Katre Kokaõpilane 2008-04-01 23:29:43 |
Spidur:
Minul oli see 70% sattunud vale asja taha. pidi olema 70% kakaosisaldusega shokolaad... Kakao peab minu arvates olema aga puhtamast puhtam ilma ühegi lisaaineta. mis asi on 70% kakaopulber? päris mitmel siin mainitud. |
|
Rintsu Kokaõpilane 2008-04-06 10:45:10 |
Mul on alati kodus olemas: piim, juust nisujahu, nisukliid kaerahelbed, riis, makaronid, tatar oliiviõli suhkur, sool, must pipar kartul, porgandid, kurk mingi mahl (tavaliselt apelsinimahl) | |
Vike Abikokk 2008-04-06 11:14:09 |
Ma vaatasin need nimekirjad siin üle ja eks mul ole ka enam-vähem samad nimetused, aga paar asja, milleta mul tekib ahastus, ning mida siin mainitud pole: mädarõigas, kookospiimakonserv, Earl Grey tee (kuna ma kohvi ei joo). | |
Proua Simpson Abikokk 2008-05-10 19:40:17 |
Spidur:
Meie, kes me oleme "meie margi" peal üles kasvanud (kui kakaod üldse olnud on), ei kujuta vist ette, et mõned ei olegi kakaopulbrit ilma suhkruta kohanud. Kui tunned ainult O'Boyd, ei tea vist õieti, mis värvi õige kakao ongi... mis asi on 70% kakaopulber? päris mitmel siin mainitud. |
|
Doora Kokaõpilane 2008-05-18 17:53:21 |
oliivõli, veiniäädikas, peipsi sibulad, küüslaugud , purustatud tomatid, oliivid, sidrunimahl, zelatiin, loorber, vürts, meresool, kuivpärm, vanilli, must terapipar, valge pipar, sidrunipipar,köömned, päevalilleseemned, kaneel, kardemon, muskaatpähkel, rosinad, mandlilaastud, metspähklid, kreekapähklid, kookoshelbed, küpsetuspulber, sooda
suhkur erinevad, fariinisuhkur, suhkrusiirup, sokolaad- tume ja valge, Kakaopulber
Külmikus:juust, muna, või, pärm, hapukoor, piim, vahukoor
Jahu ja tangainest:, nisujahu, mingid makaronid, lasagne plaadid, riis, neljaviljahelbed või kaerahelbed, manna, rukkijahu
Puuviljad ja juurviljad: kartulid, kapsas, porgand, sidrunid, õunad, lehtsalat, kaalikas
Sügavkülmas: põder, metssiga, hani
Midagi jäi kindlasti välja.... (keldris on igasugu hoidiseid- kurgid, seened, moosid, salatid) http://doora-doora.blogspot.com/ |
|
Blonduanna Abikokk 2008-06-23 15:42:54 |
oliiv- ja rapsiõli
jahud (nisu, rukki, odra ja kama)
pastalisi
pruuni- ja pudruriisi
suhkrut ja selle asendajaid
tomatikonserv
konservoad
tuunikalakonserv
munad
piim
juust
+sügavkülmakraam
+maitseained http://blondukokkab.blogspot.com |
|
JM Abikokk 2008-06-25 00:22:43 |
Nonblonde:
Oh ma nende pikkade nimekirjade kõrval ikka kahvatun praegu. Siis kui oma kodu oli ja tuleb, koostuks teine loetelu, praegu on klassikaline tudengirotilist,
sool ja pipar
mesi
tee
sibul
küüslauk
mingi pastatoode
pakk riisi
jahu
suhkur
ja ühtin eelkõnelejaga, võib-olla mõni muna on ka.
ja kui õudselt veab, siis pakk piima. lohutan ennast sellega, et olen vaene tudeng :D An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Kiilike Abikokk 2008-06-25 15:03:43 |
esimesel lehel olevad nimekirjad on täitsa minu kapist maha kirjutatud kui välja arvata päikesekuivatatud tomatid ja parmesan. Neid lihtsalt ei sööda meil. Aga lisaks pikale nimekirjale on mul olemas igavene hulk igasugu küpsetamiseks vajaminevaid maitseaineid-essentse, pähkleid,pudinguid või tarretisi. | |
Blondie Abikokk 2008-06-27 10:14:13 |
Minu kapp koosneb hetkel kõige minimaalsematest kuivainetest, kaneelist ja teest ning külmkapp puhtast tühjusest... hakkan kohe kolima ja uues kohas pole esialgu külmkappi - kokkamine saab ilmselt mõnevõrra väljakutse olema, kui kõik külmalembesed tooted kohe ära kasutada tuleb :D | |
Vike Abikokk 2008-06-27 17:50:16 |
Blondie:
Pole hullu - saad hakkama :). Ma kolisin uude kodusse niimoodi, et elasin kuu aega ilma külmkapita ja peale külmkapi saamist veel 3 kuud ilma köögita :P Minu kapp koosneb hetkel kõige minimaalsematest kuivainetest, kaneelist ja teest ning külmkapp puhtast tühjusest... hakkan kohe kolima ja uues kohas pole esialgu külmkappi - kokkamine saab ilmselt mõnevõrra väljakutse olema, kui kõik külmalembesed tooted kohe ära kasutada tuleb :D |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |