Kärt Abikokk 2008-03-30 19:29:35 |
Ma olen tihtipeale maisitõlvikut söögi kõrvalisena serveerinud, nagu kartulit vms. Väga maitsev, eriti kui võiga veel natuke määrida. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-14 21:30:03 |
Ma ostsin täna kohalikust turuletist kaks maisitõlvikut. Kodus lähtusin sellest õpetusest ja tulemuseks oli ülimaitsev roog. Kasutasin tavalist grillpanni, aga saaks muidugi ka väligrillil või sütel. Arvan, et kuu lõpus õelaste (õue)sünnipäeval lisan selle ka menüüsse. Lastele peaks väga meeldima (näppude vahel söömine jne). Pildid ka: Mina tegin siis pehme toasooja või, meresoolahelveste ja tšillihelvestega. Retsept siin. | |
Aaloemahl Abikokk 2009-07-15 12:37:35 |
Pille ajas mulle ka maisiisu peale :) Keetsin tõlvikud, sõin või ning soola-pipraga. Väga hea! | |
Fre Abikokk 2009-07-21 14:44:09 |
Raporteerige siis palun kes ja kust on maitsvat maisi saanud (Tallinnas). Ma täna Keskturul juba mõtisklesin, aga valdavalt olid maisitõlvikud hirmus rääbakad - sestap jäid ostmata. Ühes kohas olid kenamad, aga selle eest v. kallid.... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-21 14:47:07 |
Fre:
No minu ostukohast pole Sulle abi - selleks oli Viimsis Miiduranna bussipeatuses olev turulett. Väga rääbakad polnud, hinda enam ei mäleta..
Raporteerige siis palun kes ja kust on maitsvat maisi saanud (Tallinnas). Ma täna Keskturul juba mõtisklesin, aga valdavalt olid maisitõlvikud hirmus rääbakad - sestap jäid ostmata. Ühes kohas olid kenamad, aga selle eest v. kallid.... |
|
Fre Abikokk 2009-08-05 09:20:08 |
Ise küsin, ise vastan... Olen nüüd kahel korral ostnud Nõmme turult ja Balti Jaama turult sellist maisi, mis on ühekaupa kilesse pakendatud ja peal poolakeelne kiri teemal amerikanska kukuruza. Tõeliselt maitsvad on olnud, soovitan. | |
Kätrin Abikokk 2009-08-05 10:44:13 |
Eelmine nädal ostsin Keskturult maisi- nii ilusad ja pontsakad terad olid. Grillisime neid Pille õpetuse järgi- lehed vees leotada, kokku siduda ja grillile. Nats soola panin kah vahele. No küll said head, tõesti, kohe imehead. Soovitan soojalt. | |
Lilly_Munster Abikokk 2010-11-09 23:11:32 |
Kes ?petaks mind tegema magusat pop-corni nii, et suhkur k?rbema ei läheks? Ehk kuidas teha head magusat pop-corni? | |
Zapxpxau Abikokk 2010-11-10 12:13:27 |
Ma arvan, et see käib ikka nii, et plaksumaisi ja siirupi/katte valmistad eraldi. Seega pole ka mingit põhjust, miks suhkur peaks kõrbema minema. Meie majas ei armasta keegi plaksumaisi, aga nii palju kui ma retsepte lugenud olen, tehakse mais eraldi valmis ja siis soojast peast kaetakse meelepärase soolase või magusa kattega, olgu selleks soolane või, karamell, šokolaad vms. Vaata näiteks David Lebovitzi blogi. | |
Lilly_Munster Abikokk 2010-11-10 14:58:05 |
Aaa, mees, kes armastab speculaasipastat... Makes perfect sence :D | |
<< < 1 | 2 > |