Kiilike Abikokk 2008-06-27 12:42:46 |
Tiopepe:
kaupmehe hulgis(mustamäe teel) on eelmisest sügisest alates 1kg vaakumpakendina terved ilma soolata pistaatsiapähklid müügil :) (julgesin eelmisel suvel igal nädalal neid seal küsimas käia ;) ) . Samas ka hakitud pistaatsiapähklid müügil (RUF - oli vist) - need siis vist teist kuud müügil.
ega keegi vahepeal pole avastanud kust saada pistaatsiapähkleid? viru keskuse kalevi kommipoes vaadati mind küll kahtlaselt, aga suheldi viisakalt, kui küsisin neid pähkleid. seal neid igatahes pakkuda ei olnud. |
|
Veronika Abikokk 2008-06-27 14:00:46 |
Kiilike, kas mõtled Supernettot? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-27 14:04:55 |
Siin väike nõuanne Chocolate & Zucchini raamatust: [b]Kui Sul on käepärast ainult soolased pistaatsiapähklid, siis loputa need jooksva külma vee all ja nõruta hoolega. Laota ahjuplaadile ja küpseta 180kraadises ahjus 5-7 minutit, kuni pähklid on kuivad. Sega pähkleid poole küpsetamise ajal. Lase jahtuda. Kasuta nagu tavalisi pistaatsiapähkleid.[/b] | |
Mann Abikokk 2008-06-27 14:26:13 |
Pille:
sellest võib aru saada, et sul see raamat olemas? kuidas meeldib? mõtet tellida? Siin väike nõuanne Chocolate & Zucchini raamatust: [b]Kui Sul on käepärast ainult soolased pistaatsiapähklid, siis loputa need jooksva külma vee all ja nõruta hoolega. Laota ahjuplaadile ja küpseta 180kraadises ahjus 5-7 minutit, kuni pähklid on kuivad. Sega pähkleid poole küpsetamise ajal. Lase jahtuda. Kasuta nagu tavalisi pistaatsiapähkleid.[/b] |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-27 14:29:00 |
Mann:
Pigem mitte :( (Lappasin USAs Alanna juures olles, kirjutasin 2 retsepti maha ja paar nippi, sh see pistaatsiapähkli oma. Aga muidu ei tekkinud mingit kiusatust endale ka osta)
sellest võib aru saada, et sul see raamat olemas? kuidas meeldib? mõtet tellida? |
|
Mann Abikokk 2008-06-27 14:37:03 |
Jummel tänatud :) mure kaelast. | |
Kiilike Abikokk 2008-06-27 14:58:33 |
Veronika:
ei, Kaupmees on see hulgi mida silmas pidasin(netod on tallinnas retke teeja vilde ristis ning siis veel lasnas peterburi teel ju) . Tallinnas asuvad Mustamäe teel Paldiski mnt poolt tulles peale E-lux esinduspoodi ja tänavast veidi eemal (järgmine hoone on rohelise-oranži triibuline maja). Lasnas on ka Kaupmees olemas Peterburi teel (peale Askot aga enne seda suurt ehituskauplust (ja ka enne maksimarketit).
Aa, aga sealt saab osta ainult kliendikaardiga ja seda saavad teha fied ja jur. isikud
Kiilike, kas mõtled Supernettot? |
|
Põrnikas Abikokk 2008-06-27 15:20:00 |
kusjuures maximas müüakse pistaatsiapähkleid šokolaadis. mõningate magustoitude jaoks peaksid need ka sobima :) aga selle pesemis-küpsetamisnipi panen ka kõrva taha (nagu ka Pille viite, et mainitet raamat pigem ei vääri omamist, olen juba mõnda aega mõelnud, kas tellida või mitte..);) | |
Tanel123 Kokaõpilane 2008-08-05 11:16:04 |
Põrnikas:
mina ka pole kahjuks veel Tartus ega mujal mitte röstitud pistaatsiapähkleid näinud Eriti tänulik oleksin Tartu kohta käiva info eest, aga ega see Tallinn nii kaugel ka ole.. |
|
Lehise Kokaõpilane 2008-08-20 20:03:51 |
Tanel123:
Mina otsin ka lootusetult neid taga. Kas keegi teab kust neid Helsingis saab? Mul sõbrannal plaanis üks väike reis teha, äkki tooks mulle ka, kui teaks kust neid leida. Põrnikas:
mina ka pole kahjuks veel tartus ega mujal mitte röstitud pistaatsiapähkleid näinudkas kusagil on müügil nähtud mitte-röstitud ja mitte-soolatud pistaatsiapähkleid?? võimalik, et olen eriliselt pime, aga no kusagilt ei leia, samas kui viimasel ajal jäävad kõikjal silma pistaatsiapähkleid nõudvad magusad küpsetised. Eriti tänulik oleksin Tartu kohta käiva info eest, aga ega see Tallinn nii kaugel ka ole.. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |