Alati on mul toiduainetekapis olemas...

Katre
Kokaõpilane
2008-04-01 23:29:43
Spidur:
mis asi on 70% kakaopulber? päris mitmel siin mainitud.
Minul oli see 70% sattunud vale asja taha. pidi olema 70% kakaosisaldusega shokolaad... Kakao peab minu arvates olema aga puhtamast puhtam ilma ühegi lisaaineta.
Rintsu
Kokaõpilane
2008-04-06 10:45:10
Mul on alati kodus olemas: piim, juust nisujahu, nisukliid kaerahelbed, riis, makaronid, tatar oliiviõli suhkur, sool, must pipar kartul, porgandid, kurk mingi mahl (tavaliselt apelsinimahl)
Vike
Abikokk
2008-04-06 11:14:09
Ma vaatasin need nimekirjad siin üle ja eks mul ole ka enam-vähem samad nimetused, aga paar asja, milleta mul tekib ahastus, ning mida siin mainitud pole: mädarõigas, kookospiimakonserv, Earl Grey tee (kuna ma kohvi ei joo).
Proua Simpson
Abikokk
2008-05-10 19:40:17
Spidur:
mis asi on 70% kakaopulber? päris mitmel siin mainitud.
Meie, kes me oleme "meie margi" peal üles kasvanud (kui kakaod üldse olnud on), ei kujuta vist ette, et mõned ei olegi kakaopulbrit ilma suhkruta kohanud. Kui tunned ainult O'Boyd, ei tea vist õieti, mis värvi õige kakao ongi...
Doora
Kokaõpilane
2008-05-18 17:53:21
oliivõli, veiniäädikas, peipsi sibulad, küüslaugud , purustatud tomatid, oliivid, sidrunimahl, zelatiin, loorber, vürts, meresool, kuivpärm, vanilli, must terapipar, valge pipar, sidrunipipar,köömned, päevalilleseemned, kaneel, kardemon, muskaatpähkel, rosinad, mandlilaastud, metspähklid, kreekapähklid, kookoshelbed, küpsetuspulber, sooda suhkur erinevad, fariinisuhkur, suhkrusiirup, sokolaad- tume ja valge, Kakaopulber Külmikus:juust, muna, või, pärm, hapukoor, piim, vahukoor Jahu ja tangainest:, nisujahu, mingid makaronid, lasagne plaadid, riis, neljaviljahelbed või kaerahelbed, manna, rukkijahu Puuviljad ja juurviljad: kartulid, kapsas, porgand, sidrunid, õunad, lehtsalat, kaalikas Sügavkülmas: põder, metssiga, hani Midagi jäi kindlasti välja.... (keldris on igasugu hoidiseid- kurgid, seened, moosid, salatid)

http://doora-doora.blogspot.com/

Blonduanna
Abikokk
2008-06-23 15:42:54
oliiv- ja rapsiõli jahud (nisu, rukki, odra ja kama) pastalisi pruuni- ja pudruriisi suhkrut ja selle asendajaid tomatikonserv konservoad tuunikalakonserv munad piim juust +sügavkülmakraam +maitseained

http://blondukokkab.blogspot.com

JM
Abikokk
2008-06-25 00:22:43
Nonblonde:
lohutan ennast sellega, et olen vaene tudeng :D
Oh ma nende pikkade nimekirjade kõrval ikka kahvatun praegu. Siis kui oma kodu oli ja tuleb, koostuks teine loetelu, praegu on klassikaline tudengirotilist, sool ja pipar mesi tee sibul küüslauk mingi pastatoode pakk riisi jahu suhkur ja ühtin eelkõnelejaga, võib-olla mõni muna on ka. ja kui õudselt veab, siis pakk piima.

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Kiilike
Abikokk
2008-06-25 15:03:43
esimesel lehel olevad nimekirjad on täitsa minu kapist maha kirjutatud kui välja arvata päikesekuivatatud tomatid ja parmesan. Neid lihtsalt ei sööda meil. Aga lisaks pikale nimekirjale on mul olemas igavene hulk igasugu küpsetamiseks vajaminevaid maitseaineid-essentse, pähkleid,pudinguid või tarretisi.

kiilikese köögikatsetused

Blondie
Abikokk
2008-06-27 10:14:13
Minu kapp koosneb hetkel kõige minimaalsematest kuivainetest, kaneelist ja teest ning külmkapp puhtast tühjusest... hakkan kohe kolima ja uues kohas pole esialgu külmkappi - kokkamine saab ilmselt mõnevõrra väljakutse olema, kui kõik külmalembesed tooted kohe ära kasutada tuleb :D
Vike
Abikokk
2008-06-27 17:50:16
Blondie:
Minu kapp koosneb hetkel kõige minimaalsematest kuivainetest, kaneelist ja teest ning külmkapp puhtast tühjusest... hakkan kohe kolima ja uues kohas pole esialgu külmkappi - kokkamine saab ilmselt mõnevõrra väljakutse olema, kui kõik külmalembesed tooted kohe ära kasutada tuleb :D
Pole hullu - saad hakkama :). Ma kolisin uude kodusse niimoodi, et elasin kuu aega ilma külmkapita ja peale külmkapi saamist veel 3 kuud ilma köögita :P
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>