Blondie Abikokk 2008-06-27 20:32:27 |
Vike:
Mnjaa... köök on mul seal vähemalt olemas....kusjuures sahvri ja puupliidiga! :) ...mida ma küll tegelikult kunagi varem kasutanud pole.... Blondie:
Pole hullu - saad hakkama :). Ma kolisin uude kodusse niimoodi, et elasin kuu aega ilma külmkapita ja peale külmkapi saamist veel 3 kuud ilma köögita :PMinu kapp koosneb hetkel kõige minimaalsematest kuivainetest, kaneelist ja teest ning külmkapp puhtast tühjusest... hakkan kohe kolima ja uues kohas pole esialgu külmkappi - kokkamine saab ilmselt mõnevõrra väljakutse olema, kui kõik külmalembesed tooted kohe ära kasutada tuleb :D |
|
JM Abikokk 2008-06-28 17:42:31 |
Blondie:
No aga sahver on samm köögilauast külmkapi poole ju :P kusjuures sahvri ja puupliidiga! :) . An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Crystal Kokaõpilane 2008-06-29 22:32:40 |
Minul on alati olemas: * jahu * sool * pipar * lihaüld. * puljongi kuubikud * õli * kaneel * sinep * vanilli suhkur * küpsetuspulber * kohvi * tee (2 sorti) * makaronid (mitu erinevat) * kaerahelbed * manna * riisihelbed * sooda * piim * jogurt * muna * sai * leib * või * vorst * juust midagi kindlasti veel :) | |
Nämmu Abikokk 2008-07-03 18:49:42 |
alati on olemas küpsetamiseks vajaminevad asjad nagu küpsetuspulber, jahu, vanillisuhkur, fariinisuhkur, maisijahu, tumedat šokolaadi,kakaod jne.
Teised asjad vahelduvad sõltuvalt hooajast ja rahvaarvust. Aga sinepit, hapukoort, majoneesi ning oliiviõli leidub alati. Kaie |
|
Anu Abikokk 2008-07-03 19:00:08 |
Makaronid, jahu, hirss, kusskuss, manna, riis, tatar, kaerahelbed. Sool, pipar, viie pipra segu, basiilik, pitsamaitseaine, kartulimaitseaine, cayanne pipar, tabasco, kaneel, vanillisuhkrus, fariinisuhkur, suhkur, kakao. Külmkapis alati sinepit, majoneesi ja tomatikastet. Tomat, juust, kurk, või ka enamus ajast. | |
Katja Abikokk 2008-07-03 23:05:55 |
alati on olemas šokolaad (võib öelda, et olen šokohoolik ;)), erinevad makaronid, hunnik maitseaineid (osad suisa kilostes kottides :D) ja mingit puuvilja-juurvilja-aedvilja ehk midagi värsket. ülejäänu (piimatooted, liha ja muu säärane on varieeruv kuna toitu pikaks ajaks ette ei varu. ikka üks päev korraga ja võimalikult värsket :) | |
Lehise Kokaõpilane 2008-07-29 00:54:42 |
- sinep - oliivõli, rapsiõli - vanilli, kaneel - suhkur - sidrunipipar, karri - äädikas - sibulad - küüslaugud - päikesekuivad tomatid - 10 muna - sidrunid, apelsinid, õunad - sidrunimahl - kakao - meresool, pan-sool - kuivatatud basiilik - kuivpärm - must terapipar, peenestatud must pipar - kaneel, kardemon, muskaatpähkel - rosinad, kuivatatud aprikoosid - küpsetuspulber - porgandid, kartulid, kaalikad - nisujahu - erinevad makaronid - pudruriis, pikateraline täisriis - riisihelbed, odrahelbed, manna - tatar, kruubid - sügavkülmas paar haugipoissi - keldris igasugu hoidised | |
Edith Abikokk 2008-08-06 10:17:48 |
mul enamasti suht puhas leht kuna elu väga ebaregulaarne ja peret pole.
enamasti alati on olemas külmkappis:
rapsi-ja oliivõli (külmpress)
paar sibulat ja küüslauku
tomatit
paar muna
sügavkülmas:
poolik viinapudel (tudengite värk :P)
pakk külmutatud juurikaid
kuivaine kappis:
nisujahu,
sooda,
läätsed
herned
suhkur ja sool :)
riis
mõned tangud ja helbed (hirss, seitsmevilja helbed)
kakaopulber
roheline tee
tomatikonserv (purustatud tomat või pomipasta) Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Bunnygirl79 Abikokk 2008-08-06 10:41:00 |
Tegin eile külmkapis ja köögikapis inventuuri ning vaata ja imesta, mida ma kõike kogunud olen, sellest kraamist saaks söönuks tõenäoliselt terve armee :).
Külmkapp:
feta juust
mozzarella juust
võileiva peale panemiseks viilutatud juust
sinihallitusjuust
Parmesani juust (Valio oma)
Picnik juustupulgad (huvitav, mida ma küll mõtlesin, kui need sai korvi poetatud?)
sinep
munad
päikesekuivatatud tomatid
maasikamoos
Salvesti õunapüree (tagavaraks, ei tea kunagi, millal vaja läheb :) )
värske kartul
värske porgand
kapsapea
kurk
sidrun
laim
apelsin
marineeritud kurgid (ema tehtud)
marineeritud seened (ema tehtud)
ketsup
tšillikaste
üks Bulgaaria ketšup (hea võileiva peal süüa)
piim
hapupiim
kohvikoor
või
jupp suitsuvorsti
paar purki purustatud tomateid
Sügavkülmas:
erinevaid juurikad, ja köögiviljasegud
pakk pelmeene
mustikad
pakk pärmi-lehttaigent
hakkliha
Köögikapis:
oliivõli
rapsiõli
veiniäädikas
meresool
pipar, purustatud ja jahvatatud
sidrunipipar
pitsamaitseaine
till
tšillipulber
šokolaad
vaniljekaunad
kookoshelbed
mandlid
rosinad
piparkoogimaitseaine (väga mõnus segatuna kohvipulbriga)
kaneel
küpsetuspulber
kakao
nisujahu
täisternisujahu
suhkur
manna
kaerahelbed
neljaviljahelbed
pasta
riis
kohv
must tee
tomatid
sibulad
küüslauk
mõni puuvili
Potis kasvab:
basiilik
salat
tüümian http://bunnygirl79.blogspot.com |
|
Tanel123 Kokaõpilane 2008-08-06 17:25:06 |
jahu suhkur sool vanillisuhkur fariinsuhkur sai-leib piim juust hapukoor või igasugused santa-maria maitseained zelatiin kakao | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |