Hexy Abikokk 2008-04-14 23:57:22 |
kunagi ammu tegin ühe pavlova, aga see oli magus ja jäi hammaste külge kinni, ühesõnaga jama. nüüd kui teie kookide pilte vaatasin tuli hirmus isu uuesti teha, mees lubas kõik üksi ära süüa ;) nii et see probleem ka lahendatud. tegin täpselt Nigella retsepti järg ei julgenud katsetada. välja kukkus üllatavalt hästi seest jäi nätske ja ümbris krõbe, no ega ta eriline meistriteos ole, a minu võimeid arvestades täitsa korralik sooritus. ümberkeeratud põhjapeale panin väga vähese suhkruga vahustatud vahukoore ja kiivid (maasikad olid kahjuks enamuses otsa saanud) maitse ka üllatavalt hea põhi oli küll magus a kiivi ja mahe vahukoor tasakaalustasid selle kenasti ära, ootan et mees koju tuleks ja ka maitseks, ta on selline nn toidukriitik alati ütleb oma arvamuse. mulle meeldib katsetada uusi ja huvitavaid retsepte ja temale meeldib neid süüa ja arvamust avaldada-ideaalne kooslus ;) | |
Vike Abikokk 2008-04-16 20:23:43 |
Peale katsetust tegin seekord "päris" Pavlova, oma elukaaslasele sünnipäevaks ja vot sellise siis (sünnipäeva puhul lilled ka pildi peal) | |
Eva Abikokk 2008-04-26 09:26:34 |
Selline huvitav idee - Pavlova võileivad. | |
Mann Abikokk 2008-04-27 08:49:46 |
Eilse pikniku jaoks tegin nn. Pavlova Jamie järgi, Cook with Jamie raamat oli ees. Kasutasin tema põhiretsepti meringue tarvis. Juurde panin kakaod pisut. Koostiselt jäi see parim. Just see seesmine vahukomm ja väline krõbedus. Ja oli terve aja 150 kraadi juures tunnike (ainult ma ei saa aru, mis meeltesegadus mul peale tuli, et ahjuukse irvakile tegin, no tõeline pooletoobine käitumine). Peale läks vahukoor pisukese suhkru ja maasikate-mündiga. Kui porgandikook oli eilsel üritusel naiste-laste lemmik, siis pavlova vaieldamatult meeste oma. | |
Qsti Abikokk 2008-04-27 21:45:49 |
Ma tegin ka siin ükspäev kakaoga (ja sulašokolaadiga) variandi ehk siis šokolaadi-Pavlova. Maitselt sai hea aga millegipärast pragunes juba ahjus, nii et välimus polnud just kiita. Originaal on ikka parem! | |
Mann Abikokk 2008-04-27 22:39:47 |
mul oli kuni ahju väljalülitamiseni ilma pragudeta, kuid siis.... | |
Inx Kokaõpilane 2008-04-28 15:39:07 |
Hei-hei :) Olen siin teie seas ilmselt noor ja roheline, mis ei tähenda aga seda, et ma pole ikka ja jälle Nami-Namisse kiiganud, kui omal mõistusest puudu :D Nüüd võtsin kätte ja regasin ennast ka kasutajaks ning paraja maiasmokana katsetasin kohe ära selle suurepärase tordi tegemise. Õigest tegemise ajast ma küll kukkusin välja, aga parem hilja, kui ilma :D Torditeo kajastus minu blogis :) Õppisin sellest seda, et ahi tuleb ikka ennem koralikult kuumaks ajada. Mul krõbe osa jäi veidi vähe krõbedaks. Sisu oli aga suurepärane suussulav vahukomm. Pragudest ja pruuniksminemisest pääsesin ka. Järgmisel korral katsetan maasikatega. | |
Gegegerda Abikokk 2008-04-28 16:50:52 |
Inx, sinu tort on küll ju hiiglama ilus! Muide me tegime ka sõbrannadega kohupiima-vahukoore katte, mis oli minumeelest parem, kui lihtsalt vahukoor. www.gegegerda.blogspot.com |
|
JM Abikokk 2008-04-28 22:51:21 |
Ma Nami-Nami leheküljel olen juba varem ka käinud, nüüd registreerisin olude sunnil ka ära.
Vaatasin et huvipakkuvates blogides hakkas neid Pavlovasid siginema nagu seeni vihma järel. Mõtlesin et mingi inside-agitatsioon on aga nüüd sattusin seda siin lugema ja asi sai selgeks. Ma tegin nüüd ka:
.
Foto on nüüd järgmise päeva hommikust kui köögis päike paistis. Laenatud seebikaga pimedas ikka pilti ei tee :)
Lähemalt siin. An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Inx Kokaõpilane 2008-04-29 01:22:57 |
Ah jaa. Mul tuli meelde, et ma keerasin selle beseepõhja kummuli ka, nagu retseptis tahetakse. Kuskil eespool siin tunti selle vstu huvi, kas keegi on keeranud. Keerulist pold seal midagi. Kate tuli selline jah, sile peale :) | |
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |