišokitükid ka. Kõrval kausike häääästi tugeva maitsega granaatõuna sorbetiga, millele oli parmesani peale riivitud, lisatud oli ka astelpajuõli, mille maiku kõvasti tunda oli. Ma ütleks, et väga huvitav. Teist korda ei telliks. Pastakastmes käis tomatimaitse kõigest üle ja veidi vesine oli ka. Aga põnevad maitsed, selles pole kahtlustki.
Abikaasa pizza see-eest oli äärmiselt maitsev. Salami ja peperoniga. Mõnusalt vürtsine ja vot sinna sobis see tilgake astelpajuõli koos balsamicoga suurepäraselt!
Tagasi läheks küll, kui midagi põnevat tahaks. Kui kindla peale tahaks minna, läheks ikka Truffesse. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Siumari Kokaõpilane 2010-07-07 18:48:51 |
toitude kohta ei oska midagi kosta. aga menüü nägi viimati küll nii õigekeelsest, heakeelsest, mõnestki võõrkeelsest kui ka toimetuslikust küljest lihtsalt kohutav välja. nagu keeletoimetaja märg unenägu. | |
Tullia Abikokk 2010-07-07 20:56:08 |
Siumari:
Tõepoolest, iga teine sõna lonkab kahte jalga.
toitude kohta ei oska midagi kosta. aga menüü nägi viimati küll nii õigekeelsest, heakeelsest, mõnestki võõrkeelsest kui ka toimetuslikust küljest lihtsalt kohutav välja. nagu keeletoimetaja märg unenägu. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-24 12:08:50 |
Mul on käepärast 6.10.2011 erimenüü, Kristjan tõi. Menüü on päris armas :) [b]Sügisene maitseelamus õdusas telgis Gurmee menüü[/b] Tervitusnaps Eelroog: valge kala ja liha carpaccio tursakeele kreemi ja granaatõuna vinegretiga Supp: kõrvitsa- pataadi supp espresso angerjaga Vahepala: foie gras õuna punapeeditarretise, pähklivõi hollandes ja oriental veinimesi Pearoog: suitsuteo risotto lambakarree, trühvli pinje- juurvilja püree, grenadilli demi glaze Dessert: Šokolaadi sufflee, arbuusi sorbeega Kohv, tee, majakuklid | |
Trlp Abikokk 2012-02-05 00:53:24 |
Meie saime Moka menüüst igapäeva-naljadesse "duplex" ja "triplex" -road, sest menüü on neil uskumatult pompöösselt koostatud. Aga toidu enda osas - jah, on katsetatud erinevate koostisosadega ja road näevad sageli välja nagu nad oleksid konstrueeritud sürrealistide poolt - aga minu jaoks jäid maitsed rohkem teemasse "napakaid katsetusi". | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |